Reklama

Reklama

Hrnečku vař: Jamie Oliver v Itálii

(pořad)
  • Česko Jamie po italsku (více)
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2005, 6x30 min

Účinkují:

Jamie Oliver

Obsahy(1)

Jamie Oliver ochutnává na trhu v Palermu kuchařské výtvory přímo na ulici, nabízí kolemjdoucím svou verzi grilovaných ryb a snaží se nedůvěřivé Italy přesvědčit, že použité bylinky nemusí chuť rybího masa zničit, ale naopak ji zvýrazní... (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pobavily mě kuchařovy hlášky jako "chcete to jen proto, že vám to dávám zadarmo. Srovnávaj to s jídlem od maminky". Nebo "je to jako s dětma ve škole kdy jim nabídnete něco nového a oni se bojí, že jim to nebude chutnat. Nabízet jim něco nového je jako nutit je do nové hypotéky". ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší dôkaz toho, prečo je talianska kuchyňa tak populárna. Toto sledovať len s plným žalúdkom. Inak riskujete nepekné pocity. ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Kuchařka za pochodu.¬         Milovníci a znalci přípravy jídla, věřím, nenaleznou nic závadného na ukázkách přípravy italských pokrmů na italské cestě Jamieho Olivera. Myslím, že pořad je udělán tak působivě, že kdyby se na něj díval Eskymák, okamžitě by dostal chuť na tuleně. Potěcha z jídla je jednou z nemnoha věcí, jež máme společné téměř všichni bez rozdílu, a tak lze předpokládati, že pořad vzbudí zájem i pouhých jedlíků. Jenom lituji, že toto dílko nevlastním; Jamie sice někdy opakuje pokyny při přípravě dobrůtek, ale na zapamatování je to přeci jen rychlé... ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Geniálne geniálne. Trochu ľutujem, že sa viac nezahĺbil do jednotlivých receptov, ale tie pocity z radosti z potravín a varenia mi pripomína chvíle, ktoré trávim varením. Krásne momenty pre milovníkov jedla. ďakujem Jamie ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Itálie s Jamiem je zábavná a vždy se hlavně najde početná rodina, která si dá rád něco dobrého k snědku. Dobré hlavně je, když Italům připravuje jejich vlastní pokrmy a oni je hodnotí za nejlepší, jako kdy jedli. :D ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou dost mizerné, ale pak se to rozjede. Spíše kvuli samotné Itálii než Jamiemu. Jídlo v Itálii je prostě nejlepší (sorry Francouzi). Hlavně návštěva ve školní jídelně byla úžasná, když vzpomenu na všechny ty roky ztracené v socialistických školních jídelnách s UHO a flaxou. ()

Salvache 

všechny recenze uživatele

Jamie breci po italsku. 5* kvuli tomu poslednimu dilu. Bud jsem bestie, co se vyziva v utrpeni druhych nebo je to vazne skvelej dil, plnej Jamieho kolapsu, depresi, spaleneho jidla, kterej ale vyzni strasne vtipne :-D Clovek se pak sam aspon neciti jako patlal a failista. ()

cmman 

všechny recenze uživatele

Jamie cestuje do Itálie, aby poznal tamná kuchyni. Leccos ho překvapí, něco pozitivně, něco negativně. Každopádně zajímavý seriál objevující Itálii z kulinářského hlediska. Navíc Jamie je sympaťák se smyslem pro rodinu:-) ()

Reklama

Reklama