Reklama

Reklama

Superkočky

(seriál)
  • USA Hellcats (více)
USA, (2010–2011), 15 h 22 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Kevin Murphy

Hudba:

Nathan Wang

Hrají:

Aly Michalka, Ashley Tisdale, Robbie Jones, Heather Hemmens, Jeremy Wong, Sharon Leal, Matt Barr, Gail O'Grady, Ryan Kennedy, Aaron Douglas, D.B. Woodside (více)
(další profese)

Epizody(22)

Marti studuje práva na univerzitě Lancer v Memphisu, ale jen díky stipendiu. Ve chvíli, kdy o něj přijde, je její další studium ohroženo a jí nezbývá nic jiného než získat co nejrychleji jiné. Když zjistí, že i roztleskávačky, které si říkají Hellcats, mají svá stipendia, rozhodne se zkusit stát se jednou z nich, ačkoli je nesnáší. Díky svému neotřelému vystoupení na konkurzu a tomu, že dříve dělala gymnastiku, se jí podaří dostat se do týmu, ale tím její problémy nekončí. Některým roztleskávačkám je trnem v oku a její místo v týmu, a tudíž i stipendium, možná nebude tak jisté, jak čekala. Navíc kvůli škrtům dostane celý tým roztleskávaček nůž na krk – musí se umístit v národním kole, jinak je zruší. (McClane)

(více)

Recenze (49)

MMR 

všechny recenze uživatele

Hned v prvním díle je zřejmé, kterým směrem se seriál bude ubírat. Takže mi bude stačit, když si to domyslím, a nemusím se na to dívat. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, aby to tady nemělo tak nízké hodnocení a tak "sofistikované" komentáře, když je to o roztleskávačkách :) Nic moc jsem od toho nečekala, ale protože mi do začátku všech seriálů zbývali ještě dva týdny a tohle má jen jednu řadu, řekla jsem si proč ne. Slabší díly se střídaly s lepšími a já po zhlédnutí všech musím říct, že se mi to fakt líbilo a že by si to podle mě rozhodně zasloužilo ještě aspoň jednu řadu, protože se ta další, podle konce, mohla slušně rozjet. Myslím, že všichni kdo žijí v dojmu, že roztleskávačky pouze skákají s pompony a fandí týmu, by si to měli pustit aby zjistili, že roztleskávání je seriózní sport a roztleskávačky jsou atleti. Nad některými kaskadérskými kousky se mi opravdu tajil dech. Víc než ta "právnická" zápletka se mi líbila ta linie, kde se připravovali na "Sectionals" and "Nationals". Ze začátku jsem měla poměrně problém s postavami, protože mi nepřišla ani jedna sympatická (paradoxně až na tu "největší" mrchu Alici), ale postupem času jsem si je všechny jistým způsobem (kromě Martiiny matky, ta se fakt nedala) oblíbila, i když Alici jsem měla pořád nejradši. Dávám tomu s čistým svědomím 4* "Positive outcomes only" ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Nikomu nebudu tvrdit, že jsem zhlédl všechny díly, kdo mě zná, těžko by mi věřil...Přesto jsem jich pár shlédl a tu jednu hvězdu se nebojím dát. nevěřím, že bych o něco v dalších dílech přišel....Za mě 35% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Lepší už to stejně nebude. A přehlídka kočiček k nakousnutí je v tomto seriálu pestrá natolik, aby udržela pozornost ve více dílech. Kdyby se u nás někdo chopil námětu o roztleskávačkách, okamžitě bychom byli svědky kašírovaných studiových kulis, chabé choreografie a děsivých hereckých výkonů na úrovni ochotníků z Přelouče. U velmi profesionálně odvedených amerických Hellcats nic takového nehrozí. Perfektně zvolené herecké obsazení, kdy sice dvě z hlavních hereček dávají přednost pěvecké kariéře (Ashley Tisdale, Alyson Michalka), ale nejsou to žádná herecká ani pohybová dřeva. Jsou ve svých rolích perfektní. Také jsou zde k vidění i hvězdy, jejichž světlo dávno pohaslo, jako třeba Mario Van Peebles v roli otce hlavní hrdinky, kterou ztvárnila "čokoládová" Heather Hemmens anebo Christine Lakin jako jeho snoubenka, v níž byste marně po letech hledali dívku ze sitcomu Krok za krokem. Ještě by to chtělo usměrnit scénář, který příliš podporuje americký naturel, ale jinak Hellcats baví tak, jak bych ani neočekával. Podíl na tom nesou také režiséři, v čele se zkušeným Johnem Dahlem, kteří ještě před pár lety patřili k uznávaným ve svém oboru. 60% ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Velmi velmi hloupoučké, což naznačovala už proma. Ale bohužel poměrně málo zábavné. Hodná roztleskávačka (překvapivě kapitánka), zlá roztleskávačka, chápavá trenérka, kluk co po hlavní hrdince jde jak slepice po flusu, stará láska trenérky, prostě všechna klišé. Předpokládám, že tvůrci chtěli navázat na úspěch Glee, to se jim moc nepodařilo, tady to zatím nefunguje, ale třeba budou další díly lepší. 50%.______Po třetím díle žádná změna, Hellcats se pro mě stávají nekoukatelnými. 30%. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkově to na mě působilo hodně jako nějáké potrhlé a zvrácené taneční mission impossible. Nevěřila jsem, že mě něco takového kdy bude bavit ale asi v polovině pilotu kdy jsem se přemlouvala abych to nevypla a přece jen se podívala do konce jsem si řekla proč ne.Skutečnost,že producentem tohoto seriálu je Tom Welling mě velice mile překvapila a co se jedná hereckých výkonů nic moc ovšem nebylo to zase tak hrozné. Skutečně si dovolím tvrdit,že na hodnocení 3* to nějákým tím zvrhlým americkým způsobem má. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Dost možná je to nejpovedenější dílo o roztleskávačkách :), ale i tak je to pouze průměrný seriál, který má i asi dva hodně povedené díly. Jinak nic moc, docela dlouho mi trvalo než jsem to dokoukal. Štvaly mě postavy, bez výjimky, všechny se chovaly hrozně divně. A moje favoritky byla Kathy. Takže se moc nedivím, že tenhle seriál po jedné sérii dotleskal. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Hellcats je jeden VELKÝ kýč, který ocení snad jen slečny v předpubertálním věku, jenž v hlavních hrdinkách mohou spatřit svůj idol. A nebo nadržení puberťáci, hledající nevydařené soft porno... Protože v seriálu jsou všichni strašně dokonalí (ukázkový příklad dysfenismu), jak ze stránek módních časopisů. Název seriálu by měl vypustit slovo "cats", protože tohle sledovat za střízliva je doslova jedno velké peklo. Stupidní naivistické dialogy, nezajímavé postavy, příběh skoro žádný. Zdá se, že seriál vznikl jen za jediným účelem - ukázat vypilované gymnastické sestavy, plné přemetů, hvězdic, kotrmelců, vyhazovaček a dalších triků, co k tomuto sportu patří. Jenže s tímhle se nedá naplnit celých 40 minut. Velká část je tak jen nechutně přeslazená vata, ze které vás budou bolet zuby ještě hodně dlouho, když se odvážíte podívat byť jen na jediný díl. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

toš... jednu hvězdu za ten pohled na ty šlicárny... jinak je to podle mě klasickej americkej žbleps, na který se nedá dívat déle než nějakých pár sekund. (soudím dle dvou dílů.. třeba se tento komentář časem dočká editu) ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jak už řek McClane je to jenom hromada klišé, a hlavně to bohužel neni ani vtipný. Ale nepřepnul jsem to, za to to jedna * a ta druhá je za Alyson. Neni to vůbec ošklivá holka xD ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Po stránce filmové kvality je to dost nedostatečné - tento americký výchovný "teenage" styl, každým kouskem zaměřený na mládež a na jejich naivní sny, mě celkem začíná lést na nervy. Jestli to takle fakt vypadá v Americe, tak teda upřímou soustrats. Nápad, že ani pěkné holky to nemají jednoduché je ok, až na to, že aby v hamburgry a tukem zamořené U.S.A. našli takle dobře vypadající herce, lépe řečeno atlety, tak to museli prohledat snad všechny státy a taky myslím, že v U.S.A. se snad nikdo nemá špatně (prý kdyby každý člověk na Zemi měl spotřebu jako průměrný občan U.S.A. tak bychom potřebovali k životu sedm až osm planet). No ať napíšu taky něco kladného: herecké osazenstvo po vizuální stránce na hodně vysoké úrovni (laicky řečeno: hodně luxusni dcérečky), řekl bych, že hlavní hrdinka v mini-dresu je obrovské lákadlo a hlavní důvod proč u každého dílu těch 40 minut vydržím :-) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Proste pohoda serial,kde se resi jine problemy nez ty moje a na chvilku si tak muzu snit o jinem zivote..a jako holku me to motivuje k treninku a peknymu telu.. ()

MulaNula 

všechny recenze uživatele

Pěkně se na to dívá, ale když začnou první dialogy, tak to začně strašně nudit. Po prvním díle mě to ani trochu nenavodilo. ()

Reklama

Reklama