Reklama

Reklama

S Nigellou v kuchyni

(pořad)
  • Velká Británie Nigella Bites
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, 2000, 24 min

Obsahy(1)

Známá britská kuchařka Nigella Lawsonová předvádí, jak uvařit skvělá a chutná jídla. Jako pracující matka tří dětí musí vařit také rychle a výživně... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Axident 

všechny recenze uživatele

Jo, Nigella je exot, všichni se snaží hubnout a Nigella se svou rustikální postavičkou na to jde přesně obráceně - čím tučnější, tím lepší! Proč ne :o) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní pořad je vhodný nejen do hodin českého jazyka a literatury. Může sloužit jako motivace žákům, aby se zajímali o svět gastronomie. Vhodné je ukázky z tohoto projektu zařadit, když se probírá popis pracovního postupu. ()

Reklama

martusha 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě ráda vařím a taky mám ráda pořady o vaření a tenhle je fakt dobrý. Nigella Lawson vaří skvěle, vypadá u toho nádherně, viditelně si to užívá a má v kuchyni parádní vychytávky. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Nigella je příjemná a způsob jakým to prezentuje mi vyhovuje, z dnešního pohledu mi ale prakticky její jednoduché recepty nic nedávají. Nutno hodnotit s ohledem na rok vzniku 2000, kdy byla britská kuchyně na míle pozadu proti dnešku. Jednou mě ale opravdu příjemně překvapila, s omáčkou Bearnaise. Příjemný byl také závan středoevropské kuchyně, který je na foodnetwork velkou vyjímkou (Kuchen, Knaidlach) ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že vaří takovým "velmi normálním" způsobem - vysype kus mouky na sporák, netrefí se do misky, zapatlá si tričko a tak. Prostě vaří tak, jako my, smrtelníci. Není tam každý záběr natáčený desetkrát, aby se tam takové věci neobjevily. Tohle je prostě hodně sympatický a Nigellu vaření tolik baví, že je to skoro nakažlivé. :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama