Reklama

Reklama

Luck

(seriál)
  • USA Luck
Trailer
Drama / Sportovní
USA, 2011, 8 h 4 min (Minutáž: 47–67 min)

Tvůrci:

David Milch

Hrají:

Dustin Hoffman, Dennis Farina, John Ortiz, Richard Kind, Jill Hennessy, Nick Nolte, Kevin Dunn, Ian Hart, Ritchie Coster, Jason Gedrick, Kerry Condon (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tento dramatický seriál nás zavede do světa dostihů a sázek. Setkáme se s majiteli koní, hazardními hráči, žokeji a dalšími zajímavými postavami, které se točí kolem závodiště. V hlavních rolích hrají Dustin Hoffman, Nick Nolte a Dennis Farina. Příběh se soustředí na inteligentního, bystrého a ostrého muže (Hoffman) a ubohou skupinku sázkařů, kteří se snaží během dostihů vyhrát co největší balík peněz. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

bartias 

všechny recenze uživatele

Seriál z dostihového prostředí má nejdříve pomalejší děj. Po dvou třech dílech ale začne nabírat tempo šampióna. Dustin Hoffman hraje s uhrančivou vážností vysoko postaveného mafiána, který se po návratu z vězení chystá nenápadně urvat zpátky svůj ztracený vliv. V tom mu pomáhá i brání pestrá galerie podivných hrdinů od majitelů stájí (perfektní Nick Nolte), přes gamblery po svérázné jezdkyně s irskými kořeny (Jill Hennessy). Producent Michael Mann režíroval pilotní epizodu a celý seriál má typickou hutnou přemýšlivou atmosféru protkanou špičkovými záběry. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tragickým událostem, které se na place udály, narychlo a dost bolestivě uzavřený seriál, který minimálně zpočátku, přináší napínavý a poutavý pohled na dostihy a sázky. Původní nadšení bohužel začne po půlce upadat, přestože by měl směřovat k napínavému závěru. Herecky velice dobré, Hoffman zbytečně upozaděný. ()

Reklama

klida 

všechny recenze uživatele

Nuda. S takovými jmény to slibovalo obrovský potenciál navíc v tolik seriálově neotřelém prostředí dostihového sportu. Absolutně tomu však chybí atmosféra, emoce, drive, šťáva, moment překvapení a něco, co by motivovalo diváka koukat i na další díl. Zůstává tak jen pár krásných záběrů dostihů. Trojka, a to tak že extrémně slabá. ()

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele

Spousta zde hodnotících odpadem a podobně nízkým hodnocením, samozřejmě skončila u pilotu a dál se neobtěžovali dívat, ale hodnotit ano!!! Tímto se zařadili do skupiny idiotů, kteří kazí hodnocení. Pilot, jak už bylo několikrát zmíněno, byl hodně vlažný, stejně tak druhý díl. Potom konečně seriál chytil drive a pěkně nám vygradoval k 5 hvězdám, kde ho bohužel museli utnout, kvůli zmíněným úmrtím koní. Bohužel, perfektně vymyšlená dějová linka musela být hodně nešťastně předčasně ukončena a to je opravdu velká škoda. Víc takových seriálů prosím! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Sportovní dramata můžu všema deseti, ale tenhle seriál nemá (snad krom těch nádherných koní) nic, co by mohl divákovi nabídnout. Nezajímavé charaktery, průměrný příběh a pomalu plynoucí pilot mi k srdci nepřirostly, takže další sledování nejspíš nehrozí. A to je škoda, protože herecké obsazení znělo lákavě.;-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Během natáčení první řady musela být utracena dvojice koní zraněných na filmových dostizích, třetí kůň pak zahynul během natáčení řady druhé. Přestože American Humane Association neshledala žádné pochybení, HBO se rozhodla zastavit veškerou budoucí produkci. (misuleee)

Související novinky

Mann verbuje Thora do kybernetického thrilleru

Mann verbuje Thora do kybernetického thrilleru

17.02.2013

Chris Hemsworth si měl zahrát hlavní roli v sci-fi Stevena Spielberga Robocalypse, jejíž natáčení už mělo v těchto dnech probíhat. Kvůli problémům s rozpočtem však bylo odsunuto na konec roku a Chris… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Michael Mann – mafiáni nebo lučištníci?

Michael Mann – mafiáni nebo lučištníci?

27.10.2010

Mann už zanedlouho rozběhne na HBO osobně režírovaným pilotem seriál z dostihového prostředí Luck (v hlavní roli Dustin Hoffman), ale mezitím se rozhoduje o dalším „velkém“ filmu. V podstatě jsou ve… (více)

Dustin Hoffman našel štěstí na HBO

Dustin Hoffman našel štěstí na HBO

16.07.2010

Aby ne, když se tak stalo v produkci a režii samotného Michaela Manna. Ten právě dodal vedení kabelovky pilotní film nového seriálu Luck. President HBO Programming Michael Lombardo tvrdí, že šéfové… (více)

Reklama

Reklama