Reklama

Reklama

Tento pořad pochází ze stránek Funny or Die. Moderuje ho Zach Galifianakis. Vystupuje zde mnoho známých osobností, které jsou pozvány mezi dva květináče s kapradinami. Zde je s nimi veden rozhovor a jsou jim pokládány nejen typické interview otázky, ale také zcela bizarní a nevhodné (např. sexistické) otázky a připomínky. (Laky.)

(více)

Recenze (95)

Eleanor_ 

všechny recenze uživatele

Originalní trollink "like DAFUQ - WTF"... jakože viděl jsem díl jen s Portman.. asi 3x poprvé sem si tak trošku říkal.. wtf xD cotoje... pak mě došlo, že to je mega troller... myslim, že místy dost nevkusný a trapný.. ale je to sranda. Trolling mám rád, to jo a dost... Ale pokud jde o Portman a chování k ní tímto stylem, to se mi fakt nelíbí, nevím zda to měli "domluvené" a nebo prostě inprovizace.. ale Natálka fakt dost zmatená, a nebo drsně zahráno.. :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tomu nějak nemohl přijít na chuť, ale pak přišly díly s Charlize Theron, Bradleym Cooperem a Natalie Portman a já se mohl smíchy přetrhnout. Lepší čtyři s tím, že budu vyhlížet další díly, které mě snad pobaví. Ke zhlédnutí i s českými titulky zde. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Geniálna záležitosť- show beží na internete, takže si Zach môže dovoliť prakticky všetko a aj toho využíva. Nie je ako ostatní Talk Show moderátori (slušní, milí, vždy pripravení ponúknuť hosťovi milión komplimentov v drahom štúdiu), práve naopak; hosťa posadí na obyčajnú stoličku medzi papradím, celý čas sa mračí, mrmle si popod nos a snaží sa hosťa uraziť (alebo priviesť do úzkych) najviac, ako sa to len dá. Nie vždy sa mu to ale podarí. Najlepší diel z videných bol zatiaľ so Steveom Carellom. ()

Viking69

všechny recenze uživatele

Nevim jak tohle hodnotit Rekl bych ze je to pokus o neco noveho Narazil sem na to nahodou na youtube... fakt sila .. Zach se snazi vytocit nebo ztrapnit kazdeho kdo se tam ukaze. Nema zadny hranice a proto neni tezky vytocit kazdeho. Charlize Theron se tomu jedina smala a brala to uplne v pohode coz se neda rict o treba o Natalii kterou se zeptal jestli si oholila V for Vagina ;D heh :D ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Velmi specifický typ humoru, který na každému sedne. Bohužel nesedl ani mně. Zach není dle mého názoru žádný komik a Between Two Ferns není žádná improvizovaná komediální talk-show, ba právě naopak - je to prostě jen talk-show, kde je vše připravené jako ve scénáři a vy ze sebe děláte jen blbce (proto tam taky chodí samí herci, jak jinak). Ale občas se člověk zasměje a znám spoustu lidí, kterým se to líbí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se Seanem Pennem tvrdí Zachovo "dvojče" Seth, že má mopslíka, který by mohl hrát ve filmu. Ve filmu Na doraz (2010) cestuje Galifianakisova postava s mopslíkem. (Brousitch)

Související novinky

Po Obamovi za tajnými agenty

Po Obamovi za tajnými agenty

17.03.2014

Zach Galifianakis se proslavil rolí podivína Alana v Pařbě ve Vegas, v posledních dnech jej ale internetový lid vídá spíš jako moderátora komediální show Mezi dvěma kapradinami, ve které se nečekaně… (více)

Reklama

Reklama