Reklama

Reklama

Playmobil: Tajemství Ostrova lebek

  • USA Playmobil: The Secret of Pirate Island
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
USA, 2009, 134 min

Obsahy(1)

Ahoj, kamarádi! Vaše oblíbené hračky Playmobil úplně poprvé ožívají ve zbrusu novém napínavém dobrodružství a vy jste srdečně zváni, abyste se k nim přidali! Zažijete spoustu zábavy se sedmiletým Jackem a jeho starší sestrou Amelií, kteří se ocitli jako černí pasažéři na pirátské lodi mířící na tajemný Ostrov pirátů – místo plné pokladů a podivných tvorů. Dokáží Jack s Amelií zůstat jeden krok před bandou praštěných kostlivců a získají poklad dřív, než se to podaří pirátům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Postavičky ,,německých igráčků'' Playmobil jsou samy o sobě co do detailů velmi strohé, takže animovaný film kde vystupují tak na mne působil také. Příběh sám, je dětsky jednoduchý a animák je prostě takovou tuctovkou a jedním z mnoha. Ale.. Ale je tu jedno ale a tím je fakt, že DVD bylo interaktivní. Totiž vždy v některém úseku děje se sourozenci zeptali diváka pro co se rozhodne, což dále děj ovlivnilo. Ta komunikace s dětským divákem prostřednictvím šipek a enteru na Do mi přišla dobře vymyšlená a děti bavila a zaujala. (A přiznám se i mně, protože jsem nic takového ještě neviděl). Samozřejmě kouzlo nepoznaného po dvou či třech opakovaných sledováních vyšumí... Je škoda, že mimo cz dabing nebyly přezpívány i písně, protože většina diváků jimž je film určen anglicky neumí a cz titulky jsou jim k ničemu. za tu interakci dávám zlaťák navíc. * * * ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Konkurent Lega - Playmobil, ktorý navyše nasadá na vtedy atraktívnu módu Pirátov z Karibiku. Sám som ako dieťa vlastnil pár podobných hračiek od Igraček. Už zjednodušená 3D animácia naznačí, akú kvalitu bude mať celý animák. S príbehom je to však ešte horšie. Infantilnosť strieda stupidita a takto dookola. Dej je skratkovitý, humor infantilný. A tá interaktivita - škoda, že nebola "interaktívna'' možnosť interaktivitu vypnúť. Jedna hviezda za dobrodružný nádych. Ale aj pre deti do 8 rokov je to na celý animák biedne málo. ()

Lord.Speedr 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl hned jak vyšel, cca půl roku nato s mladšími bratry a musím říct, že jednou to stačilo, ale bylo to roztomilí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Playmobile som asi nikdy nehral ani nevidel a ako pozerám, je to nejaká interaktívna verzia lega. Každopádne tento snímok bol pre mňa utrpením. Jednak to bolo pre úplne najmenšie deti s infantilným dejom a postavami a do toho ma doslova srala tá interaktivita, na ktorú sa tvorcovia hrali, a skôr to bolo kontraproduktívne, keďže to po desiatich minútach už liezlo na nervy. Keď to mám teda zhrnúť, deťom sa to možno zapáči, ale ja som pri tom trpel. 20 % ()

Reklama

Reklama