Reklama

Reklama

VOD (1)

V Benátkách mušketýři Athos, Porthos a Aramis s pomocí Milady de Winter kradou plány vzducholodí od Leonarda da Vinciho. Milady je však zradí, omámí a plány prodá vévodovi z Buckinghamu. O rok později d'Artagnan opouští svou vesnici v Gaskoňsku a míří do Paříže v naději, že se stane mušketýrem jako jeho otec. Tam se ale dozví, že mušketýři byli z finančních důvodů rozpuštěni. Ve venkovské hospůdce vyzývá kapitána Rocheforta, vůdce stráží kardinála Richelieu', k souboji poté, co ho kapitán urazil. Rochefort nechce bojovat, a tak ho pouze postřelí. Když se chystá d'Artagnana zabít, objeví se Milady a zabrání mu v tom. Jakmile je d'Artagnan v Paříži, potkává se postupně s Athosem, Porthosem a Aramisem a nechtěně všechny tři urazí. S každým si tak naplánuje samostatný souboj. Athos přivádí Porthose a Aramise k souboji jako své sekundanty. D'Artagnanovi dochází, kdo jsou muži vlastně zač. Richelieuovy stráže souboj překazí a chtějí je všechny zatknout, ale mušketýři proti nim bojují a vítězí. Všichni čtyři jsou předvoláni před mladého krále Ludvíka XIII. Richelieu na něj naléhá, aby je potrestal, ale i na královnu Annu zapůsobila jejich statečnost a společně s králem je místo toho odmění. Richelieu instruuje Milady, nyní svého komplice, aby umístila falešné milostné dopisy do komnat královny Anny, ukradla její diamantový náhrdelník a odnesla ho do Tower of London. To by usvědčilo královnu, že má poměr s Buckinghamem. Král Ludvík by ji nechal popravit a vyhlásil by válku Anglii. V tu chvíli by lidé požadovali silného a zkušenějšího vůdce, samotného Richelieu. Aby se pojistila, Milady požaduje, aby Richelieu písemně prohlásil, že pracuje jménem Francie, což on udělá a potvrzení jí předá. Falešné dopisy jsou nalezeny a předány králi Ludvíkovi, kterému Richelieu doporučí uspořádat ples, na který si královna Anna bude muset vzít náhrdelník – dar od svého muže. Pokud to neudělá, pak je její poměr skutečností a musí dojít k válce. Služebná královny Anny, Constance Bonacieuxová, odhalí Richelieuův plán a prosí d'Artagnana, aby ho zastavil. Mušketýři se rozhodnou mu pomoci... (TV Nova)

(více)

Recenze (991)

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Úžasná vizuální podívaná,spousta efektů a soubojů,i když asi trochu prznění klasické předlohy tímto velmi moderním pojetím(třeba tu vzducholoď si teda mohli odpustit!).Ale jinak výborná podívaná,trošku Matrix v historických šatech,spousta skvělých herců,pár přiblblých vtípků,celkově však nadprůměrné!(P.S.Ze začátku jsem si myslel,že Rocheforta hraje Viggo Mortensen,až po nějaké době jsem zjistil,že je to další skandinávec,Mads Mikkelsen!) ()

matufran 

všechny recenze uživatele

Základní kostra je naprosto totožná s příběhem od Dumas, ale se spoustou zvrácených úprav a děj, že má film skoro 2 hodiny, je minimální. Na to, že každý mušketýr dostal do vínku nějakou schopnost navíc, jich ve filmu téměř vůbec nevyužívají. Kladně hodnotím obsazení do rolí královských manželů - mladé lidi, když už inovace v akčním stylu proč ne, soubojové scény vypadají opravdu velkolepě. Milady jako dvojtá agentka, tak k tomu není co dodat, ale ztvárněna Millou Jovovich je opravdu kouzelná. I když je příběh o mušketýrech podán úplně jinak, nedokážu si pomoci, ale film se mi líbí - akční scény, vynálezy do Da Vinciho to mě dostalo. ()

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

Přes dobré obsazení (zejména Christoph Waltz a Til Schweiger) se na plátně nic ohromného nestalo a musím konstatovat "velké zklamání". ()

natalanka 

všechny recenze uživatele

Takovou kravinu (v dobrém slova smyslu), jsem už dlouho neviděla. No opavdu jsem se pobavila. Rozhodně nečekejte klasiku ale téměř parodii s fantasií. No kdyby hlavní hrdiny pojmnoval jinak, taky by se nic nestalo, protože s Dumasem to má společného jen opravdu pramálo. ale film mě pobavil, výbuchy smíchu u mého přítele byly taky hojné, takže doporučuji jako dobrou zábavu :-) ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

Film především pro větší děti a tak ho taky vnímám. Zábavný a násilí a bitky co tam jsou působí spíš komicky - líbilo se mi to a navíc je vizuálně dost zdařilý... ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

"Měl ste se omluvit mému koni..." impozantné - hlavne dve zrazené stredoveké vzducholode napichnuté na Nottre Dame. Pôvodne som si to chcel pozrieť kvôli úžasnej žene a herečke - Mille Jovovich, no nebanujem, skoro 2 hodinová zábava plná napätia, akcie, zrady a lásky. ()

p.i.t.b.u.l 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi klasiku, na tento film raději nekoukejte. Věděl jsem že to bude hodně nadsazené. Věděl jsem, že to bude úplně něco jiného, ale až takto? Na film se dívám dvěma úhly. Na jedné straně v celku hezká podívaná ve stylu Paula W.S. Andersona, na kterou jsem si již zvykl. Zpomalené záběry, létající kulky kolem hlav apod. tady jsem asi dostal to co jsem i očekával. Ta druhá část je část dějová. Místy totožné dle předlohy, zbytek absolutně překopané až do základu. Musím přiznat, že tohle mně ze začátku hodně štvalo. Postupem času jsem si ale zvykl a už jsem to příliš nevnímal. Akce střídá akci, na hlubší zamyšlení to rozhodně není. Vše je přímočaré. Kdybych to měl vše shrnout, pokud Vám nebude vadit předělávka tří mušketýřů do jiné podoby, dostane se Vám v celku slušné podívané. Jen děj je trochu zrychlený a vše se odehrává dosti rychle. To možná není na škodu, film aspoň nenudí přílišným povídáním. Pro mně oddychovka. Nic výjimečného, ale ani žádný propadák. 60%. ()

EggO 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film me hodne pobavil :D Tenhle film spojil dohromady vse :) Pirati z karibiku, Mission Imposible, Sherlock holmes, matrix, pocatek...a ja tyhle filmy miluju :D Tohle byl fakt uzasnej film, sice obcas presladly, ale ja se bavil neskutecne moc..!!! Vsem doporucuju...dokonalost :) ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Začiatok vyzeral zaujímavo a mal u mňa nakročené k štyrom *, ale to, čo sa dialo potom, ma sklamalo. Nevadili mi ani tak vzducholode a to všetko okolo, čo sa od Andersona dalo čakať, ale skôr to, že tomu chýbala atmosféra, ktorá mušketierov vždy a všade sprevádza. Nikto nepôjde robiť novú verziu Votrelca ako komédiu. A tak isto by mali aj vo všemocnom Hollywoode viac rešpektovať klasiku (literárnu i filmovú)... 60% ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem už od traileru nečekal, že by mě nějakým způsobem dostal do kolen (jako se tomu stalo u Pirátů z Karibiku) a udělal jsem dobře. Přestože je film natočený podobným stylem, tak tomu, bohužel, chybí TO něco, co by z obyčejného filmu udělalo film velkolepý. Film vysloveně nezklame, neboť postavy jsou celkem sympatické, ale film bohužel není ani žádná vyslovená bomba. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Akce, vtip, nadsázka, prostě zábava. Začíná to scénou jak z Indiana Jonese, ale dál už se jedná o klasický, mockrát zfilmovaný a notoricky známý příběh, upravený pro internetovou generaci 21.století. Přesně vybraní herci od drsného Portose, frackovitého D‘Artagnana, zženštilého modemana Ludvíka až po nejlepšího ironicky hlásícího kardinála Richelieu. Občas to sice trochu zaskřípe, obzvlášť v mluvených pasážích, ale tady jde hlavně o akci a tou se rozhodně nešetřilo. Film, který si na nic nehraje a chce jen pobavit. Když to přijmete, užijete si příjemnou oddechovku. ()

YUI odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu ne ! Překousl bych toho stupidního potápeče na začátku, budiž, ale létající lodě ? Proboha ! .... Američané opravdu už neví co točit, že předělávají a nutno dodat, že BLBĚ, staré, dobré mušketýry ? Ano, sám sebe obdivuji, že jsem se na to dodíval až do konce a teď toho upřímně lituji. Herecké obsazení mi nesedělo, příběhová linie taky ne .. a tak se ptám fungovalo v tomhle filmu něco ? Obávám se, že ne. Naprosto souhlasím s uživatelem verbal. ()

wallax 

všechny recenze uživatele

Mix Resident Evil, Matrix a Danyho 11ka zo 17. Storočia. Nenudil som sa, no ani nenadchlo. Pár zaujimavých záberov (zmena pohľadu z filmu do mapy a naspäť), užasné technológie (zabezpečenie šperkovnice laserom ala Kocka, automatická kuša...), ohybná Milla a užasná hudba. Taký soundtrack (Paul Haslinger) si tento film ani nezaslúžil...ale budiš...Tie dve hviezdy patria obe a celé hudbe. ()

maniacxl 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný rádoby blockbuster.Anderson je absolutně mimo mísu.Takhle zprasit klasiku to je do nebe volající.Všechno špatně!!!!!20% ()

my38k 

všechny recenze uživatele

Když chcete padoucha dejte tam Mikkelsena bez oka, když chcete velkého padoucha dejte tam Waltze, když chcete kočku co umí skákat dejte tam Millu. Po té se ještě přidá Orlando, jako anglický Leoš Mareš ze 17. století, a partička mušketýrů s Rayem Stevensonem a máme film, kterým lze docela dobře zaplácnout Ordinaci ve večerním programu, což jsou sice skoro všechny filmy , ale v ostatních nenajdete drzého, otravného hezounka D'Artagnana, podivnou vzdocholoď a konec z Residenta evila. ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Zářný příklad jak lze zprznit Dumasovu klasiku a Paul W.S. Anderson jen dokázal že úcta k předloze je mu u prdele, soustředit se jen aby byl film efektní je mnohdy defektní a 3D formát je v tomto případě zbytečný, štěstí že jsem na to nešel do kina asi bych utekl po půl hodině. ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

14.02.2021

Klasiku Alexandra Dumase Tři mušketýři už jsme tady měli na mnoho způsobů. Mezi poslední adaptace se řadí například britský seriál od BBC, v němž si zahrála Emily Beecham nebo Peter Capaldi, a ještě… (více)

Tak kdo si pochutná na člověčině?

Tak kdo si pochutná na člověčině?

06.06.2012

Hannibal Lecter má novou tvář, k tomu konec Spartaka a seriálový Vřískot. Ale popořadě: seriál Hannibal, který na motivy thrillerů Thomase Harrise, zejména pak Červeného draka, připravuje stanice NBC… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Reklama

Reklama