Reklama

Reklama

Radek (P. Kříž), který právě udělal státnice, se vrací domů k rodičům (J. Šulcová, V. Brabec) pozdě a zjevně rozrušený. Jeho kamarád Luboš (F. Renč) zatím marně čeká na svou manželku Danu, která měla přijet autobusem z Prahy. Žena se neobjeví ani druhý den a nikdo o ní nic neví. Když Lubošovi rodiče (J. Lukešová, I. Dědeček) zjistí, že Dana u sebe měla peníze z jejich vkladní knížky a pas, myslí si, že i s penězi emigrovala. Zoufalý Luboš, který se náhodou dozví, že Dana je kardiak, po své ženě marně pátrá. Má v jejím zmizení prsty Radek? Co se ten večer vlastně stalo? (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky jsem nebyl z této detektivky zrovna moc nadšený. Na můj vkus místy moc uřvaná, afektovaná a v některých pasážích i nudná. Renč hrál hrozně a většina postav mi tu byla krajně nesympatická. Škoda, že tu nedostal více prostoru Brabec se Šulcovou – protože ti druzí rodiče – to byla taky hrůza (a uřvaná k tomu – fotřík). Kříž se sice snažil, ale ani o nepředvedl bůhvíjak úžasný výkon a závěr? Kdo chce kam…Finta s SPZ dobrá, ale jinak podprůměrná kriminálka. Znám mnohem lepší z té doby. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Pavel Kříž hystericky řve: "Nebuď hysterická!", čímž vystihuje podstatu celé téhle podivnosti, kde imrvére řvou všichni nezřídka neadekvátně k situaci. Je dost na pováženou, jak se chovají rodiče k dospělým dětem a naopak, ale jako rodinné psychologické drama to nefunguje, natož jako kriminálka. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé. 1)  No... 26letý Pavel Kříž (Radek po státnicích) byl standardně dobrý. 22letý Filip Renč (Radkův kamarád, ženatý Luboš) neuměl zahrát emocionálně vypjaté role, ale, pravda, slušelo mu to._____ 2)  Více k tomuto nezajímavému dílu nemám, co dodat. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběh s prvky psychologického dramatu, kde ale nic, včetně rozuzlení, nebylo dotaženo do konce. Jistě schválně... Mladí kluci (Kříž, Renč) slušně přehrávají, zkušenější kolegové se vyskytují málo a policista je nevýrazný. Ale aspoň lze občas v exteriéru zahlédnout šeď našich měst na konci éry socialismu, že které alespoň trochu září krása našich žen a dívek. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je vybornej pro ty, kteri chteji videt absolutne debilne se chovajici aroganty Krize a Rence. Oba jsou tak spatni az to temer fyzicky boli. Navic hraji uplne kreteny, takze o to je to pikantnejsi. Vubec je to vlastne cele takove az moc afektovane. Jako relikt z konciciho socialismu je to fajn. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Slaboulinká režie slabě postaveného příběhu, kde i zkušení herci hrají mizerně. Renč klasicky odpudivý, Kříž zdatně sekunduje. Jejich partnerky herecky nulitní. Na druhé straně, dívat se na to dalo. Necelých 50%. ()

Reklama

Reklama