Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ano, chtěl jsem původně napsat KAŠPÁRKU VYSMAŽ!, ale já mu přejmenovaný pořad "Co bude dnes k večeři?" v novém rondonu dokonce posvětím s výzvou smaž, vař a peč! Je k tomu hned několik dobrých důvodů. Jako správný ostravan nezapře tamní dikci a jeho výrazy "omajda", "kydnout" a další šílenosti zrovna nezní distingovaně, ale patří to k němu a očividně si nechce hrát na lektora českého jazyka a v tomto ohledu jeho projev shledávám originálním. A nyní k ruce dostal blond bombshell Lucii Šprinclovou při které zpozorní každé mužské (hladové) oko. Nevím, jestli je opravdu v kuchyni tak nepolíbená, když se o ní prohlašuje, že zvládne maximálně vajíčko na tvrdo, ale coby "beginerka" v kuchyni zafunguje tak jak má. Nezkušený divák-kuchař, který se chystá vyzkoušet některý z Kašpárkových receptů, tak má možnost nepřipadat si mezi pánvičkami a hrnci v kuchyni tak neohrabaně. Jestli si já osobně vyzkouším některý z mistrových receptů není vůbec jisté. Navážel se do fast foodu a nedovedu si představit, že ty jeho sendviče a hamburgery jsou tak nepřekonatelně chutné. Já si zajdu do "Meka" a Kašpárek mezi tím něco uklohní. Mé hodnocení: 60% ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

To je tak, když pořad o vaření hodnotí lidi, kteří o něm neví ani fň. Kuchař-pohodář, který provází tímto krátkým pořadem je vážně v pohodě a dělá mňamózní věci, které mají nějakou invenci a nekmochtí nějaký řízky s kaší. Jako sorry, ale tohle je pohodová podvečerní podívaná. Edit: Po změně na Kašpárku vař! musím jednu hvězdičku stáhnout. Chudák Kašpárek za to snad ani nemůže, ale ta blonďatá kravka, kterou buď protlačil tatínek nebo skočila do spravných postelí (jinak to nevidím) mě tam teda dost se*e! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátky Radka Kašpárka byli docela úsměvné a moc mu to kecání před kamerou vskutku nešlo, ale kuchař je to asi dobrý a dnes už i hodně uznávaný. Na Barrandově už pomalu neví, co by nacpali mezi všechny ty hnoje, co uvádí jejich pán ředitel nebo Musil a tak si vzpomněli i na staré pořady, které měli alespoň trošku úroveň a ze všech stran na vás nečuměl Soukup. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

5.3 2014..OPRAVA..Kašpárek má řemeslo celkem zvládnutý. Jídla jsou fajn a jeho prezentace se mi zamlouvá...Ale jeho vystupování je pořád otřesný..Bude to oukej, nebojim se toho, trochu to natuníme..Ale ne.. To snad ani není možný, že po dementech typu Babica či Podhůrský má další kokot odvahu se se svým dementním uměním ukazovaz v televizy. Asi Barandov nemá na nic lepšího...Asi nemoc z povolání, ale prostě na tyhle sračky koukat nemůžu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Je to pořad o vaření, budu se tedy pohybovat v patřičných příměrech: zapomeňte na dokonalý pokrm, co se rozplývá na jazyku a ještě po letech na ten gurmánský zážitek budete sentimentálně vzpomínat a polykat sliny. Ba není to ani poctivé, jednoduché, dobré jídlo, jaké si uklohníte doma a v nabídce restaurací ho nenajdete. Byli jste někdy pár dní v nemocnici? Krmili vás tam šlichtou, co stačila k přežití, ale vaše chuťové pohárky se nespokojeně ošklíbaly? Tak přesně k těmto výtvorům lze přirovnat "Co bude dnes k večeři": mdlý až mrtvolný projev kuchařů je zakončen prezentací vždy zaručeně delikatesní speciality (no zpochybněte to přes TV obrazovku), kdy mě nepřestává fascinovat, jak na talíř naaranžují tři zrnka rýže, dvě vrabčí sousta nedopečeného masa, zaházejí to trochou plevelu a pyšně ukazují na kameru! Přinést mi v restauraci něco takového, naběhnu do kuchyně a narvu to kuchaři do špic! Ale teoreticky se podle tohoto pořadu třeba dá uvařit něco chutného, takže dávám 31%. EDIT: Po roce jsem na pořad párkrát znovu narazila a zjistila, že vehementně inklinuje ke sračce. Něco tak necharismatického a toporného, co si tam hraje na kuchaře, se jen tak nevidí a neslyší... Ty vole, zlatej Babica! 15% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama