Reklama

Reklama

Joan Rivers: A Piece of Work

Trailer

Obsahy(1)

Dokumentárny film mapuje dvanásť mesiacov v živote Joan Rivers, herečky a komičky, ktorá vo veku 75 rokov spomína na svoju vyše 40-ročnú kariéru. Film ukazuje kompletné plánovanie celého programu Joan, ktorá so svojou stand up comedy cestuje aj po USA. (Loooki)

Recenze (6)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd jako dárek neskutečné Joan Rivers, kterou miluju a která se konečně dočkala celovečerního dokumentu. Taky chci mít v jejích letech tolik energie a odhodlání. A scéna z Wisconsinu šla na dřeň, nejsilnější moment celého díla, který zároveň celé poselství vystihuje. Sranda musí bejt i kdyby... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

joan je vynikajuca komicka, ktora ma co ponuknut i vo svojom vysokom veku a tento dokument sledujuci (nie prilis uspesny) rok jej zivota vas o tom presvedci... ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Tohle je pořádný dokument. Dokument o ženě, která žila naplno každým dnem. Dokument ukazuje, že Joan věděla co chce a věděla, že musí tvrdě pracovat na tom aby toho dosáhla.. a přesně to udělala. Naprosto dokonalá podívaná pod pokličku té nejlepší komičky, chytré ženy a hlavně těžkému dříči, který pracoval tvrdě aby byl tam kde byl. Otevřeně a bez obalu, vzestupy i pády v životě i před kamerou - to vše obsahuje tento jedinečný dokument. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Pekný dokument, o komičke, ktorá sa v 75 rokoch nechystá do dôchodku. Joan Riversová odhaľuje naozaj všetko. ()

HVM 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument o ženě, která ví, co chce, a také ví, co je třeba pro to, aby toho dosáhla. Těžká profesionálka, ovšem tady nám dá nahlédnout pod pokličku. Před zhlédnutím filmu jsem Joan neznal, ale nepřišlo mi, že by mi to nějak ubralo na zážitku. Joan, přeju ti, ať máš stále plný diář, ty dračice! ()

Reklama

Reklama