Reklama

Reklama

VOD (1)

V Benátkách mušketýři Athos, Porthos a Aramis s pomocí Milady de Winter kradou plány vzducholodí od Leonarda da Vinciho. Milady je však zradí, omámí a plány prodá vévodovi z Buckinghamu. O rok později d'Artagnan opouští svou vesnici v Gaskoňsku a míří do Paříže v naději, že se stane mušketýrem jako jeho otec. Tam se ale dozví, že mušketýři byli z finančních důvodů rozpuštěni. Ve venkovské hospůdce vyzývá kapitána Rocheforta, vůdce stráží kardinála Richelieu', k souboji poté, co ho kapitán urazil. Rochefort nechce bojovat, a tak ho pouze postřelí. Když se chystá d'Artagnana zabít, objeví se Milady a zabrání mu v tom. Jakmile je d'Artagnan v Paříži, potkává se postupně s Athosem, Porthosem a Aramisem a nechtěně všechny tři urazí. S každým si tak naplánuje samostatný souboj. Athos přivádí Porthose a Aramise k souboji jako své sekundanty. D'Artagnanovi dochází, kdo jsou muži vlastně zač. Richelieuovy stráže souboj překazí a chtějí je všechny zatknout, ale mušketýři proti nim bojují a vítězí. Všichni čtyři jsou předvoláni před mladého krále Ludvíka XIII. Richelieu na něj naléhá, aby je potrestal, ale i na královnu Annu zapůsobila jejich statečnost a společně s králem je místo toho odmění. Richelieu instruuje Milady, nyní svého komplice, aby umístila falešné milostné dopisy do komnat královny Anny, ukradla její diamantový náhrdelník a odnesla ho do Tower of London. To by usvědčilo královnu, že má poměr s Buckinghamem. Král Ludvík by ji nechal popravit a vyhlásil by válku Anglii. V tu chvíli by lidé požadovali silného a zkušenějšího vůdce, samotného Richelieu. Aby se pojistila, Milady požaduje, aby Richelieu písemně prohlásil, že pracuje jménem Francie, což on udělá a potvrzení jí předá. Falešné dopisy jsou nalezeny a předány králi Ludvíkovi, kterému Richelieu doporučí uspořádat ples, na který si královna Anna bude muset vzít náhrdelník – dar od svého muže. Pokud to neudělá, pak je její poměr skutečností a musí dojít k válce. Služebná královny Anny, Constance Bonacieuxová, odhalí Richelieuův plán a prosí d'Artagnana, aby ho zastavil. Mušketýři se rozhodnou mu pomoci... (TV Nova)

(více)

Recenze (991)

Charvy.666 

všechny recenze uživatele

Ne,ne a jeste jednou ne!Mohlo se to jmenovat "Jak Anderson se svoji Millou dojebali Dumase".Scena kdy Milla proskakuje mezi nastrazenymi strunami mluvi za vse...Radeji sahnete po klasice s M.Yorkem z roku 1973. ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Škoda aj komentovať. Stačí povedať, že toto bola zhovadená klasika filmu troch Mušketierov, ktorí si toto naozaj nezaslúžili. ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Výpravná komedie plná barev a kostýmů, ale předělat notoricky známé dílo tímto způsobem, mi nepřišlo jako dobrý nápad. Dorazily mě ty vzducholodě, které, pokud tento film nebyl míněn jako sci-fi, tam nemají co dělat. Ale chápu, že kvůli šokování diváka už scénáristé neví, co vymyslet. Ale jak je vidět, dají se ve filmu technické prostředky budoucnosti aplikovat do doby minulé. V tomto případě to nefungovalo a měl být zvolen konvenčnější přístup nebo příběh dát do jiné doby ... a ten závěr, to už jsem se jen pousmál. Za dvě a to s přimhouřenýma očima. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Dumas trochu jinak , ale dá se na to dívat. Musí se to brát s nadsázkou, kuře 100 x jinak! PS: Dumas se v hrobě točí jak čamrda , ale je to sranda!!! ()

Bajislaw 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná zběsilost pro děti i mladé dospělé energicky przní slavnou literární předlohu a ani trochu se za to nestydí. Režisér – pošuk – Paul W. S. Anderson posílá kladné i záporné hrdiny z jedné za vlasy přitažené akční scény do druhé. Až na výjimky fantastický casting (Matthew MacFadyen, Mads Mikkelsen, Christoph Waltz a další) by si jistě hravě poradil i s vážnější či spíše důstojnější adaptací nesmrtelného Dumasova románu. Jaká škoda! ()

Pajislav 

všechny recenze uživatele

Překvapení! Je libo létající karavelu? Athose z dýchacím přístrojem? Po úvodu jsem to chtěl vypnout, ale... dobře, že ne. Příběh uchopili úplně jinak a to jako komiks. Všichni herci opravdu skvěle hráli, charaktery jiné, ale přesto zachycující charaktery z knihy, svým způsobem. Co herec, to hlavní postava. Žádná nuda, skvělý humor. S chutí jsem se podíval dvakrát za sebou a né naposledy... ()

Little 

všechny recenze uživatele

Žádná kvalitní podívaná se sice nekoná, ale já se v kině docela bavil. Pravda je, že jsem od tohoto filmu vůbec nic nečekal, a to je asi základ úspěchu. ()

Dabing 

všechny recenze uživatele

Příjemná popcornová zábava s nádhernou výpravou, přijatelnými efekty a výborným hereckým obsazením. Děj pouze slouží záměru ukázat co nejvíce různých lokací a efektních soubojů. Rozhodně to není žádný tip pro fanoušky původního románu, ale ti mají své "srdeční" kinoverze už dávno natočené. Toto je verze pro mladé publikum - a tak to má být! P.S. Tento film má i velmi příjemný český dabing v čele s Janem Dolanským, který dělá D´Artagnana o něco dospělejšího, než Logan Lerman ve skutečnosti je. A všichni ostatní - jen namátkou D. Matásek, T. Vilhelmová, J. Štěpnička, L. Vaculík a další - jsou také výborní. ()

Elassar 

všechny recenze uživatele

No zklamalo mě to. Sice jsem čekal, že nepůjde tolik o děj jako o akci, ale přeci jen mě to překvapilo, co se týče děje a logické posloupnosti je tenhle film úplně mimo. Skákalo se tam a zase zpět, bez udání důvodu a vše pod pokrývkou akce (která byla provedena vcelku slušně). Neseděla mi ani hudba, kde se střídali prvky z loňského Sherlocka Holmse a rádoby epické hudby, která se naprosto nehodila do daných situací a dosti mě rušila. Co se týče dabingu - nejsem jeho odpůrce, ale upřednostňuji originální znění, ale tenhle dabing - to byla hrůza, naprosto mi k některým neseděl, snad jen k Waltzovi, navíc párkrát se mi stalo, že jsem ani neslyšel dialogy, jak již zmiňovaná "epická" gradační hudba vše přehlušila. Herecké výkony- další mínus, jediný kdo mě mohl bavit (nebýt toho otřesného dabingu) byl Ray Stevenson (na kterého jsem se těšil z Říma) a Mads Mikkelsen. A těch záporů by se našlo víc, ale nechci být k večeru takový hnidopich. Jedna z mála věcí, co se mi líbila, byl začátek - průlet nad mapu a právě ty vzdušné souboje - za to tedy 2 hvězdy s odřenýma ušima. No 130 kč v háji, tak jsem aspoň přispěl na to naše maloměstské kinečko .... ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Už počas premiéry sa papá Dumas musel tristo razy v hrobe prevrátiť, lenže on je stará škola a nám - súčasníkom - muselo byť dopredu jasné, že z jeho kultovej predlohy zostanú len zažltnuté nepoužiteľné zdrapy, ja osobne nepatrím k vierolomným puristom v otázke otrockého napodobňovania originálov a v tomto prípade už vôbec nie, najslávnejšie sfilmovanie zo začiatku 60-tych som videl ako junoch toľkokrát, že ho mám do smrti dosť, takže prijatie tejto Andersonovej verzie v rozhodujúcej miere záleží na tom, pri ktorom mantineli stojíte, no a potom je ešte rozhodujúca vaša miera empatie voči béčkovým prostriedkom, ktoré zákonite museli prísť ako obeť na oltár väčšej populárnosti, jednoducho masový film sa bez krepých dialógov, nelogických konaní a zvratov, nehrajúcich hercov a originálnych trikov a rekvizít nezaobíde, smutné, ale v prvom rade ide o peňeži, a tak mňa napríklad potešil aj dobrý pocit z toho, že keby túto predlohu zdrapila do pazúrov súčasná kinematografia rodnej Dumasovej krajiny, vyznelo by to úplne trapošsky a lacno, takže 75%. ()

brodži 

všechny recenze uživatele

Četl jsem knížku, viděl i předchozí filmy ale tohle? Co to mělo být? Tady se asi někdo pokoušel zkloubit mužské Charlieho andílky a mušketýry. Za cenu toho, že do diváků napumpuje kvanta filmových efektů, různých explozí a dalších hovadinek. To jsou přesně ty filmy, které nemám rád. Moc efektů a umělá akce škodí. A tady je výsledek. ()

O_Peki 

všechny recenze uživatele

Chápu, tenhle film spoustu lidí urazí, ale mě se to líbilo. Příběh klasické literatury s akčními a trochu sci-fi prvky. Orlando Bloom a Mila Jovovich si svoje postavy užívají s naprostou bravurou a Mad Mikelsen je záporák jak z Batmana. ()

Wladimir78 

všechny recenze uživatele

hohoho, věděl jsem, že to bude debilní, přímo mostrózně hovadoidní, ale tohle překonalo veškeré mé očekávání. Úvodní scény s představováním jednotlivých mušketýrů mi jen objasnily, že chudák Dumas bude rotovat v hrobě jako centrifuga, nicméně s tím jsem byl smířen doufaje alespoň v guilty pleasure ..... Athos, fajn, Aramis - jo to by taky šlo, Porthos - hmmm, tak ten je boží, Buckingham ztvárněný nablble přehrávajícím WAE (worst actor ever) Bloomem (a kupodivu vcelku snesitelně), pořád dobrý - d´Artagnan - WTF?????!!!!!! V tu chvíli kdy představili totálně nesympatickýho d´Artagnana s charizmatem zvíci mé myčky na nádobí, došlo mi, že to bude mnohem horší než jsem se odvážil doufat. Utěšoval jsem se tím, že třeba když maj tak boží zbylý mušketýry, dobrýho Richelieu (Waltz si jede svoje s noblesou jako vždy), otřesnou Millu jen občas, a dobrýho Rocheforta (taky bohužel jen občas) - že třeba tomu floutkovi z Percy Jacksona nedaj ve filmu tolik prostoru. Bolestivý omyl. Celkové rezumé - děs děs DĚS - debilní děj, dialogy jak od chovance ústavu pro retardy do 5ti let, a hlavně NEJOTRAVNĚJŠÍ NEJNESYMPATIČTĚJŠÍ postava všech dob, která skoro nesleze z plátna (i Bloom byl proti němu adept na cenu akademie). Takže jedna za vážně fajn obsazení mušketýrů. Brrrrrrrrrr, už nikdy víc nic podobnýho .............. ()

JihadJoe 

všechny recenze uživatele

Takovej mix Mission Imposible, Sherlocka Holmese,Pirátů z Karibiku, Dannyho Parťáků a Ukradené vzducholodi. Jednu hvězdu dávám za kostýmy, chtěl sem dát druhou za herce, ale ti mě v průběhu tak nasrali, že do týhle sračky vůbec vlezli, že drzhou hvězdu nedám. Nemá cenu tady něco vypisovat,absolutní souhlas s těmi co dali filmu odpad, hvězdu nebo dvě, ostatní co dali lepší hodnocení měli asi mozek a soudnost na dovolený. ()

benqsiemens odpad!

všechny recenze uživatele

Toto jsem ještě nezažil, horší parodii na zábavnej film neznám. Skutečně nemá obdoby do čeho jsou lidi schopný dát peníze a že tohle asi muselo stát balík vzhledem k obsazení. Nechutný hovno mezi filmy. ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

14.02.2021

Klasiku Alexandra Dumase Tři mušketýři už jsme tady měli na mnoho způsobů. Mezi poslední adaptace se řadí například britský seriál od BBC, v němž si zahrála Emily Beecham nebo Peter Capaldi, a ještě… (více)

Tak kdo si pochutná na člověčině?

Tak kdo si pochutná na člověčině?

06.06.2012

Hannibal Lecter má novou tvář, k tomu konec Spartaka a seriálový Vřískot. Ale popořadě: seriál Hannibal, který na motivy thrillerů Thomase Harrise, zejména pak Červeného draka, připravuje stanice NBC… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Reklama

Reklama