Reklama

Reklama

Superkočky

(seriál)
  • USA Hellcats (více)
USA, (2010–2011), 15 h 22 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Kevin Murphy

Hudba:

Nathan Wang

Hrají:

Aly Michalka, Ashley Tisdale, Robbie Jones, Heather Hemmens, Jeremy Wong, Sharon Leal, Matt Barr, Gail O'Grady, Ryan Kennedy, Aaron Douglas, D.B. Woodside (více)
(další profese)

Epizody(22)

Marti studuje práva na univerzitě Lancer v Memphisu, ale jen díky stipendiu. Ve chvíli, kdy o něj přijde, je její další studium ohroženo a jí nezbývá nic jiného než získat co nejrychleji jiné. Když zjistí, že i roztleskávačky, které si říkají Hellcats, mají svá stipendia, rozhodne se zkusit stát se jednou z nich, ačkoli je nesnáší. Díky svému neotřelému vystoupení na konkurzu a tomu, že dříve dělala gymnastiku, se jí podaří dostat se do týmu, ale tím její problémy nekončí. Některým roztleskávačkám je trnem v oku a její místo v týmu, a tudíž i stipendium, možná nebude tak jisté, jak čekala. Navíc kvůli škrtům dostane celý tým roztleskávaček nůž na krk – musí se umístit v národním kole, jinak je zruší. (McClane)

(více)

Diskuze

Uživatel mibara smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Dnes jsem se dočetla o tomto seriálu prostřednictvím diskuzního fóra o Nikitě (další seriál CW), že byl zrušen, koukla jsem se, o co šlo, říkám si, dokázala bych si tento seriál aspoň trochu oblíbit, pokud jsem si neoblíbila ani Glee, který mnoho lidí obdivuje? Asi ne. Je lepší (aspoň pro mě), že Nikita byla místo tohoto seriálu obnovena.

na příspěvěk reagoval Sylviiii

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

podpis. a tý krásy tam zas tolik není. Marti vypadá spíš jako štětka...

Bonheur

Bonheur (hodnocení, recenze)

Ani kráska od kráv nezachránila tento seriál o roztlieskavčkách. 40% po 3 dieloch.

Redík

Redík (hodnocení, recenze)

Leeslie: Netvrdil bych... urcite kouknu :) Bude nekdo delat titulky?

Reklama

Reklama