Reklama

Reklama

S Nigellou v kuchyni

(pořad)
  • Velká Británie Nigella Bites
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, 2000, 24 min

Obsahy(1)

Známá britská kuchařka Nigella Lawsonová předvádí, jak uvařit skvělá a chutná jídla. Jako pracující matka tří dětí musí vařit také rychle a výživně... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že vaří takovým "velmi normálním" způsobem - vysype kus mouky na sporák, netrefí se do misky, zapatlá si tričko a tak. Prostě vaří tak, jako my, smrtelníci. Není tam každý záběr natáčený desetkrát, aby se tam takové věci neobjevily. Tohle je prostě hodně sympatický a Nigellu vaření tolik baví, že je to skoro nakažlivé. :) ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Nigella je příjemná a způsob jakým to prezentuje mi vyhovuje, z dnešního pohledu mi ale prakticky její jednoduché recepty nic nedávají. Nutno hodnotit s ohledem na rok vzniku 2000, kdy byla britská kuchyně na míle pozadu proti dnešku. Jednou mě ale opravdu příjemně překvapila, s omáčkou Bearnaise. Příjemný byl také závan středoevropské kuchyně, který je na foodnetwork velkou vyjímkou (Kuchen, Knaidlach) ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Jo, Nigella je exot, všichni se snaží hubnout a Nigella se svou rustikální postavičkou na to jde přesně obráceně - čím tučnější, tím lepší! Proč ne :o) ()

martusha 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě ráda vařím a taky mám ráda pořady o vaření a tenhle je fakt dobrý. Nigella Lawson vaří skvěle, vypadá u toho nádherně, viditelně si to užívá a má v kuchyni parádní vychytávky. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní pořad je vhodný nejen do hodin českého jazyka a literatury. Může sloužit jako motivace žákům, aby se zajímali o svět gastronomie. Vhodné je ukázky z tohoto projektu zařadit, když se probírá popis pracovního postupu. ()

vanTrilobit 

všechny recenze uživatele

Vedľa toho nevkusného pretlaku mužských sporákovych hviezd, Nigella zapôsobí ako chladená Plzeň na Sahare. Zároveň zo seba nerobí majsterku Anglicka vo varení, neotravuje so zdravosťou, ani do všetkého netrepe tridsaťštyri ingrediencií, čo je podľa mňa takmer opak varenia. Nevšedne pekná osôbka. ()

Reklama

Reklama