Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasické romantické, velmi lehce komediální, drama. Daniel opravdu buduje svou hereckou kariéru další skvělou rolí a sekunduje mu ne moc okoukaná Zoe. Celý příběh je taková snadno-propojitelná řada různých ostrůvku, se kterými se dá ztotožnit, či sympatizovat nebo se jinak nechat vtáhnout do momentu. Všechno spěje k pozitivním věcem a jediné drama a utrpení je čistě na emocionální rozpolcenosti a neurčitosti ústřední dvojice. Ale celé to funguje a je to ve skutečnosti velmi sympatické ač místy melancholické. Ale to k tomuto sub-žánru patří. Takže za mě je to velmi dobrá indie-ish romantická podívaná. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám Zoe ráda, nemůžu si pomoct. Asi se v těch jejích rolích tak trochu vidím. Tady jsem se musela smát jejímu koupání v rybníku. To jsem totiž celá já a kdo mě trochu zná, tak přesně ví proč:-) Jinak jsem naštěstí zcela oproštěná od srovnávání Daniela s Harry Potterem, takže můžu s klidem napsat, že tady Wallace a Chantry byl moc prima párek, který vám zpříjemní pár minut vašeho života. A teď mě omluvte, jdu totiž vylézt na střechu pozorovat hvězdy a vezmu si sebou bláznovo zlato, protože jsem strašně zvědavá, jak chutná. Za Zoe **** ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Až teď mi došlo, že jsem Daniela nikdy neviděla v jiné roli než v Harrym Potterovi. Je to příjemná změna ho vidět v romantickém filmu. Výběr hlavních rolí byl skvělý. Zoe se mi líbila už ve snímku Rubby Sparks a tady mi přišla ještě lepší. Chvílema na mě film byl trochu moc upovídaný, ale to je jen malá vada na kráse. Děj byl pojatý originálně. 70%. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Občas některé vtipy hraničí s lehkou mentální retardací a trapností, avšak celkově tato romantická komedie působí příjemným dojmem, dobře se sleduje a příjemně se u ní relaxuje. Potěší Radcliffe (Harry Pottera jsem naštěstí neviděl, takže jsem neměl důvod v něm vidět tuto postavu více než úvodních snad 10 minut) a Zoe Kazan. ()

Ace.Anita 

všechny recenze uživatele

Wallace a Gromit jsou kamarádi do deště a Wallace chce něco víc ještě. No já nevim jak vy, ale cením si romcomů, ve kterých na základě hovorů z bistra pochopím, že se hrdinové mají rádi, protože je oba fascinuje olbřímí bageta s burákovým máslem a slaninou. Jo a taky mám teorii, že Harrymu věříme, že má strach, že nikdy nebude víc než kočiččin kámoš, protože Radcliff má strach, že nikdy nebude víc než Potter, hm? ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Scénář vznikl na motivy populární divadelní hry "Toothpaste" and Cigars od dvojice autorů T.J. Dawe a Michael Rinaldi. (Neffy)
  • Hneď na začiatku filmu, presnejšie v čase 00:01:58, si Daniel Radcliffe štrngne uzavretou fľašou piva (je jasne vidieť vrchnák od piva), no v zápätí je vidno, ako pije z otvorenej fľaše. (Marry94)

Reklama

Reklama