Reklama

Reklama

Nick a Dale jsou přátelé, kteří mají stejný problém - pohrdají svými nadřízenými, kteří se jim rozhodli zkomplikovat život. Nick pracuje ve finanční společnosti despoty Davida Harkena, který mu slibuje povýšení, ale nakonec se rozhodne udělit ho sám sobě. O moc lépe na tom není ani Dale. Jako zubní laborant je vydírán svou šéfkou Julií, která ho navíc sexuálně obtěžuje. Tvrdí, že pošle jeho snoubence fotky, které dokazují, že jí s ní byl nevěrný. Když nastoupil jako nováček, tak ho uspala a měla s ním sex na zubařském křesle. Oba zoufalci mají kamaráda Kurta, který se brzy ocitne na stejné lodi jako oni. Jednou večer u skleničky se všichni tři shodnou na tom, že by bylo nejlepší, kdyby jejich šéfové zemřeli. V zapadlé hospodě se seznámí s protřelým kriminálníkem, který je nasměruje na myšlenku, že musí zabít své šéfy navzájem, a navíc tak, aby vše vypadalo jako nehoda. Tím se spouští neskutečný kolotoč pokusů i drsných omylů... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 122)

castor 

všechny recenze uživatele

Colin Farrell, Kevin Spacey a Jennifer Aniston jsou výborní!! Jenže na plátně jsou tak polovinu času co trojice zoufalých-zaměstnaných, kteří prostě vtipní ani moc nejsou.. Našlápnuto měla tahle přisprostlá taškařice slušně, konání trojice uječených chlápků je nedotažené, trestuhodně často vyprchávající do ztracena, postrádající timing a mnohdy spíš hodící se do party k nějaké hodně průměrné sandlerovce. U řady scén má divák chuť vlítnout na plac a zakřičet, že tohle přece mělo vyznít takhle a tohle se dalo rozehrát mnohem lépe. Nebudu chodit kolem horké kaše, potenciál tady byl, výsledek je skrz naskrz průměrný. Scénárista? Režisér? Viníka ať si každý označí sám, mně bohužel v mysli zůstala jen nadržená Aniston nebo Farrellovi hlášky typu „vyhodíme tlusté lidi a profesora Xaviera..“ ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Výborně vybranou trojici šéfů a skvělé vedlejší postavy (Jamie Foxx) zazdívají tři kriply v hlavních rolích, kteří (snad kromě Jasona Batemana) by zašloužili nakopat do prdele. Jednu hvězdičku za to, že ta nudná Aniston, tuctovka z neškodných romantických komedií, konečně v pořádně peprné roli. Slovo "šukadelická" opět našlo své uplatnění. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tři šéfové versus tři podřízení, to je naprosto geniální nápad, s nímž přišli tvůrci této komedie. A on ten nápad kupodivu dost dobře funguje, alespoň já jsem si to užíval a jenom jsem zíral, jakým způsobem se děj ubírá a neodvažoval jsem se ani hádat, jak to celé nakonec může dopadnout. Z vyústění příběhu jsem byl absolutně nadšený, stejně jako z některých dějových zvratů (narážím na scénu Kevin Spacey versus Colin Farrell). Tohle byla zkrátka jízda, která se sice rozjížděla zvolna, ale nakonec nabrala patřičnou rychlost a obrátky a cílem jenom profrčela, aby postupně zvolňovala až k závěrečným titulkům. Herecké výkony byly naprosto fascinující, obzvláště velká herecká jména v rolích šéfů nezůstala nic dlužna své pověsti a všichni tři herci to zahráli naprosto bravurně a bylo vidět, že si své role užívají. Příjemně potěšil taky Jamie Foxx a i ústřední trojice herců byla výborná, takže ve výsledku jsem s filmem spokojen a moc nechybělo, abych udělil maximální hodnocení, nakonec jsem se ale rozhodl pro lepší čtyři hvězdy a nevylučuji, že časem tu pátou hvězdu přidám. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Michael Markowitz, John Francis Daley, Jonathan Goldstein | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Brett Ratner | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: New Line Cinema, Rat Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 210,525,499 $ || Super herecká garda v slušnom scenáry, s ambíciou byť vtipným od začiatku do konca, no tých vydarených fórov je tam na to menej, než by bolo treba k nadpriemernosti. Zlý film to ale neni ani náhodou, skôr príjemná oddychovka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $117,538,559Tržby Celosvetovo $214,538,559Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,029,189 //počet predaných kusov 506,357Tržby za predaj DVD v USA $23,731,806 //počet predaných kusov 1,834,380║ K dokonalosti troška chýba, má to také neobrúsené hrany, lebo dejová línia nie vôbec špatná, len občas to skĺzne až do moc veľkej banalitky, či trocha viac úchylných vtípkov než by sa patrilo a popri tom sa z niektorými dobre rozbehnutými situáciami dalo viac pohrať, ale aj tak pobaví to dosť dobre, herci prevažne bodujú a Jennifer Aniston tu vypadá fakt dobre, rozpočet udržaný v znesiteľnej norme. /75%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (42)

  • Společnost Warner Bros. v rámci propagace tohoto filmu postavila v centru Montrealu dvanáctimetrovou voodoo panenku připomínající šéfa společnosti, na které si mohli kolemjdoucí vybít zlost a frustraci. (Dr Lizal)
  • Jennifer Aniston (Julia Harris) ve filmu nosí hnědou paruku, která měla umocnit její sex-appeal a zároveň postavu odlišit od jejích obvyklých odlehčených rolí. (žvanimírek)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama