Reklama

Reklama

Superkočky

(seriál)
  • USA Hellcats (více)
USA, (2010–2011), 15 h 22 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Kevin Murphy

Hudba:

Nathan Wang

Hrají:

Aly Michalka, Ashley Tisdale, Robbie Jones, Heather Hemmens, Jeremy Wong, Sharon Leal, Matt Barr, Gail O'Grady, Ryan Kennedy, Aaron Douglas, D.B. Woodside (více)
(další profese)

Epizody(22)

Marti studuje práva na univerzitě Lancer v Memphisu, ale jen díky stipendiu. Ve chvíli, kdy o něj přijde, je její další studium ohroženo a jí nezbývá nic jiného než získat co nejrychleji jiné. Když zjistí, že i roztleskávačky, které si říkají Hellcats, mají svá stipendia, rozhodne se zkusit stát se jednou z nich, ačkoli je nesnáší. Díky svému neotřelému vystoupení na konkurzu a tomu, že dříve dělala gymnastiku, se jí podaří dostat se do týmu, ale tím její problémy nekončí. Některým roztleskávačkám je trnem v oku a její místo v týmu, a tudíž i stipendium, možná nebude tak jisté, jak čekala. Navíc kvůli škrtům dostane celý tým roztleskávaček nůž na krk – musí se umístit v národním kole, jinak je zruší. (McClane)

(více)

Recenze (49)

Laerry 

všechny recenze uživatele

Hellcats je jeden VELKÝ kýč, který ocení snad jen slečny v předpubertálním věku, jenž v hlavních hrdinkách mohou spatřit svůj idol. A nebo nadržení puberťáci, hledající nevydařené soft porno... Protože v seriálu jsou všichni strašně dokonalí (ukázkový příklad dysfenismu), jak ze stránek módních časopisů. Název seriálu by měl vypustit slovo "cats", protože tohle sledovat za střízliva je doslova jedno velké peklo. Stupidní naivistické dialogy, nezajímavé postavy, příběh skoro žádný. Zdá se, že seriál vznikl jen za jediným účelem - ukázat vypilované gymnastické sestavy, plné přemetů, hvězdic, kotrmelců, vyhazovaček a dalších triků, co k tomuto sportu patří. Jenže s tímhle se nedá naplnit celých 40 minut. Velká část je tak jen nechutně přeslazená vata, ze které vás budou bolet zuby ještě hodně dlouho, když se odvážíte podívat byť jen na jediný díl. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

hodnotenie pilotu: Pozrel som si to už len preto, že si to poyrelo veľmi veľa ľudí minuloročná štartovacia sezóna nebola pre CW dobrá (viď TBL) a toto si pozrelo 3,6 mil. ľudí. No nepozri si to. Hlavná hrdinka, ktorá nechce byť roztlieskavačkou (okolnosti ju však donútia) mi príde, ako keby sa hodila, do striptízového baru, a nie roztlieskavačského tímu. Nezaujalo ma to upútavkou, preto som ani poriadne nevedel, o čo v tom seriále pôjde - až na to roztlieskavanie. Synopsia veľmi jednoduchá a predvídateľná. Ale keď vezmeme v úvahu, že v Amerika každá škola má svoje roztlieskavačky a tých nie je 5 kusov dohromady The CW môže mať dobrú sledovanosť, napriek tomu, že seriál sa stráca niekde na rozmedzí vykrádania seriálov One Tree Hill, Glee (namiesto spevu je to tanec a účasť na súťaži) a filmov Step Up :) ()

Reklama

Chip89 

všechny recenze uživatele

Příběh absolutně o ničem. Přesto dávám tři hvězdičky, protože mě vždy bavilo koukat na taneční sestavy roztleskávaček. Na každou sestavu koukám s otevřenou pusou a říkám si jak tohle někdo dokáže. Jsem ráda, že jsem na seriál z tohoto prostředí narazila. Jen škoda, že v každém díle je v sestavách někdo jiný.... ()

Cherry_Bomb 

všechny recenze uživatele

Určite najlepší spomedzi seriálov/filmov, ktoré som mala možnosť vidieť na tematiku roztlieskavanie. Jednoduchý seriál na pozeranie, dalo sa pri ňom oddýchnuť a predsa dokázal zaujať/sem tam prekvapiť. Na rozdiel od väčšiny podobných, kde ukazujú len to aké sú roztlieskavačky namyslené fifleny a ich v úvodzovkách ,,veľké problémy“. V Hellcats to nebolo len o rozlieskavaní, ale malo to svoj príbeh, svoje vzťahy, zápletky a v úplne poslednej časti sme mohli vidieť zmysel pre drama záver. Herecké výkony boli veľmi dobré a za tie premety, saltá a náročnú gymnastiku, ktorú herci predvádzali počas celého seriálu ozaj klobúk dole! Vôbec neľutujem, že som nad tým strávila čas. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Na rozjezd o víkendech to není tak hrozné, jak se může zdát. Cheerleading už dávno není jen pro holky a není to ani to, co si většina hned vybaví...např. holky divně skákající během hokejového zápasu, kterým se stejně nikdo nevěnuje. Nebýt tak nesympatické hlavní hrdinky, možná bych to snesla víc. Takhle to ani neurazí, ale ani nevymývá bezúčelově mozek. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama