Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (1 066)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $28,795,985Tržby Celosvetovo $63,286,788Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,235,178 //počet predaných kusov 273,216Tržby za predaj DVD v USA $5,485,712 //počet predaných kusov 257,060║ samozrejme že Matthew Vaughn ostáva s prvým dielom troška nedostižný ale Jeff Wadlow si nepočína najhoršie a ponúka veľmi podarené urvalé pokračovanie, kde nechýbajú drsné frky, brutalita, nadávky, výborná akcia a hlavne množstvo super hrdinov, spokojnosť, bavil som sa /videl v kine: 80%/ ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tohle není jako jednička. Tohle je totiž lepší, bez ohledu na to, co mi kdo z místních komentů bude tvrdit. Ironie a nadsázka ve všech možných podobách je totiž mnohem víc přítomna, než-li minule, v soubojích, v hláškách, v ujeté stilizaci... Obzvláště Čur**ovo banda je asi nejzábavnější grupa padouchů, která se kdy ve komicksárně zjevila a konkurovat ji může snad jen banda Zlého koně, jedno zda-li jde o samotného űberpadoucha, nebo vedlejší postavy jako Matička Rus (které zas na druhé straně barikády konkuruje Plukovník Pravdoláska s kým jiným, než s Hit-Girl). Nejlepší comiksový film léta (Jo supermane, spodky výjimečně dané pod kostým nepomohly), který není pro ostatní filmy ze stejného ranku hozenou rukavicí, ale zdviženým prostředníčkem, který se bohužel dlouhé roky nikdo nepokusí zlomit (leda by DC zmagořilo a zfilmovalo svého ujetého Hitmana). Že triky nejsou špičkové? To je jen dobře! Excelentnost vzpourám proti ordinérnímu pojetí čehokoli nikdy neslušela. PS: K filmu se překvapivě dobře hodila jedna z předreklam, kde vystupovala parta násilnických a sexistických müslityčinek. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Film čistě pro děti s ratingem R, to asi neni dobrý. Největší plus je Matka Rus (rýýým!) a pak docela i Kickassova nečekaná, mladá, šťavnatá muskulatura (pro holky a Rob Roye). Největší mínus je s námahou únosný kvantum patetických keců. A to přeskakování z komedie do těžký tragédie může plně akceptovat asi jen zvláštně narušený jedinec, ani já to moc nedávám. Tak myslim, že stačilo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První Kick-Ass byla kravina, ale aspoň měla pár postav, o kterých jsem si říkal, že je fajn, jak se ve filmu předvedli. Jasný, mluvím hlavně o Nicolasovi Cageovi. Jenže pak přišel druhý díl a já si opět říkal, že bych se na něj měl podívat. Jim Carrey by přeci neměl zklamat ať by hrál kohokoliv. Nakonec se přiznám, že jsem si ho tam po pravdě ani nevšiml. Ne, že by byl nevýrazný, prostě si nebyl vůbec podobný. No a zbytek to prostě neuhraje. Dvojka jak začne fanouškovsky, tak skončí hrozně tragicky. Celý je to neuvěřitelně rádoby akční a co je horší, tak rádoby emotivní. A nejhorší je, že já v tom ty emoce šíleně postrádám. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Komiksové uncanny valley. Kde byla jednička vyvážená akční drzost, je dvojka diskutabilním způsobem násilná a přetažená. Mizí humor a s ním i zábava. Nedivím se Carreymu za distanc - tohle je opravdu nezábavný film, jehož akce působí zneklidňujícím dojmem, a nejhorší na tom, je, že dostáváme stále signály, abychom se bavili ve smyslu "komediálně". Rád bych viděl takový film jako tísnivé drama, ale bavit se jím (na rozdíl od jedničky) nedokážu, na to je tvrdost moc silná a málo vypointovaná a odlehčená, ale ne dost chytrá, abych to mohl vnímat "vážně". Navíc je to dost uondané. Uvědomuje si to sice, že střet fikce a reality je devizí série, pečuje tedy o obojí, ale nevyvažuje už jejich poměr - v obojím zachází dál, jak se od dvojky sluší, a neřeší následky. Ze strany tvůrců, především náhradního režiséra, se to podobá situaci, když chodíte sousedovi zalívat kytky, zatímco je na dovolené. Každou tak nějak v pravidelném intervalu zalijete, ale moc vás to nezajímá a nepřemýšlíte o tom, která kolik vody potřebuje ani jestli se jí zrovna dostává dost světla - prostě splníte úkol a jdete domů. 2 1/2 celkem. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Na motivy filmu vznikla i stejnojmenná počítačová hra. (Gucak)
  • Film se začal připravovat ihned po premiéře prvního dílu. (Mr.Hudson)
  • Komiks Marka Millara „Kick-Ass 2: Balls to the Wall“ byl vydán 20. října 2010 a hned po týdnu byl vyprodaný. (Mr.Hudson)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama