Reklama

Reklama

Iggi

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním životě člověka nadaného podmanivou řečí a srdcem otevřeným každému, staví se respektovaný Mok-hyeong Yoo (Joon-ho Heo) do čela malé, zpustlé a jistě chátrající vesničky, ukryté za hřebeny vysokých, zalesněných hřebenů hor. S časem, plynoucím jako voda v blízkém potoce, omývající zvrásněné břehy hliněných břehů, mění se z mladých tváří, plných síly a odhodlání, obličeje stárnoucí, pokryté skvrnami blížící se rakoviny, a posledního dne. V žilách krev ale stále kolující, nese s sebou nejedno kruté tajemství, ohavný příběh, který nemá nikdo jiný znát. S břemenem, těžkým jako kov, trpí Mok-hyeong permanentními výčitkami svědomí, chátrajícího a pokrytého rzí. Stává se z něj kořist. Vhodná oběť konspiračního plánu jeho přetvařujícího se přítele Yong-deok Cheon (Jae-yeong Jeong), v jehož chorobné mysli rozkvétá myšlenka na obrovské vlastnictví, peníze a moc nad prostými lidmi, jejichž životů, váží si stejně jako života potulného lesního hmyzu. Po nepřirozeném skonu Mok-hyong, začíná ale jeho chamtivý plán dostávat drobné trhliny, které se zvětšují ve velká bludná oka jen krátce po příjezdu odcizeného syna Mok-hyeong, Hae-gook Ryoo (Hae-il Park), nenechávajícího celou pochybnou událost ležet ladem. Po nepřirozených událostech, vyprovázející smrt jeho otce, začíná hledat na místech, na nichž nachází jen další stopy a vodítka k celému nebezpečnému komplotu, zatímco jeho tvůrce, vlastní pýchou se do morku kostí sžírající, vyčkává na vhodný okamžik zasadit poslední smrtelnou ránu. (Conspi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pribeh predpovedatelny, ale reziserov styl sa nezaprie uz aj tym, ze aj takemuto pribehu dokaze svojim stylom dodat potrebne napatie a spravnu rytmizaciu zaberov s klucovymi okamihami. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Korejské až běda. Přestřelená délka, lehce překombinovaný vyprávěcí styl, občas přehnaně karikaturní charaktery a zápletka s teatrálními pasážemi, kterým se někdy věří jen těžko. Vše je ale prezentováno s vážnou tváří a tam kde by divák skoro čekal prohloubení teatrálnosti třeba do hranic černého humoru, které je pro mystery/thrillery této země tak typické, Moss drží seriózní notu a nabízí povedené napětí. 70% ()

Reklama

Folpa 

všechny recenze uživatele

Režisér tohoto filmu si ve svých dílech libuje v jejich délce... A většinou je to na škodu stejně jako u tohoto filmu. Slušná kriminálka s velkým počtem zbytečných scén... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama