Reklama

Reklama

Sedmero dobrodružství Sindibáda

  • USA The 7 Adventures of Sinbad

Obsahy(1)

Ropný magnát Adrian Sindibád je potomkem dlouhé řady velkých námořníků. Somálští piráti mu ukradnou ropný tanker a žádají výkupné. Sindibád se vydává vrtulníkem na palubu tankeru, aby pirátům zaplatil. Tanker je ale stažen pod hladinu obří chobotnicí a Adriana cestou zastihne silná bouře a vrtulník po zásahu bleskem havaruje. Skupina trosečníků se ocitne na tajemném ostrově plném podivných pravěkých bytostí. Sindibád na ostrově potkává krásnou bojovnici z džungle, dívku Lou, která mu prozradí proroctví o sedmi zkouškách, které by měl vykonat, aby usmířil boha moře. Ten má podle proroctví ve svém hněvu zničit celou planetu. Moderní adaptace klasického příběhu o perském princi Sindibádovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

mike007 odpad!

všechny recenze uživatele

Je škoda, že můj první komentář musí být zrovna pro film, který si nezaslouží ani půl slova, natož nějaké psaní o několika větách. Musím přiznat, že jsem se díval asi jen do půlky, ale na víc se to opravdu nedalo. Natočit takový film v roce 2010 je opravdu ostuda. I dnešní děcka umí vytvořit zajímavější videa než je toto. Nedoporučuji! ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Čeho je mi na asylumovkách vždy nejvíce líto, jsou o herectví se pokoušející vyhaslé hvězdy devadesátkových seriálů. Tentokráte chlapec z Melrose Place P. Muldoon. Chápu, že složenky se nějak zaplatit musí. Ovšem za lítost k tvůrcům se zde hvězdičky neudělují. Takže další plná odpadová palba pro Asylum a slibuji ostatním znuděným účastníkům festiválku filmového braku, že cokoliv od tohoto studia už se opatřovat nebude. Na stále se opakující podobné "efekty", "scénáře" a "pointy" už není nikdo zvědavej. Po pěti, šesti viděných klenotech, už je to jen plané utrpení při jehož sledování nepomáhá ani konzumace alkoholu, a tak se ze zhýralé zábavky plné kritického rozumování, stává jen útrpné čekání na konec (asylumovky). "Kráááááááb"... 0% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chcel by som tu porozoberať koniny typu - ako to, že tá ,,amazonka,, ktorá takmer celý život strávila v divočine, dokáže v závere bez problémov ovládať náročný počítačový systém - lenže to by bolo zbytočné. Je to proste spektákel od The Asylum a to hovorí za všetko. Tak šťastnú ôsmu plavbu Sindibád! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo tohle je Asylum výmlaz. Ono když dáte prachy režisérovy který nemá skoro žádné zkušenosti, tak to takhle prostě dopadá. Film nedává ani hlavu ani patu. Scéna s krabem byla neuvěřitelná. Efekty jsou sice slabé ale nepatří mezi nejhorší. Muldoon tu hraje špatně ale není to nic oproti ostatním hercům, a korunu nasazuje dabing(byl jsem nucen na film koukat z dabingem, což je asi poprvé po půl roce co jsem viděl film s dabingem). Nicméně i přes všechny ty kraviny je to zábavné, člověk fakt jen žasne co se dá natočit. Ale co jsem totálně nepochopil je obal "Original Prince of persia". WTF? ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Keby bol film aspoň taký, aká je Sindibádova čaja, tak by to bolo fajn. Prevláda vo mne viac sklamanie a to o to viac, ako veľmi som sa na tento Asylum projekt tešil, pretože nesiahli po nijakom súčasnom megahite, ale po skutočnej klasike z môjho detstva - The 7th voyage of Sinbad z roku 1958. Kameňom úrazu je tu práve ,,opulentnosť" filmu, ktorá netkvie v trikovej stránke, no skôr v príbehovej. Zjednodušene povedané: príliš veľa pomotaného deja. Príšerky sa potom dostávajú k slovu v nedostatočnej miere, pričom taký kyklop (zrejme najlepšia pasáž filmu) či ,,plávajúci ostrov" sú kapitoly samy o sebe. (24. hodnotenie, 6. komentár k filmu) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama