Reklama

Reklama

Policisté Kim a Michel jsou nerozluční přátelé už od doby, co společně vyrůstali v sirotčinci. Patří ale k nejhorším detektivům na okrsku, proto jsou překvapeni, když jsou ředitelem pověřeni zmařit vlnu plánovaných atentátů... (TV Prima)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco mi tu uniká. Předevčírem skočila v Paříži a dneska našli její tělo na předměstí." Že by plachtila? Nebo foukal vítr? A není to jedno? Je. Tohle je totiž velká hovadina, před níž varuje už název a já jsem to varování přehlédl. Tito Páni terorismu, tedy bílý Vietnamec s úchylkou pro slevy a tupý věřící vypravěč, byli zkrátka naprosto příšerní. Vidět takové kretény s nejlepším falešným hodnocením je skutečným utrpením, ale na druhou stranu jsem se dozvěděl spoustu zajímavých informací. Třeba o tom, že žluté zuby znamenají, že Bůh dal do úsměvu Slunce. To zní hodně pozitivně, ale na rozdíl od Michela a všech svatých si nemyslím, že tohle byl good job. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Carole to i po padesátce stále sekne a poručík jezdí v Dacii Logan. To je asi to nejzajímavější co k tomu mohu říct. Jinak sotva průměrná současná fr. rádoby komedie. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Tak je to komedie, že. Ale potřebujete pinzetku a mikroskop, abyste na tom něco zábavného našli. A takový to mělo slibný začátek! Výbuch a pokus o sebevraždu... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

První půlku nám autor ukazuje, jak dokážou být policajti dementní. Druhou půlkou autor ladně pokračuje, navazuje a překonává půlku prvou. Kdyby někdo někdy tady na čsfd včas napsal tento komentář, nemusel jsem jsem já patrně psát tento komentář. Proboha lidi ! To je strašná píčovina ! ()

Reklama

Reklama