Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

animario 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem toho pomrkávajícího ostravskýho chachara nemohl vystát,ale čím častěji na to kouknu, tím víc si zvykám na jeho "tunění" pokrmů a svéráznej projev. Pominu-li jeho vyjadřování a šatník zahrnující hodně růžových triček a jiných přiteplených disco modelů, musim říct, že to kluk má v ruce, vařit umí a pobaví taky. 2,5* pyčo. ()

sarfian odpad!

všechny recenze uživatele

Krásny príbeh čuráčika, ktorý sa na varení odbavuje a vie o tom hovno. Ale ten jeho tuning a nedorobené jedlo a nesmiem zabudnúť na ten vinikajúci sosík a hlavne na jeho prijebaný záverečný úsmev. ()

ppospisil 

všechny recenze uživatele

Pokud to člověk bere jako zábavný pořad o ostravačtině, tak to par cipu bude bavit.Pokud to nebudu tedy brát vážně, tak hbitý a milý Kašpárek si vyslouží těsných 30%. Zajímavé komentáře: Beckett51, verbal ()

HrochOch odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle lahůdku jsem si dala dnes s panem Kašpárkem. Mladý moravský chalan se silným akcentem nám v pořadu "co bude dnes g večeři" servíroval kuřecí řízek v oříškové krustě..sám mluvil dost křupavě (křupansky) , kuře do trouby bouchal (jak amorální), vaření nám zjednodušil upozorněním, že pro pečení můžeme kuře vložit do jakékoliv nádoby, kterou najdeme doma, já iniciativně zkoušela odměrný válec a nebylo to zrovna žraso o kterém tak roboticky mluvil.) ()

yaqwsx odpad!

všechny recenze uživatele

Komentáře "nepovyšuje se, normální recepty, atd..." Mají smysl. Jenže to celé shazuje divně mluvící kuchař a celkově suchý "feeling". To i takový Babica má šmrnc... ()

Angel30 

všechny recenze uživatele

Kam se na něj hrabe Pohlreich. Raději si poslechnu jeho oblíbené fráze - bouchneme tam oliváč, easy, nebojte se toho, vytuněná večeře apod. než Pohlreichovo "vole" za každou větou. Podle mě vařit opravdu umí, jinak by to nebyl šefkuchař a to že u toho ještě dobře vypadá je jen třešnička na dortu! ()

Havala odpad!

všechny recenze uživatele

Aha, každá zasraná TV stanice má nějakou kravinu o vaření, tak aby i Barrandov nebyl pozadu. Ten komediant by bez angličtiny prostě neuvařil. Asi jsem vidlák, ale pořád nazývám rajče rajčetem a nemusím mít u vchodu na akci welcome drink. Trochu už se to přehání. ()

Sasulka3 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepsich poradu o vareni....Prijemne vystupovani, kdy si kuchar na nic nehraje, neni naskrobeny a je zabava ho sledovat, s jakou vasni a radosti vari...A kam to Kasparek pekne dopravoval :) ()

Pajela 

všechny recenze uživatele

Jděte všichni do hajzlu s těma negativníma komentářema. Myslím, že vedle Pohlreicha je Radek konečně další kuchař, který něco umí. Jeho jídlo vypadá vždycky lákavě a příprava bývá rychlovka. Jasně, slovník má prostě "svůj" a někomu to nemusí sedět, ale je to aspoň něco nového... A fakt nechápu, jak ho můžete srovnávat s idiotským Babicou, který vymýšlí své kuchařské kreace po 10 pivech a myslí si, bůh ví jaké mňamky to nebudou. Blah! Radek rulezzz a nemusí u toho ani machrovat, jak všehoznalý Zdeněček... ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Ten kluk asi i něco umí, ale jeho projev je naprosto dementní. A to nejsem žádnej důchodce... P.s.: Že budu psát třístej komentář na tuhle kokotinu, mě vážně nenapadlo ani ve snu. :-) ()

theFtip odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak toho idiota co neumí vařit ani mluvit někdo mohl vůbec obsadit do TV pořadu!!! Ty jeho nesmysly co mele jako třeba: "odkrojíme košťál z cibule a i koncovku" a jeho nekonečná sebedůvěra co ho nutí vše si pochválit je něco příšerného! To je aspoň kultura. Radkovi by to chtělo pořádně "vytunit" ksicht náklaďákem. ()

bureman 

všechny recenze uživatele

Mnohé zdejší hodnocení tohoto pořadu museli psát šéfkuchaři s 3 michelinskými hvězdičkami, jinak si tu samou negativitu vysvětlit neumím :-D 80% ()

robfi odpad!

všechny recenze uživatele

Náš reálně kapitalistický stát pochopil, že o blaho dělníka je vhodné se důkladně postarat, tak když už ti bezďáci nemaj co do tlamy, tak jim aspoň ukážeme nějaké žrádlo na kameru.. hlavně aby to bylo barevný, levný, bylo toho dost a nesmrdělo to už od pohledu jak chcanky..., no možná tomu pořadu trochu křivdím, ale mi to přijde asi stejně tak efektivní, jako dálková výuka hry na housle přes telefon --- a to díky pedagogickému "talentu" těch kuchařských šoumenů ještě bez zvuku, jen SMSkami. ()

Reklama

Reklama