Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Crooss

Crooss (hodnocení, recenze)

Další pokračování dementní agresivní kraviny o přešité vagíně pokračuje. K blití.

na příspěvěk reagoval ramislav

Uživatel Crooss smazal svůj příspěvek.

remy

remy (hodnocení, recenze)

Mně se to líbilo. Není to Vaughn, ale je to pořád solidní zábava. Slabší 4* ;)

 (hodnocení, recenze)

Zdarec, Tak nějaké novinky ohledně ( dalšího dílu ) Kick-Ass 3 ? 

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Miguell_CZ

No cy pána to je román :D Já jsem něco četl, že prej chtějí natočit samostatný film (prequel) o Hit-Girl (bude jí hrát jiná herečka) a že když získají zpět důvěru fanoušků, natočí trojku Kick-Ass :-)

Miguell_CZ

Miguell_CZ (hodnocení, recenze)

Tak jsem z vlastní iniciativy, řádně zapátral, neb mě také zajímá stav věci s možným pokračováním, této mé oblíbené zcela super „nehrdinské" filmové série ... To aby se i u nás vědělo, jaký je právě teď aktuální stav s možným pokračováním ? Ať je tu zase pořádný příspěvek do „Nářez diskuze" :-)

Nejprve shrnu čísla, pro ty, kteří nemají čas, neb ač jsem vybaven pouze dosti malou slovní zásobou angličtiny (nemám na jazyky hlavu), tak jsem dnes obětoval 2 hodiny pátraní na netu, a z něj louskání nějakých nových kloudných informací ... to jelikož chápu, že dnes lidi nemají moc času, jak dříve ... by přeci ho pak bylo málo na „bookface" ... :-)

Čísla
Za prvé, náklady na propagaci jsem „nepočítal„... když jsou tyto stejné, či nižší, tzn. nepřekročí výrobní náklady, celý film by měl i s prodejem DVD nakonec vydělat.

Kick-Ass (2010) _při nákladech $28 Mil. - vydělal $96,1 Mil. + $140 Mil. za DVD = celkem $236 Mil.
Kick-Ass 2(2013) _při nákladech $24 Mil. - vydělal $60,8 Mil. + $100 Mil. za DVD = celkem $161 Mil.

To je pokles výdělků v přímém srovnání obou filmů o 32% .... ale náklady na dvojku, byly přece jen nižší, tudíž při přesném a přímém srovnání, tedy skutečné náklady na výrobu vůči tržbám, tak by měla dvojka vydělat celkem „jen" $203 Mil., aby na tom byla zcela stejně jako jednička. Pokud by tedy dvojka vydělala nad $204 Mil, byla by na tom lépe jak jednička! To se sice nestalo, ale toto je více objektivní srovnání.

Takže ten skutečný reálný pokles tržeb, pokud filmová a produkční studia skutečné zajímají pouze násobky (i půlnásobky) zisku z filmu, vůči jeho výrobním nákladům, je nakonec "jen" 22%, a né těch nepřímo úměrných 32%. Proč „jen", protože podle mého "neobjektivního" názoru :-) ... ty konečné příjmy z dvojky, skutečně a rozhodně ještě nebyli a nejsou průšvih, jak někde i uvádějí.
A i některé větší a v přímém srovnání celkově méně finančně úspěšné filmové projekty, měli nakonec i to pokračování! Tak proč nenatočit trojku s náklady kolem $25 Mil., a aby to bylo OK, udržet je celkově i s propagací do $50 Mil., ale to je právě ta ... ?

Že dvojka nebyla výdělečná! Ale ona nakonec byla, jak jsem se x-krát dočetl, sice vydělala „pomaleji" a hlavně díky DVD, ale v konečné finanční uzávěrce byla. Jen nebyla toliko násobně výdělečná jak si „univerzální" produkční studio asi přestavovalo?
Rozhodně však i s tímto finančním výsledkem by do trojky mohli klidně jít (investovat). A pokud by si to kapku pohlídali a „pojistili" (více kvalitní režisér, než u dvojky, apod.), tak by Trojka určitě nepropadla. Navíc když o ní fanoušci stále stojí a současný „půst jen, zvyšuje jejich hlad" = otvírá peněženky ... :-)
Např. při nákladech $26 Mil. na natočení trojky, by se alespoň na $180 Mil. nakonec dostali, a to už by za to stálo.

Zatím to ale jen dokazuje, jak moc je dnes film, a vlastně celý filmový byznys, stále a víc a víc je jen o penězích.
Vždyť nemusí utrácet prachy za slavné herce, do vedlejších rolí. Vždyť, po těch 6 letech už ty slavné herce mají a to přímo hlavních rolích. Vždyť ústřední dvojka a „jejich" záporák, by trojku v pohodě „utáhli sami". Neb všechny jejich společné scény jsou ve dvojce tím nejlepším, ...
No a sakra rád bych se té trojky dočkal, už jen proto, že chci konečně „duální epic fight". Tzn. né pořád jen ty dvojičky hodná do „rignu" se zlou a ten hodný zase to samé se zlým. Ale společný „koop souboj", tj. Dave a Mindy společně bok po boku proti 20 poskokům hlavního záporáka ... :-) :-) :-)

Raději zpět k tématu ... kdyby byl pokles příjmů ze dvojky nižší než u jedničky, jen tak do 15%, tak si myslím, že se už toto léto natáčí trojka. Takto zatím tvůrci stále a stále a stále váhají?

A nakonec nějaké to slíbené Info, co jsem dohledal ...
No po "tápání a obecné nevědomosti" do poloviny roku 2014, kdy bylo všude psáno, že na trojku to fakticky už vůbec nevypadá ... :-(
Se naopak alespoň letos "roztrhl pytel" nějakými informacemi a hlavně polemikou o možném pokračování. Nyní se mnohem více píše a diskutuje, ve smyslu, že trojka visí stále ve vzduchu, a tvůrci ji neodpískali. Jak Millar, tak i režisér a producent Vaugnh, by prý rádi trilogii uzavřeli také po filmové stránce.
V nejnovějším článků z právě probíhajícího června se stále opakuje informace z února, že je to tak 50-50, ale mají pokračování stále na mysli (tak alespoň tam), a není to zcela u ledu :-)

Tak alespoň že nad trojkou neudělali zcela tlustou černou čáru, ale pokud se tak do roka Millar a hlavně Vaughn nerozhoupou, už asi propásnou "cyklus výroby" mezi jedničkou a dvojkou, a už by byl myslím i problém přesvědčit, hlavní protagonisty, tj. celou hlavní trojici k návratu, a bez nich by to už nikdy nebylo ono = pro mě zcela nekoukatelné.

Teď vše „visí", hlavně na Vaughnovi, jenž má filmová práva, a jedině za ním by šli případně peníze, tj. producenti. A jak sám letos uvedl, pokud dá trojce „zelenou", věří, že by naše oblíbence, přesvědčil k návratu, aby dokončily celý příběh o „obyčejných superhrdinech". A je asi jediný kdo by to skutečně dokázal.
Nyní je alespoň naděje, a ta jak se říká, ta přece „no" jako ta poslední :-)

Tak zdravím všechny CZ-fanoušky skutečných "super" hrdinů ... a všem ostatním se omlouvám za občasné až příliš hloupé vtípky, a hlavně pravopisné chyby v mém textu + za půl roku zas zapátrám a snad už budeme vědět, finální rozhodnutí autorů ... ;-)

na příspěvěk reagoval BMW12

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Škoda, že nebude trojka. Kdoví kolik to nakonec vydělalo. Podle boxoffice 61M cca a rozpočet je tam jen 28M , když se připočte DVD+BD+omáčka kolem, zas katastrofální průser to bejt nemohl

mikessc

mikessc (hodnocení, recenze)

Ja som čítal na nete že trojka nebude,. Tu v dvojke je ešte po titulkoch scéna s MOTHERFUCKEROM(vyjebávačom) prežil to :-D

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

Claude Speed

Potešil si ma. Osobne ak by to zobral pod svoje krídla Gareth Evans tak to bude neskutočne nadupaná pecka! Hlavne po akčnej stránke :3

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

už jsem chtěl sténat, ale když jsem uviděl to jméno Evans... no jestli to vezme on, tak ano!

Ovšem věta "K režii by se Millar vrátit nechtěl" je špatná, Millar nic nikdy nerežíroval.

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel Claude Speed smazal svůj příspěvek.

harfuska

harfuska (hodnocení, recenze)

Neviem, prečo ste z tohto filmu takí unesení.. Je to obyčajný priemer.. Možno je holčička šikovná, ale to je to jedine, čo sa mi na tom páčilo. Ani Jim, ktorého zbožnujem ma teda moc neohúril. Jednotka bola pre mna lepšia, v dvojke sa dalo predpokladat čo sa stane a hlavne prerostlý Christopher bol trapny, v jednotke celkom ušiel..

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Jakkob

Tak moji známi to už väčšinou videli. A čo by som tomu pomohol keby to umelo zvýšim. To si rovno môžem založiť 100 profilov a nahádzať 5*. Môžem sa uhnať k smrti, ale keď má proste väčšina iný vkus (otrasný!!!) ako ja. Môžem sa aj pretrhnúť. Viac ma štve, že film vôbec nezarobil a 3 asi nebude.

na příspěvěk reagoval pajabuska

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama