Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miloš Kopecký v roli advokáta v malé komedii z cyklu Paragrafy na kolech. Řidič z povolání Zahálka byl v noci policií chycen za volantem s alkoholem v krvi a má přijít o řidičák. Kauza je složitá, řidič se před advokátem hájí, že byl u milenky a vypil tam jen trochu šampaňského. Znalecký posudek však hlásí takřka 2 promile alkoholu. Jak tohle Zahálka vysvětlí? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1984 až 1989 bol v československej televízii vyprodukovaný komediálny seriál "Paragrafy na kolesách". Bolo natočených deväť častí. Spoločnou témou týchto príbehov bol automobilizmus. Režisérsku taktovku nad týmto projektom držal Milan Rúžička. Záverečná, v poradí deviata epizóda nesie názov "Šampáňo". Televíznu premiéru mala dvadsiateho druhého decembra roku 1989. Je to príbeh o šoférovi Jiřím Zahálkovi, ktorý bol prichytený príslušníkmi verejnej bezpečnosti, keď v noci šoféroval pod vplyvom alkoholu. Išiel z domu svojej milenky. Prišiel o vodičský preukaz. Poprosí o pomoc advokáta Emila Kulovaného. Vo svojej špecifickej dobe doznievajúceho socializmu, to bolo možno aj celkom vtipné, ale ja som sa teraz pri sledovaní tejto starej seriálovej televíznej komédie nijak zvlášť nepobavil. ** ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Můžu bejt upřímnej?" Chudák podpantoflák, který má doma semetriku v podání řízné "Janžurky" se nechá blbě nachytat a jen a jen svoji situaci zhoršuje. Pěkný příběh s vtipným dějem i pointou, který nenudí. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde o poslední 9. díl cyklu Paragrafy na kolech. Jde o velmi podařenou malou televizní komedii o chlapíkovi, který uniká před manželem své milenky a zastaví ho VB kvůli tomu, že nesvítí. Samozřejmě trochu toho šampáňa si u milenky dal, takže nadýchal a tím začíná kolotoč kolem lží, nevěry a taky tak trochu lidské smůly. Do všeho se pak stejně jako v ostatních dílech cyklu vloží právník Miloš Kopecký. Vskutku zábavná 30ti minutová televizní jednohubka. Hudba: Jiří F. Svoboda ()

Reklama

Reklama