Reklama

Reklama

Logr

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Komedie
Česko, 2008, 18 min

Obsahy(1)

Napadlo vás někdy, jaké by to bylo stát se neviditelným? Hlavní postava zjistí, že to může být celkem dobrá zábava, ale běda tomu, kdo míchá na druhou stranu než ostatní. (wader)

Recenze (7)

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Trápne, nechutne amatérske a hlavne neuveriteľne zle zahrané. Dlho som tak netúžil niečo vypnúť už po pár minútach. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

O společenstvu neviditelných, typický humor Trotlů. Asi každý rád nemá, ale tento snímek podle patří k povedenějším. ()

jirka.jindra11 

všechny recenze uživatele

Vynikající hudba, dobrý nápad (co když je člověk neviditelný? a kdo vyrábí ta jablka?), navíc ještě efekty za které by se nemusel stydět ani hollywood! Btw. začátek s vodopády a podprahovými větami typu Chce se ti na záchod; Tvůj močový měchýř je stále plnější; Až se objeví další vodopád, budeš muset jít na záchod jsou geniální! ()

predsedajs 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná filmová povídka z dílny Bandy Trotlů, která má na svědomí populární parodii Pár Pařmenů. Na Logru je vidět, že i s malým rozpočtem se dá natočit pěkný film. Námět není nijak zvlášť originální, ale na to velmi rychle zapomenete. Hlavní doménou tohoto snímku je vizuální stránka (třeba "muzikálová" scéna v závěru je velmi dobře natočená), když k tomu přidáme ještě dobré herecké výkony a příjemný hudební doprovod, tak z toho vyjde celkem příjemná záležitost. ()

Schneeman 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý nápad. Na to, že jde podstatě o amatérský snímek, je to perfektní. Závěrečná hudební scéna vytvořena na profi úrovni. ()

FildasCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem asi očekával cokoliv, ale zaplácnout 2-3 minuty vodopádem, pak trapné idelka u snídaně, kde to bylo těžce přehrané.  Následovalo dlouhé ticho a pak nějaký ten zpěv. No myslím, že letos je to kandidát na největší odpad dna. ()

Reklama

Reklama