Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se podniková teambuildingová akce zvrhne v nebetyčnou nudu, je čas vzít do zaječích a začít hledat zábavu jinde. Proto také čtveřice městských hejsků z jedné pojišťovací společnosti bere nohy na ramena. Z firemního soustředění, pořádaného na britském venkově, velí k ústupu do přírody, případně k nejbližšímu zdroji piva a dámské společnosti. A jak se zdá, mají asi štěstí. Během své cesty za rozptýlením totiž narážejí na farmu Graves Hill, o kterou se stará trojice svůdných sester Tannerových. Ale naneštěstí pro mládence, britský snímek z roku 2009 nemá nic společného s erotikou, nýbrž jedná se o čistokrevný horor. Pánové to již brzy poznají. Graves Hill je totiž už tři sta let zatížen děsivou kletbou, která byla na dívky uvalena poté, co zavraždily svého násilnického otce a z jeho těla udělaly polního strašáka. Mladíci s nosy nahoru mají zřejmě možnost usedlost prokletí zbavit. Jen je to pravděpodobně bude stát život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Tak jak koukám,pan režisér toho zatím moc nenatočil. Tož hodnotím i s ohledem na tohle.Jestli todlecto bude jeho nejhorší film,mohli by jsme se z tej anglie jednou dočkat i zajímavýho horrůrku. --Film je ze tří čtvrtin naprostá slátanina,místama jakoby vypadla z dílen nováckých inscenací.Spíš neherci než herci tomu taky moc nepřidaj.Ale jakmile dojde na nějaké to krvavoučké řešení problémů (i přes ty idiotský flešbeky) Benson naznačuje co v něm je.Už první urvanej úd je docela prdel.---Hodnotím v rámci těch asi šesti anglickejch horrorů co jsem zatím viděl (včetně Wicker mana,na kterýho jsem si kupodivu párkrát vzpoměl) tak napůl. Góre za 60% ten většinový zbytek 25%,-takže celkově jakože podpora pro snad budoucího pana režiséra od krve zapatlaných 45%.-A že to celý nějak nevyšlo? No a? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co ale musím tvůrcům pochválit, to je gore, které je místy opravdu dobré. Jasně, že je poznat, že jsou to figuríny a všechno je dost umělé, ale byla zde snaha o to, aby to vypadalo dobře a aby se zdálo, že je zde opravdu rozřezávání, utrhávání, apod. Navíc nechyběla odvaha ve znázorňování intimních partií, což vás může hned na začátku pořádně dostat. Erotika je zde soft, ale i to stačí. Na nízký rozpočet jsem spokojený, i když je to opravdu sem tam hodně otravné a nudné. ()

Reklama

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Za gore efekty by si film zasloužil tři hvězdy, ale to by nesměl být tak zoufale amatérský po scénáristické a technické stránce. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama