Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o muži v nejlepších letech.  Malá televizní komedie Vdovcovy intimní večery předvádí v plné šíři herecké umění Miloše Kopeckého. Zároveň je však potvrzením staré známé pravdy, že každá lež má krátké nohy a pokud se jedná o intimní vztahy, a to v jakékoliv podobě, platí to dvojnásob. Starý mládenec a donchuán, inženýr Průša, využije přítelovy fotografie z dovolené, krásné dívky z pláže, kterou ozdobí černou páskou, aby předstíral vdovský stav, který dojímá a zpřístupňuje lákané ženy. Nakonec se ovšem seznámí s někým, s kým opravdu nepočítal… (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

sator 

všechny recenze uživatele

Překlenutí strže u Bíliny 🙃... Je to fajn kousek z hezky napsanými dialogy řekl bych Kopeckému na tělo... A třešničkou na dortu, milou písničkou v závěru kterou zpívá sám mistr...Režisérka Jitka Němcová dostala svou první televizní režii této komedie v době kdy Miloš Kopecký měl atak deprese a točit s ním bylo pro všechny velmi složité a těžké. A asi si neumím představit jak těžké to bylo pro Kopeckého, ještě navíc komedie... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, jak v sedmdesátých a osmdesátých letech bylo zcela běžné a opakuje se to i ve filmu, že si postarší prošedivělí seladoni tahají do garsonky děvčata a ta tam ochotně chodí. Dnes nemyslitelné. Ženy jsou zde téměř do jedné pasivní objekty sexuální touhy. Navíc, když tento příběh točí režisérka. Doba se holt změnila. Jinak díky Miloši Kopeckému filmík hezky ubíhá a je se i proč bavit. "Devatenáctka s vlečňákem." "Ten se dá odpojit." ()

Reklama

Aniki 

všechny recenze uživatele

Jednoduše řečeno, dosti nepovedená volovina. A nezůstalo pochopitelně jen u jedné, takových přešlapů vyprodukovala tehdejší Ceskoslovenská televize povícero. Nicméně musím ocenit výbornou fyzickou formu Evelyny Steimarové a moc rád jsem v komedii zahlédl neméně pohlednou Lenku Pichlíkovou, která odkráčela ve dvaaosmdesátém do USA a pořád je to velká štramanda i v pětašedesáti. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

A to jako měla být legrace jo? Tak z mého pohledu spíše nudná trapárna. nezaslechl jsem jediný legrační dialog, žádný vtip, ani nějak veselou scénu. Když už dám tu dvacítku pro pana Kopeckého, tak se musím ptát sám sebe, zda mi to stálo za ten ztracený čas. A ihned si odpovím, nestálo. jenže, kdo to mohl vědět, že ano? ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

dost otřesné. Už to tu někdo zmiňoval, ten trend, kdy postarší rádobyproutník s garsonkou balí "šestnáctky", "devatenáctky" apod. (tenhle ovšem není vyběravý a nebojí se ani starších ročníků) jako na běžícím pásu, a těm to taky přijde naprosto samozřejmé. Dneska to působí nepochopitelně. Poslední dáma vezme situaci pevně do svých rukou, ale aspoň naznačit, proč by s dotyčným měla zůstávat, tím se ani scénarista ani režisérka nijak neobtěžovali. Miloš Kopecký hraje s vervou, ostatní vlastně ani nemají co, jsou to spíš jen skeče. Iva Janžurová má na sobě neuvěřitelnou módní kreaci. Dílo zkázy korunuje vykrádací píseň z Dívky v modrém (zde Dívka v plavkách). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka Jitka Němcová dostala svou první televizní režii této komedie v době, kdy Miloš Kopecký měl atak deprese a točit s ním bylo pro všechny velmi složité a těžké. (sator)
  • Poštovní schránka na dveřích bytu inženýra Průši (Miloš Kopecký) je místo zvenku umístěna uvnitř bytu. (sator)

Reklama

Reklama