Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (1 066)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tohle není jako jednička. Tohle je totiž lepší, bez ohledu na to, co mi kdo z místních komentů bude tvrdit. Ironie a nadsázka ve všech možných podobách je totiž mnohem víc přítomna, než-li minule, v soubojích, v hláškách, v ujeté stilizaci... Obzvláště Čur**ovo banda je asi nejzábavnější grupa padouchů, která se kdy ve komicksárně zjevila a konkurovat ji může snad jen banda Zlého koně, jedno zda-li jde o samotného űberpadoucha, nebo vedlejší postavy jako Matička Rus (které zas na druhé straně barikády konkuruje Plukovník Pravdoláska s kým jiným, než s Hit-Girl). Nejlepší comiksový film léta (Jo supermane, spodky výjimečně dané pod kostým nepomohly), který není pro ostatní filmy ze stejného ranku hozenou rukavicí, ale zdviženým prostředníčkem, který se bohužel dlouhé roky nikdo nepokusí zlomit (leda by DC zmagořilo a zfilmovalo svého ujetého Hitmana). Že triky nejsou špičkové? To je jen dobře! Excelentnost vzpourám proti ordinérnímu pojetí čehokoli nikdy neslušela. PS: K filmu se překvapivě dobře hodila jedna z předreklam, kde vystupovala parta násilnických a sexistických müslityčinek. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sice filmu dochází s blížícím se koncem dech, ale nic moc extra jsem ani neočekával Jedná se o stále ještě solidní zábavu. Hodně skvělej je The Mother Fucker a scény s ním jsou fakt bomba. Trošičku zklamal Carrey, na druhou stranu zase oceňuju že po delší době nehrál komediální roli. Trošku více se dalo vyždímat ze střetu Mindy vs. Středoškolské barbíny. Rovněž oceňuji vývoj postav, takže dvojka svou roli plní a jen se nesnaží ždímat minulý díl a dětat jej větší, bombastičtější a epičtější jak bývá zvykem snad všech pokračování. Tady se o osud světa naštěstí nehraje, ale oproti bezchybné Jedničce se jedná o poměrně razantní sešup dolů. 60% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, čakal som väčšiu sra*ku. Prevziať štafetu po Vaughnovi béčkarom Wadlowom bol ťah, ktorý bol podľa môjho názoru zúfalstvom štúdia a skalní fandovia vopred film odsúdili na zánik. Ale - Wadlow sa chytil hodenej rukavice a ukázal, že so schopným týmom sa dá natočiť celkom stráviteľný film. Chýba mi tu síce nadhľad, novátorstvo v akcii a v audio-vizuálna nápaditosť prvej časti, ale stále je to poriadny nášup, ktorý sa s ničím nebabre. Množstvo postáv filmu prospelo, každá do filmu prispieva určitou formou zábavy, obzvlášť hláškujúci Jim Carrey bol svetový. Jedno, čo ma ale naozaj dorazilo, bola stredná časť filmu, ktorá je akoby vystrihnutá z nejakej céčkovej rom-com srágoriny a scénu s grcaním by som vystrihol, udupal a spálil! Ale pokiaľ upustíte uzdu prísnej kritiky a prvý diel nie je vaším zbožňovaným kultom, tak sa dočkáte pomerne slušnej zábavy. Síce zabudnuteľnej, ale aspoň si neznepríjemníte chvíle počas jej sledovania. 70%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Co do násilí je to totéž jako v prvním filmu, nicméně rozdíl je v tom, jak film násilí ukazuje. Zatímco Matthew Vaughn dovedl jeho používání jaksi ospravedlnit vlastním hravým režijním stylem, Jeffu Wadlowovi to nejde. Krev tedy opět stříká na všechny světové strany (a vlastně nejen krev), ale co z toho, že. Podle mě jde o zbytečné pokračování, horkotěžko nastavovanou kaši, která na svého předchůdce může jen závistivě zírat. Titulní hrdina mě tentokrát vůbec nezajímal, hrdinka zrovna tak, ačkoliv dostala více prostoru, a jedinou opravdu zajímavou postavu, která mě doopravdy bavila, hrál Jim Carrey. Jenže toho zase bylo tak zoufale málo... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se hodne. Mel jsem dost obavy, ale nastesti film nijak vyrazne nevymeknul, takze o krev a fuckovani neni nouze. Vraci se hlavni hrdinove, obzvlast Plasse je ultimatni uchylacek a do toho spousta novejch zabavnejch postav a drsnackej Carrey, kterej se bohuzel na place moc dlouho neohreje. Muj hlavni a vicemene jedinej problem s filmem je ten, ze to cely pusobi jako prvni dil. Postavy neustale resi, co to obnasi byt superhrdinou v realnym zivote, neustale s necim zacinaj, na neco se pripravujou a tak furt dokola, ve vysledku se tak ve filmu spis keca nez kona a misty to zacne bejt trochu otravny. Ale i tak porad solidne zabavna a krvava jizda. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Po titulcích je možné vidět ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Vo filme môžeme opäť vidieť postavy z prvého dielu, Big Daddyho (Nicolas Cage) aj Franka D'Amica (Mark Strong), avšak len na fotografiách, ktoré majú vystavené ich deti. (8HitBoy)
  • Ve filmu se postava Jima Carreyho jmenuje Sal Bertolinni neboli Colonel Stars and Stripes (česky Plukovník Pravdoláska). V komiksu se však jedná o dvě různé postavy bratrů Sala Bertolinniho a Lieutenanta Stripese. (virus10)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama