poster

Co bude dnes k večeři? (TV pořad)

  • Česko

    Kašpárku, vař!

Reality-TV

Česko, 2010, 15 min

Režie:

Marek Benda

Kamera:

Martin Benoni

Střih:

Michal Novák
(další profese)

Komentáře uživatelů k TV pořadu (66)

  • Phobia
    *

    Je to pořad o vaření, budu se tedy pohybovat v patřičných příměrech: zapomeňte na dokonalý pokrm, co se rozplývá na jazyku a ještě po letech na ten gurmánský zážitek budete sentimentálně vzpomínat a polykat sliny. Ba není to ani poctivé, jednoduché, dobré jídlo, jaké si uklohníte doma a v nabídce restaurací ho nenajdete. Byli jste někdy pár dní v nemocnici? Krmili vás tam šlichtou, co stačila k přežití, ale vaše chuťové pohárky se nespokojeně ošklíbaly? Tak přesně k těmto výtvorům lze přirovnat "Co bude dnes k večeři": mdlý až mrtvolný projev kuchařů je zakončen prezentací vždy zaručeně delikatesní speciality (no zpochybněte to přes TV obrazovku), kdy mě nepřestává fascinovat, jak na talíř naaranžují tři zrnka rýže, dvě vrabčí sousta nedopečeného masa, zaházejí to trochou plevelu a pyšně ukazují na kameru! Přinést mi v restauraci něco takového, naběhnu do kuchyně a narvu to kuchaři do špic! Ale teoreticky se podle tohoto pořadu třeba dá uvařit něco chutného, takže dávám 31%. EDIT: Po roce jsem na pořad párkrát znovu narazila a zjistila, že vehementně inklinuje ke sračce. Něco tak necharismatického a toporného, co si tam hraje na kuchaře, se jen tak nevidí a neslyší... Ty vole, zlatej Babica! 15%(23.2.2011)

  • verbal
    odpad!

    Neska si zrobime k večeři cosy fak kurva dobreho, more. Menuje se to Ciganska kachna na pomerančich, je to levne, chutne a vyživne jak sviňa a naučila mě to moja mama, když sme eště bez davek živořili v Čiernej nad Hornadom. Pro zakladni suroviny se načerno čtyrycetosmičkou vypravime do Kuflandu, bo tak je to nejlevnějši. Před Kuflandem je taki stojan na kola, jo, tež to su rychle prachy, jak mate dobre štipački a ochotnu zastavarnu, ale naš pořad je tematycki jiny a esli vas to zajima, na tym samym kanale bude večer cyklorevi. No, krom kol k temu stojanu totiž duchodci přivazuju i kachny, ti do Kuflandu nesmi, bo tam pry už maju vlastnu sekanu. Vybereme jakusi středni, tak do čtyřiceti v kohoutku, vetši byvaju tuhe. Nejlepši su ty strakate, ale može byt i hněda a velmi dbame na to, aby měla ocas nahoru, bo jen tak mame natuty jistotu, že je jedla. Kachnu rozhodně nepodřežeme hned před obchodem, bo tam chodi gadžu pokokot a može z teho byt bordel. Ne, jak ju odvažeme, hodime hned do pytla a tak dvakrát nebo třikrat s nim jebneme o zem, aby neštěkala. Při odvazovani sme opatrni, bo ty male kurvy su často agresivni, a mohli by nas pohryzt. A šup na osmačtyřicitku a hura zpatky dom vařit. Sandra, Eržika, Esmeralda a Aranka mezitim v obyvaku nachystaju ohniště, Imreho, Deža, Milana a Dušana s Chuanem Armandem pošleme do zeleniny nakupit pomeranče, bo maju nejrychlejši nohy z cele familie. Než uteču temu sekuryťakovi, dukladně kachnu vykuchame a stahneme. Nechame hlavu, bo to pak vypada efektně jak cyp. Na kachnu je nejpodstatnějši česnek. Banda časneku! Kurva, Sandra, more mindž, kaj mam, do piče, ten česnek??!! Že ty si zas vařila šampon na filcky??!! No nic, vy tu našu žrat nebudete a recept mate na chanov.cz. Kachnu česnekem celu potřeme, prošpikujeme a od řiti ju napichneme na rožeň, až špica vyleze z huby. A vubec nevadi, že ty černe piče přinesly ze zeleniny místo pomeranča řepu, bo cely přirodopis měly uplavicu a srali na školu. Pomeranč je jen pro krasu, napichneme ho na konec rožňa a narveme kachně do huby. Grilujeme dvě až tři hodiny na mirnym ohňu. Podavame bez přiloh a žereme rukama. Vidite, sem vam říkal, že to bude lacine a chutne! Navic ma kachna velku vyhodu, bo jak ste v domacnosti čtyři dospěli jako ja, Sandra, stryc Horvat z Košic a jeho třinactileta milenka Esmeralda, vůbec se nehadate, kdo dostane stehno! A ze středni kachny se dosyta nažere i všech jedenact našich, jejich a společnych andilku! ***** Po Babicových sprostotách a Jedovkách Ládi Hrušky jsem myslel, že žádný kanál už do větší žumpy nevyústí. Ejhle, mýlil jsem se, a máme tu Vaření s kofolou. Jsem docela zvědav, kdy televize pokrokově uvede speciál Auto-moto-revue o rychlé demontáží autorádií nebo po sportu zařadí ještě zprávy ze sběrny!(8.11.2014)

  • igi B.
    odpad!

    Co bude dnes k večeři? Vytuněnej Kašpárek v těstíčku, zapičenej v troubě Panny Sonické... Nějak jsem z toho celý disgustovaný! . . . Tož proti tomuhle gustu zlatej B(l)a(f)bica, že... Hlavně tu šťávičku zjemnit máslíčkem... %-o . . . Halina musí vlhnout, jednomu se chce vrhnout! Tak nechte si čvachtat, labužnící... °-[.. - - - P.S. Uff, to zas bylo nečekané dopoledne s tv (k)análama! Hotovej zvrtek pro čtveráky... A za chvilku začíná "ezotv", tož nejvyšší čas prchnout a dát si něco menšího, teď se jdu teda v klidu najíst. Nejlíp si to člověk udělá sám... ;o] - - - - - (Občasně nahodile zasejc raděj s prázdným břichem sledováno na >blafblandoffskej šlichtárně< , hodnocení 126., svačinář zde jako dvanáctý - 21.7.2011, o intro doplněný po klohnění připáleného kravského pupku 12.9.2011)(21.7.2011)

  • troufalka
    *

    " Polijem to sosíkem a buchneme to na cca čtvrthoďku do trouby ..." Pořad, z kterého si i mé děti dělají srandu. Kdyby se nevysílal před Animáčkem, nikdy bych se o jeho existenci nedověděla a nechyběl by mi.(9.7.2013)

  • kulyk
    odpad!

    Hovno.(22.8.2013)

  • Beckett51
    ***

    "Teď si ze zbytku tutěchto odřezků uděláme chutný sosík a potom budeme moct podávat. Ale ještě předtím si jídlo pořádně vytuníme aby bylo na co největším levlu."(28.11.2012)

  • Allien.9
    **

    Pořady o vaření nejsou mým šálkem čaje, ale na rozdíl od podobných záležitostí na TV Nova a TV Prima je to rychlé a připravované jídlo tvoří snadno dostupné ingredience. Nicméně mluva Radka Kašpárka (že by vzdálený příbuzný?) je... přinejmenším originální.(27.8.2013)

  • kingik
    ***

    Ano, chtěl jsem původně napsat KAŠPÁRKU VYSMAŽ!, ale já mu přejmenovaný pořad "Co bude dnes k večeři?" v novém rondonu dokonce posvětím s výzvou smaž, vař a peč! Je k tomu hned několik dobrých důvodů. Jako správný ostravan nezapře tamní dikci a jeho výrazy "omajda", "kydnout" a další šílenosti zrovna nezní distingovaně, ale patří to k němu a očividně si nechce hrát na lektora českého jazyka a v tomto ohledu jeho projev shledávám originálním. A nyní k ruce dostal blond bombshell Lucii Šprinclovou při které zpozorní každé mužské (hladové) oko. Nevím, jestli je opravdu v kuchyni tak nepolíbená, když se o ní prohlašuje, že zvládne maximálně vajíčko na tvrdo, ale coby "beginerka" v kuchyni zafunguje tak jak má. Nezkušený divák-kuchař, který se chystá vyzkoušet některý z Kašpárkových receptů, tak má možnost nepřipadat si mezi pánvičkami a hrnci v kuchyni tak neohrabaně. Jestli si já osobně vyzkouším některý z mistrových receptů není vůbec jisté. Navážel se do fast foodu a nedovedu si představit, že ty jeho sendviče a hamburgery jsou tak nepřekonatelně chutné. Já si zajdu do "Meka" a Kašpárek mezi tím něco uklohní. Mé hodnocení: 60%(17.3.2014)

  • triatlet
    *

    Kašpárkova rétorika připomíná víc cirkusácké vystoupení než lekci o vaření. Se surovinami a náčiním sice zachází pohotově, ale formát pořadu bych slovy Rakda Kašpárka poslal nejraději do odpadu...(1.2.2013)

  • Stoka
    *

    Jeho moderování a projev je slaboduchý, chtěl bych od něho něco ochutnat, at' můžu dát odpad! To je vše přátelé.(4.1.2013)

  • duklak2
    *

    Velmi chaotický přednes pana "kuchaře". Nedovedu si tak nějak představit, že to sledují babičky, protože některým výrazům určitě nebudou rozumět:)(5.4.2012)

  • DanteZ
    *****

    Radek Kašpárek je opravdový mistr jak v moderování, tak v gastronomii. Výrazy jako vytunit,bouchnout,tomata, nebo oliváč prezentované v nefalšovaném Ostravském akcentu se mi navždy zaryly do srdce.(28.1.2013)

  • ivishka
    odpad!

    Tak toto není nic jiného než odpad..Asi je tak trochu škoda ztrácet jakákoliv silná slova, protože tento pořad nemá absolutně žádný potenciál a místo toho, abych na to jídlo měla chuť a šla si jej uvařit tak se mi z toho pořadu chce zvracet (viz.asi půl litra oleje na dělání řízků...).(9.5.2012)

  • frashmaker
    ****

    Sympatický obyčejný kuchař, který si na nic nehraje. Nedělá recepty z věcí, které u nás není možné sehnat, nepovyšuje se, a není ani přehnaně zaprděný v megakorektní mluvě. Prostě obyčejný člověk, který umí docela zajímavé recepty, které jsou většinou za chvíli hotové. Kam se to hrabe na ty anglické kuchařky co tam dají šílených kravin, který tu nekoupíme. Nechápu tak nízké hodnocení. Co od toho lidi chcete? Aby kuchař ponižoval okolí? Aby měl dvě restaurace v Praze a nevlastní manželku? Pohlreich je taky skvělej, ale tohle je takový příjemně konzervativnější, i když ne bezbřeze korektní.(23.2.2011)

  • FFilipCZ
    *

    Návod na recepty v extra kůl husto kruto řeči nějakýho vidláka, kterej má plno keců, ale vaření nic moc.(18.1.2013)

  • Her0.89
    ***

    Ale no tak.... Na tohle se vždy dívám, když večeřím. Normální průměr, ale děsně se mi líbí, jak na mě Radek furt mrká ;-)(31.5.2011)

  • Linda.csfd
    *****

    Jak by řekly moje kolegyně: "Pornokuchař" Radek je nejvíc! Není to žádný strojený projev, ani naučený scénář, tady se prostě krutopřísně vaří. Při sledování tohoto pořadu vždy začnu mít pocit, že vaření může být i zábava a přestávám se bát chodit do kuchyně. :D Jeho nadšení je nakažlivé, tak je prostě fajn sledovat někoho takhle zapáleného. Není malých rolí a nevytuněných porcí. A na konci - když Radek zvedne talíř a usměje se, zjišťuji, že i já se na obrazovku usmívám jako blbeček. :)(10.9.2013)

  • Fanucci
    **

    Ten chlap mluví jako dement. Jako kuchař je v pohodě, ale když už má svůj pořad v TV, měl by mít nějaký přednes. Horší už je jenom Babica...a to neni moc dobře:-)(2.1.2014)

  • Eldrick
    **

    Tak si to tady vytuníme pořádným Ostravákem, krátkym zobákem. Pardon, já vim, že kuchař je původem z blízkýho Východu, ale mluví jak totální Baníkovec. Vytuníme si to tomatama, aby to bylo šmrncovní, hlavně nezapomenout rukolu, štovík a kopřivu... a já vám přeju dobrou chuť! Jo a pořádný oliváče nesmí chybět!(26.5.2010)

  • Khumbac

    Neviděl jsem a zřejmě ani díky verbalovu komentáři neuvidím. Kurva ten strejda mě rozesmál jak cip. Měl by vydat knihu povídek, ten náš milej strejda verbálek :-D(12.11.2014)

  • Iwus.ka
    odpad!

    Pokud si chcete obohatit slovní zásobu o hlášky, používající dnešní teenageři, pak zcela jistě nezapomeňte na tento pořad. Navíc pan kuchař působí tak, že příliš inteligence do vínku nedostal. Ani nemohu hodnotit to vaření, jelikož je jeho projev tak slaboduchý, že se na to nevydržím dívat. Asi by to měl ještě trochu vytunit. Jinak vyvrcholením jeho kuchařského umu je např. poznámka: „No, nevypadá to na talíři sexy?“ Asi mu dám ještě šanci, je stále vtipnější kluk.(7.6.2012)

<< předchozí 1 2 3 4