Reklama

Reklama

Badmaash Company

  • Indie Badmaa$h Company (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o čtyřech Indech, jež jsou dobrými kamarády a společně začnou podnikat. Jejich prvotní nápad byl prodávat boty, ale dodavatelé poslali jen samé levé a tím se dostali do problému, ze kterého se ponaučili a udělali z něj výhodu. Dostali se až do Ameriky, kde jim jejich společnost slušně vydělávala, ale po každém vzestupu následuje pád. (adysska)

(více)

Recenze (6)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příběh o podvodníkovi, který morálně prozře, je tuctová záležitost. Zapomenutelná jednohubka ohromujcí diváky luxusním prostředím a hvězdným obsazením. Fígle, které parta podvodníků používá, mají sestupnou tendenci. Ten prvný je zábavný, druhý překombinovaný a třetí nesmyslný. Vcelku průměrně vyznívající snímek hodnotím podprůměrně, protože hlavního hrdinu film zobrazuje kladně, zatímco on se fakt chová hnusně a bezohledně. Třeba ten americký obchodník byl normální byznysmen, kterého sprostě okradli - ale tím si nejspíš Indové léčí své mindráky ze západního světa. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Škoda vší té poctivé filmařiny pro takovou jednoduchou, předvídatelnou a otřískanou moralitku. Ale rozhodně lze Badmaash Company doporučit jako učebnicového zástupce průměru v moderní bollywoodské tvorbě. Jen si se zhlédnutím pospěšte, filmové trendy v Indii se v posledních letech mění opravdu překotně. ____________ P.S: Účast Anushky Sharmy je pochopitelně VÝRAZNÝM plusem, byť se herecký koncert z Rab Ne Bana Di Jodi neopakuje ani náhodou... ;) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Sice do značné míry scénáristicky průzračná moralitka na téma přátelství, zpychnutí vlivem peněz, ztrátě osobnosti. Jenže je tady vynikající herecké obsazení Shahid Kapoor jako hrdopýšek a liška podšitá, talentovaná Anushka Sharma, která si umí vydobýt svůj prostor. Navíc sledujeme velice sympatickou partičku, která se toho podnikání vekskláckými způsoby v roce 1994 nebojí. Nostalgická atmosféra 90. je krásná, stejně jako hudební složka, film svým humorem rozhodně pobaví a zabaví hlavně díky hereckým výkonům všech zúčastněných. Za mě nadprůměrná komedie, která bez problémů může zaujmout i naprosté nováčky. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jo jo, je to moralizace. Začátek trochu šablonovitý, jako u amerických akčních krimi-komedií, ale to se mi líbilo. Ačkoliv za půl hodiny byl plán (a nebyl vůbec špatně vymyšlený) na světě a nějak mě nenapadalo, co se bude další hodinu a třičtvrtě dít. Kriminální zápletka se začala přiostřovat a a od půlky filmu šlo spíš o drama v duchu přísloví tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Obecně byla první polovina lepší, ve druhé je podle mě pár nelogičností v získávání úvěrů (ale nejsem expert, třeba se pletu) a chybí zábava. Konec pak jde zase o něco nahoru. Celkově spíš průměr. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Čakala som trošku väčšiu pecku, áno v podstate je to pozerateľné, Anushka bola skvelá, ale nič čo by sa vymykalo priemeru v tomto filme nie je. Zasadený do Amerického prostredia, ktoré až na pár výnimiek mi moc pri Indických filmoch nesedí. Príbeh o tom ako sa na vlastných chybách učíme a že nakoniec všetko dobre dopadne. Takých je mnoho a určite omnoho lepšie spracovaných a žiaľ ani hudba neoslnila, teda aspoň mňa.... ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Rozjívená povrchní bolywoodská komedie s řadou klišé. Vizuálně atraktivní, ale "hloubkou" příběhu to má blíž k holywoodu než cokoliv jiného co jsem viděl z indické výroby. Bez Anushky by to do výběru vůbec neprošlo a škoda nevyužitého potenciálu. ()

Reklama

Reklama