Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Halina Pawlowská zve do své nové talk show známé i neznámé hosty. Pořad pro všechny, kteří mají pocit, že nejsou "in".

Jedno téma – tři hosté. Halina Pawlowská si vždy pozve tři hosty známé i neznámé, kteří neodpovídají dnešním trendům a představám (např. o kráse, správné výšce, životním stylu…) a lze u nich tedy vypozorovat (i na přechodnou dobu) jistý „handicap“, a diskutuje s nimi na dané téma s humorem jí vlastním. Mamba show přináší divákům odlehčený pohled na věci, které mohou být pro někoho velkým problémem, nebo i handicapem a pro někoho jen marginální záležitostí. Mamba je velmi jedovatý had, podle kterého se ale pořad Mamba show nejmenuje! Mamba je také věštkyně na Haiti, podle ní se ovšem tento pořad také nejmenuje! Halina Pawlovská má jednu oblíbenou knihu: Tančím tak rychle, jak dokážu od Barbory Gordonové. Je to kniha o překonávání problémů a Halina je přesvědčena, že každý z nás tancuje tak rychle, jak dokáže, ale nejlepší je tancovat v rytmu Mambo!!! Proto Mamba show. Celý pořad je provázen „živou“ latinskoamerickou hudební skupinou Mezcla. br> (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Česká televize zřejmě usilovně hledá nástupnický pořad po odejivším Janu Krausovi, neboť jeho pořad Uvolněte se, prosím zanechal v struktuře televizního schématu našeho veřejnoprávního média velmi hlubokou černou díru. Formát talk show (a speciálně late night show) je, jak se ukázalo, i na českých obrazovkách životaschopný, tento upocený pokus Haliny Pawlowské ovšem černou díru nezacelil, jen ji ještě více zjizvil. Halina v nenucené úpornosti trumfla i pány z Mr. GS, což se mi dříve zdálo nemožné. Její klon Uvolněte se a Všechnopárty Karla Šípa připomíná všechno možné, jen ne vkusnou a vtipnou zábavu, jak ji prezentoval se šarmem sobě vlastním moderátor od pánaboha Jan Kraus. Halina by se dál měla držet svého bulváru...ten jí jde a neklade na ni prakticky žádné nároky...a dramaturgové z ČT by se měli nad sebou skutečně vážně zamyslet...jak je možné, že si nevšimli, že Halina už dávno není vtipná a nepřesvědčivý smích ve studiu je spíš než k pousmání k přemítání nad smyslem takovéhoto pořadu? Tady platí to neokřídlené - za málo peněz málo muziky...jestli chce ČT šetřit takto, tak to jde pustým lesem... :-( ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapárna... Fakt lepší jak ten její pořad Mamba je už snad jen reklama na Perwol.:-) Pavlačová drbna Holina Pawlovská-Obrowská, všechen svůj střelnej prach už dávno vystřílela, v současnosti nejen že bude nejspíše pěkně drahá, ale nemá co nabídnout, ona si asi nejspíš vůbec neuvědomuje že se nepíše rok '95 nebo '96, kdy byla relativně v kurzu, pořad absolutně bez jakékoliv invence, bez nových nápadů, její exhibice jsou jen o ní, hosté dělají pouze křoví, ale to asi scénáristům a lidem od pořadu zřejmě nevadí. Hlavně že se ještě zasměje sama sobě. Problém většiny našich umělců a rádoby umělců je v tom umění včas odejít, které našim umělcům je cizí , TV je plná naprosto trapných pořadů které když už neuspávají tak minimálně nutí k neustálému přepínání s programu na program ale člověk si i tak málokdy vybere. Proč se drží třeba takovej Karel Šíp, kterej ze sebe nic nedělá, jeho pořad i humor je svým způsobem obyčejný ale inteligentní, nemastí si ego jako např. Jan Kraus svým neustálým shazováním a ztrapňováním svých hostů, navíc on si stále myslel že nad jeho názor není, že je nenahraditelný, zmýlil jste se pane Kraus, jsem ale zvědavý kde zas zakotvíte za čas. "Banánové rybičky" a "V žitě", jsem také nemusel a v podstatě nestály také za nic, jediné na co se jakžtakž dalo ještě dívat byly ty její cestopisné pořady, v současnosti může popřemýšlet zas nad nějakou reklamu na hubnutí. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Halina Pawlovská - dvestokilová matróna, ktorá sa rada predtŕča pred kamerou, strúha príšerné grimasy a rozdáva rozumy. Chce byť za každú cenu vtipná, ale nedarí sa jej to vôbec. V relácii "Banánové rybičky" som ju dokázal ešte ako tak tolerovať. Zrejme to malo aj hŕstku verných divákov, keďže sa to na obrazovkách ČT udržalo osem rokov. Ale pre Boha kto sa môže pozerať na toto? "Mamba show" nemá absolutne žiadnu úroveň. Mali by to čím skôr stiahnúť z vysielania. Je to horšie ako odpad! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl upoutávku, v které vystupuje pološíleně se pitvořící Pawlovská, tak jsem nemohl uvěřit, že je zase v televizi, když už mlela Banánové rybičky tak strašně, že jsem byl na ni alergický. Daří se mi ale úspěšně se tomuhle pořadu vyhýbat. Zatím! ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Halina má ráda šprým,/ pointu promění v jednoduchý rým.// Mou duši svou šou trýzní, / nezahrnu ji hvězdičkovou přízní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravda pravdoucí, že od banánových rybiček to byl pořádný sešup dolů. Halina Pawlowská a její podivný smysl pro humor mi nikdy nějak extra nesedla, ale dokázali rozesmát hlavně „ samotné šoty“ nebo zvaní hosti. Ono je pěkné když si dokáže někdo sám ze sebe dělat prdel, ovšem psaní knížek jí jde jistě mnohem lépe, než moderování. Jo vyplnit prostor svým zadkem a kozama to ona uměla vždycky, ale to je tak vše… ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Pořad Jana Krause bohužel Halina Pawlowská nenahradí. Jistá podobnost s Mr. Gs tady bohužel je. Humor za každou cenu ale inteligentní divák rozpozná stejně, jako špatnou dramaturgii od té dobré. Snad by bylo lépe, kdyby ČT zařadila místo Mamba show nějaký ten vzácný opomíjený kousek ze starších českých komedií či dramat na kterých se kdysi podílela. Jen namátkou: Kam slunce nechodí (1971) (TV film), Kaviár jen pro přátele (1969) (TV film), Podezření (1970) (TV film), Popel a hvězdy (1990) (TV film), Poslední dopis (1973) (TV film) atd., atd. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jednoznačně vidím jako díru ve vysílacím času po Uvolněte se, prosím a snahu udělat takovou ženskou podobu již zmíněného pořadu. Kupodivu se zde občas objevují i dobré hlášky či životní zážitky.Musím ovšem přiznat, že já na takové ty vzpomínkové hemzy "starých" bréc "showbussinesu" nejsem.Pár dobrých rad se občas vyskytne ale na můj věk a mou situaci nepoužitelných a tak se jen směji docela dobře vypadajícímu stáří, které vlastně pro naši generaci dvacetiletých bude vlastně uplně jiné ne-li žádné a závidím jim výši důchodu, kterou my ani za nic nedostaneme.Co jsem ovšem nepochopila byly konečné dvě minuty této talk-show a to jest tančící stárnoucí populace na mambu :-D. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně nevtipný pořad. Zajímalo by mě jakou má tahle show sledovanost. "Oslí můstky", které Halina Pawlowská používá, aby představila hosty, jsou ubohé a trapné. U Banánových rybiček jsem se občas bavila, ale těm už dávno odzvonila hrana a tenhle rádoby vtipný pořad dopadne úplně stejně. Takže, ČT vyhazuje peníze oknem, místo toho, aby je vložila do něčeho kloudného a tím nemyslím pohádky, protože některé by měly raději zůstat hezky na papíře. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole! Další vypečený pořad, který se pokouší normálnímu divákovi vypálit sítnici. Je zvláštní, že ve všech zaměstnáních chtějí pracovní výsledky, jen v ČT nechají vyšeptalé hvězdy plácat debility a brát za to tučné honoráře. Pracovních výsledků netřeba. ČT má plnou hubu keců, jak se má šetřit, propouští jak na běžícím pásu, ruší kvalitní pořady a pak nás láduje podobným hnojem. Ty peníze, co za tuhle debilitu vyplázli, měli raději hodit navrch Krausovi, nebo za ně najmout hitmana, aby ty chytráky, co pustili tohle do éteru, naházel v barelech do Orlíku. Člověk fakt žasne... ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Že by ztrátou Jana Krause přišla ČT o "poklad" si nemyslím, každý je nahraditelný, zvlášť na televizní obrazovce. Ale pořad Mamba show je scénáristicky a dramaturgicky tak zanedbaný, že ani sebelepší moderátor by to nezachránil. ČT by měla zrestaurovat inteligentní verzi formátu late night show a zkusit přijít s někým novým a neokoukaným, možná by to stálo za to. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Halina je zombice. Pravda jde o pořadně vypasenou (ne)mrtvolu. Je mistryní uhozeného nevtipu. Ona se opravdu nestydí? 5%. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Banánové rybičky Haliny Pawlowské už před nějakou dobou přestali vysílat, protože se po letech prostě omrzel. Na tom by nebylo nic moc divnýho, to se prostě stává. Problém je ale v tom, že ČT vyrobila pořad velice podobný (grafické zpracování, moderátorka, styl humoru atd.), který postrádá v podstatě všechno, čím by mohl být nějak zajímavý. Pokud byste banánové rybičky přetřeli na červenočernou a mírně změnili témata hovoru, dostali byste právě Mamba show. Naprosto zbytečnej pořad... ()

MartinX. 

všechny recenze uživatele

Nechci zraňovat něčí city, ale tohle je opravdu strašné. Pokud má tahle hrůza nahrazovat Krausovu talk show, tak to je mi líto všech zúčastněných. Kromě Haliny Pawlovské, která by mohla mít trochu sebereflexe. Ale chápu, účty je potřeba platit. ()

tančísvlky odpad!

všechny recenze uživatele

Halino kam si dala mozog , najvyšší čas že to už končí. Nechápem ,aký dramaturg to mohol vôbec pustiť do éteru. Silne to pripomína "žvasty" na slovensku produkujúce Peter Marcin s kolektívom ...Produkciou je dôchodca Aleš Ulm tak to hovorí za všetko,tento človek s jeho názormi už do tejto doby rozhodne nepatrí. V českej televízií je mnoho parazitov staršieho veku , čo nechcú opustiť svoje miesta čo je na škodu hlavne samotnej televízie a diváka ... ()

Reklama

Reklama