Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desetiletý Hannes žije sám se svou mámou. Jeho největším snem je stát se členem Krokodýlů – nejúžasnější party na světě. Podmínkou je však podstoupení testu odvahy. Ten se nepodaří, naopak vystaví Hannese vážnému nebezpečí. Hoch je zachráněn na poslední chvíli díky chlapci Kaiovi, který je upoután na vozík. Kai se také touží stát Krokodýlem, ale ostatní členové party z něj mají jen legraci. Je pro ně pouhým mrzákem, který je v případě nouze na nic – vždyť ani nemůže utéct? Jedné noci je však Kai svědkem vloupání, a stane se tak najednou pro partu zajímavým. Slíbí, že Krokodýlům pomůže zločin vyšetřit a dostat se tak k odměně, ovšem jen pod podmínkou, že jej pak vezmou mezi sebe. S Kaiovou pomocí se vynalézaví, odvážní a důvtipní Krokodýlové dají do práce na případu a střetnou se s nebezpečným gangem lupičů. (JuniorFest)

(více)

Recenze (16)

fraktal 

všechny recenze uživatele

Programově vzdělávací snímek, zcela a jednoznačně určen dětskému publiku z německé produkce. Pro dospělé toho sice moc nenabízí, ale školou povinní by to měli shlédnout téměř povinně. A to nejen pro jeho pro jeho až úzkostlivou korektnost a chování podobné Správné pětce: tihle moderní Rychlí šípy zahrnují vozíčkáře, tlouštíka, holku, albánce, lehce hloupějšího, koktavého ustrašence i přehnaně optimistického "správňáka" a tak se tam každej (před)puboš jistě najde. PS: Titulky velice připomínají české 4teens s (překvapivě výbornou) německou hudbou! ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo tak 10 let, tak by se mi film určitě líbil víc. Docela jsem se nudila a můžu dát max 45%. Časem asi mrknu na další díly. I když pochybuju, že budou lepší než jednička ... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Takže já, Oli a Jorg ho přeneseme a ty, Mario, složíš vozík !!" - "Ale co když vám upadne ??" - "Jo !! Mohl bych třeba ještě jednou ochrnout.." ;) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Všechny děti na světě jsou úplně stejné. Také jsme měli podobnou partu. Poznávacím znamením nebyl krokodýl, ale džínová bunda, která měla na zádech potisk s americkým náklaďákem a jednu chvíli jsme se pohybovali i v maskáčích. Jo, to byly skutečně nezapomenutelné časy. Klasický film pro děti. Možná bych mohla říct, že to byl jeden z mnoha, který se mi zase jednou dostal pod ruku, ale mě se líbil. Takže proti němu nemůžu říct křivého slova. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Partia detí príma do spolku "Krokodílov na predmestí", nového člena Hanesa. Ako prijímaciu skúšku musí vyliezť na strechu starej továrne. Takmer sa to neskončí dobre , nebyť Kaia, chlapca na vozíku zo susedstva, ktorý v pravý čas zavolá hasičov. Na obzore je ďalší "budúci krokodíl." Kai si svoje členstvo ale bude musieť zaslúžiť iným spôsobom... Ľahko nadpriemerný občas nahlúply film s "akčnými" prvkami pre deti o radostiach aj starostiach na predmestí a hlavne o hodnote priateľstva aj každého jednotlivca. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná nedělní oddychovka zaměřená na mladší publikum. Z pozice dospělého diváka jde spíše o další naivní příběh, nicméně pokud to budete brát z ryze dětské perspektivy, vžijete do do dob, kdy jste byli dětmi i Vy. To, co se zdá být v úvodu nevinou hrou, rychle přerustá ve smrtelné nebezpečí. Samozřejmě, jdou zde nesmysly, na druhou stranu, pokud někdo rád vzpomíná na dětství, určitě filmem Vorstadtkrokodile nepohrdne. Velké plus zde zaslouží kamera a hudba. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Průměrná a na německo docela dobrá rodinná komedie. Dabing se sice 100% nepovedl, ale to už se zkousnout dalo. K rodinnému žánru bych určitě přidal i drama, protože některé scény by děti vidět zrovna nemusely. 48% ()

quip 

všechny recenze uživatele

Příjemný film na sobotní ráno k novinám a snídani. Překvapivě svěže a vtipně natočené, s ne úplně strašným dabingem (některé hlášky jsou ponechány v angličtině, takže řádný "Mír." se nekoná). Ne tak dobré jako Nutella nebo malinová marmeláda...ale na úroveň jahodové se film dostane. ()

Dave700 

všechny recenze uživatele

První díl postupně třídílné série. Jednička se povedla a tematicky dost rezonuje se slavnou knižní předlohou. Dvojka a trojka je už dost nastavovaná. Autor knižní předlohy i scénáře Max von der Grün. ()

koky45 

všechny recenze uživatele

Na to, že film je Německý, tak se mi líbil. Většinou Německé filmy nestojí za moc, ale tenhle mě nadmíru překvapil. Pro děti ideální film. ()

Reklama

Reklama