Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Recenze (231)

terordemon 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe stále viac dokázuje, že už nie je len Harry Potter. Príjemná zahraná romantika bez pátosu a gýču, ktorá vylieči vaše boľavé srdiečka. S uveriteľnými reálnymi postavami a skvelými dialógmi nabitými vtipnými hláškami. Takto to má vyzerať a nie ako tie mainstreamové sračky s vyšamponíkovanými metrosexuálmi a vyumelkovanými štetkami. 78% ()

revere 

všechny recenze uživatele

Průměrnou romantickou dramakomedii zdobí několik opravdu pěkně napsaných dialogů. Mimo jiné ve filmu zazní pro mne snad nejlepší svatební proslov filmového světa. ()

Tereza3 

všechny recenze uživatele

Milé, příjemné, dojemné, přirozeně vtipné, nevtíravé, kouzelné. Opravdu jsem si u tohoto kousku příjemně oddechla :) ()

cafe.... 

všechny recenze uživatele

Takže.. tenhle typ filmů moc nemám rád, ale nějak jsem si řekl že to chce něco veselejšího po všech těch psychologických dramatech a vida, trefa do černého! Vykouzlilo mi to několik úsměvů na tváři, oba dva hlavní představitelé jsou sympaťáci a všechno to tak správně šlape. ()

Rastamania 

všechny recenze uživatele

Za normálnícj okolností bych dal klidně i 5*, páč se mi to náhodou docela líbilo.. Znovu se na to tedy nejspíš nikdy nepodívám, ale to na žádnej podobnej filmek, takže ... No, zkrátka plný hodnocení dát nemůžu, poněvadž jsem pořád čekal, kdy Harry vytáhne z pod toho jeho nemožnýho kabátu hůlku. ()

katherine7 

všechny recenze uživatele

Neotřelý anglický humor plus Daniel Radcliffe a ty jeho velké modré oči, že by se v nich nejedna dívka ráda utopila. Film jede svižně, nejsou zde žádné nudné pasáže.. už od začátku vás to vtáhne do děje a držíte hlavnímu hrdinovi palce. Za mě 4*. ()

raikonen16 

všechny recenze uživatele

Možná právě "nedokonalost" obou hlavních postav dělá příběh uvěřitelnějším a tak nějak pravdivějším. Krásně napsané, krásně natočené, zahráno bez chyby. Skladba "Bummer Beach" mi bude v hlavě znít ještě hodně dlouho, stejně jako krásné záběry Toronta plné barev.. Krása! ()

milford 

všechny recenze uživatele

Nejslabší článek paradoxně Radcliff, nejlepší naopak asi Adam Driver. Zoe jako taková příjemná holčina a námět filmu jako takový milý až pravdivý, jen Daniel prostě nebyl v té roli moc přesvědčivý. Ale pár pěkných momentů tam bylo a na nedělní odpoledne ve dvou to je příjemná oddychovka. ()

lucienecek 

všechny recenze uživatele

Super film na sobotní odpoledne :) Danielovi tyhle role neuvěřitelně sedí a zapadá do nich naprosto přirozeně. Celý film je krásně oddechový, pohodový, vtipný, upovídaný, přijemně se na něj dívá a Daniel tu jen potvrzuje to, že je perfektní herec. ()

BStone 

všechny recenze uživatele

To se tak někdy zřídka vyloupne takový hrozně milý,příjemný a okouzlující filmeček,který můžete s radostí i úsměvem sledovat.Výborně natočeno,zahráno,bezchybně obsazeno.Zkrátka lahůdka za 85% P.S. : Moji klasickou polívčičku o úrovni českých distributorů už si ani nebudu přihřívat... ()

Capinka 

všechny recenze uživatele

Super film :) Při čtení recenze jsem si myslela, že to bude takovej obyčejnej film, jako vždycky jsou s tematikou kluk-holka-kamarádi. Ale děj byl tak naprosto nenucenej a bylo to fajn, že se mi film fakt líbil. Nejvíc mě teda dostala 20.minuta, to jsem fakt nečekala! :D A od té doby najednou měl ten film šťávu :) ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Vsetko je pekne a krasne, ked si odmyslime hlavnu dejovu liniu. Osudovost, ktora ma vsetko ospravedlnit uraza divaka a spravanie postav v zavere ju jednak popiera a k tomu je na facku. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hodně slibnej. Sice 100x omletý téma, jestli opravdu mohou kluk a holka kamarádit bez vedlejších umyslů, ale hlavní představitelé byl hodně sympatický i pan Potter! Zoe Kazan stejně sympatická jako v Ruby Sparks a vedlejší párek magorů ve podání Adam Driver a Mackenzie Davis byl taky super. Potom ovšem přišel konec a pro mě nepochopitelný zkratování jedná např. v hysterický scéně u přespání na pláži, či odjezd Wallace do Irska...dafuq. Celý kdyby to skončilo v uvozovkách špatně a dál by zůstali kamarádi hodnotil bych za 5, ale díky tomu přesladkýmu konci dát plnej nemůžu - ten konec byl běs... ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Radcliffe u mně získává na čím dál větší oblibě. Film byl příjemnou vyplní sobotniho večera. Ovšem nic objevného jsem v žánru romantických komedií nezaznamenal. ()

lulundia 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuji, že má vypadat vztah mezi dvěma lidmi, kteří spolu chtějí strávit celý život. Tohle bych chtěla zažít. Vyrovná se tomu jen Lásky čas, tyhle dva jsou nejlepší filmy o lásce dvou mladých lidí, jaký jsem za posledních několik let viděla. P.S. Miluju Radcliffa a jeho střelenýho kámoše. P.P.S. Chci ochutnat Bláznovo zlato :-). ()

Zagger 

všechny recenze uživatele

prijemny obycejny film na 3 hvezdy, ctvrta je za to, ze bohuzel casto jsem mel podobny osud ve smyslu chemie mezi lidmi, kdy je to vic nez slozite... clovek k tomu prijde jako slepy k houslim. Casto jsem si rikal, kua, uz zase in the middle of something? Radcliffe nekoukatelny teda... ma divny xicht... nemel jsem koukat na ty fotky u filmu Horny nebo co :D :D kde ma radcliffe rohy... uz ho nikdy neuvidim jinak + je slizky, nicmene Zoe Kazan perfekt!, krasna prace a vubec casting :) ()

Reklama

Reklama