Reklama

Reklama

Anděl & Ďábel

(amatérský film)
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2009, 13 min

Obsahy(1)

Pojišťovací agent Dalibor žije spořádaný život a má vše po čem toužil. Jednoho dne ale o všechno přichází a je ochoten upsat se ďáblu, aby se věci daly do pořádku. Je vyslyšen a do jeho bytu přichází pekelnice. Nežli však Dalibor stihne svou duši upsat peklu, přispěchá k němu anděl, který se ho pokusí zlákat na svou stranu. (wader)

(více)

Recenze (7)

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel ty střihy se mi moc nelíbily. Děj je zajimavý, ale dalo by se z toho vytřískat mnohem víc. Aspoň za snahu něco udělat dávám hvězdičku. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

amatérské až to bolí, rádobyherci na pěst, hlášky vymýšlel snad někdo ve školce, "triky" možná prvňák... občas tenhle špatný vtip zachraňuje aspoň nápaditá kamera a střih. 20% ()

wader 

všechny recenze uživatele

Mám opravdu rád Opravdu nezávislé filmy. A tenhle se myslím povedl. I přes to, že je tak krátký, Trotlové vědí, že kvantita nezaručuje kvalitu. Na rozdíl od Hollywoodských producentů. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Pár vcelku slušných fórků (montypythonovská noha, jogurtová úchylka, jízda autem, vyústění), ovšem jinak docela slátanina. Vím, že to netočili profíci, ale co naplat, zvuková stránka se opravdu moc nevydařila a vlastně to, co asi mělo být vtipné, mě moc nepobavilo... Takže 2* za "semtamfórek" a přiznanou nízkorozpočtovost a "ochotnictví", jinak spíš nuda, bohužel... ()

Reklama

Reklama