Reklama

Reklama

Událost

(seriál)
  • USA The Event
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller / Sci-Fi
USA, (2010–2011), 15 h 29 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Nick Wauters

Kamera:

Feliks Parnell

Hrají:

Jason Ritter, Sarah Roemer, Ian Anthony Dale, Željko Ivanek, Blair Underwood, Laura Innes, Scott Patterson, Taylor Cole, Bill Smitrovich, Lisa Vidal (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Sean Walker (Jason Ritter) je obyčejný mladík, který plánuje požádat snoubenku Leilu (Sarah Roemerová) o ruku na výletní plavbě po Karibiku. Před odjezdem dokonce získá požehnání jejího otce Michaela Buchanana (Scott Patterson). Dívka však náhle a bez vysvětlení z lodi zmizí a podle záznamů se zdá, že na ní ani nikdy nebyla. Sean po ní začne pátrat a narazí na spiknutí, které mu přeroste přes hlavu. Americký prezident Elias Martinez (Blair Underwood) připravuje propuštění skupiny 97 zvláštních vězňů, zadržovaných na tajné aljašské základně Mount Inostranka. Prezident se o existenci zařízení dozvěděl těsně po své inauguraci a po setkání s vůdkyní uvězněných Sophií (Laura Innesová) se i přes odpor tajných služeb a ředitele národní rozvědky Blakea Sterlinga (Zeljko Ivanek) rozhodne seznámit s jejich existencí svět. Když se chystá vystoupit s prohlášením, objeví se letadlo připravené k sebevražednému útoku. Letoun však zčistajasna zmizí z oblohy a záhada začíná… Emociální thriller plný spiknutí je vyprávěn na přeskáčku za pomoci flashbacků a z pohledu mnoha postav. Seriál využívá podobné metody jako Ztraceni, 24, Flashforward nebo Akta X. Scénář vznikl už v roce 2006, ale zelenou dostal až na konci roku 2009. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

skcookie

skcookie (hodnocení, recenze)

toto tak nenavidim amici natocia 100 serialov a 99 neni dokoncenych !   je k tomuto serialu daka knizna predloha?

Agonyforme

Agonyforme (hodnocení, recenze)

! POZOR SPOILER!
Dobrý den. Rád bych se zeptal na jednu věc, která mne mimo jiné blbinky v tomhle seriálu pěkně žere. Jak si jistě vzpomenete, již v prvním díle mladý hrdina utíká a je uvnitř letadla. To řídí otec mladíkovy dívky a snaží se to napálit do prezidenta. NIKDE v celém seriálu jsem si nevšiml, že by bylo vysvětleno, jak se po úprku z výletní lodě, či hotelu dozvěděl co se děje, co se stalo, jak došel k informaci, že má pilot nabourat v tom a tom letu na prezidenta. Proč po něm šel "mimozemšťan v utajení vládních služeb. Kdo seriál viděl, ví o čem mluvím. promiňte mi, jestli jsem něco přehlédl, ale tohle mne neskutečně .... Nikde v seriálu to prostě není zmíněno ani vysvětleno. 

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

lost815: Jsem za to ráda, že to budou dávat, popravdě díly stahuji jenom v případě mých nej seriálů a zde prostě jsem neměla z proma, co jsem viděla na youtube pocit, že by mě to bavilo a je vidět, že to velice rychle po první sérii pohřbili.

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Seriál chystá vysílat Prima Cool pod názvem Událost od 28.ledna v sobotu od 17:40 a druhý den ve dvanáct s titulkama :D

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Naranyan: To téměř vždy, když si listuji diskuzí popitý... v tu chvíli to vypadá vždycky tak správně. :D

Naranyan

Naranyan (hodnocení, recenze)

McClane: Naopak, snažili se prezidenta co nejrychleji dostat pryč, já to pochopil tak, že dění těsně před možným dopadem probíhalo v sekundách, proto se zdálo, že dlouho stojí a nic nedělají.
Co se týče jejich transportní technologie, v krátkosti, nejsem fyzik jen fanoušek některých moderních teoretických postupů a proto bych s tvrzeními tvého typu byl velmi opatrný. Přenést (či teleportovat, jak chcete) planetu, nebo i celý solární systém nemusí být samozřejmě vůbec problém, jde jen o technologickou vyspělost.
A právě The Event je jeden z nejkvalitnějších seriálů vůbec.
 
junior1099: Úplně na prd jsi ty. Tenhle tvůj výkřik do tmy postrádá jakýkoli smysl.

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

na to, abych si toho pamatoval víc, jsem to viděl už před dlouhou dobou, ale např. pokud letí letadlo na prezidenta USA, tak všichni na to jen koukají a ochranka se ho nesnaží zachránit, logický. pak jsem slyšel, co se děje v posledním díle a o té jejich transportní technologii, to mě taky dost rozesmálo. Ale já byl vždycky divnej, mě se líběj jen kvalitní seriály...:)

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

zdaleka nejlepěí z nich? ale kdeže...To i ve V bylo míň (nejen) logickejch nesmyslů..

Naranyan

Naranyan (hodnocení, recenze)

Ne. Řeší se tohle téma napříč infernetem. Flashforward, Outcasts, V a teď i imho zdaleka nejlepší z nich -> The Event. Jen problesklo cosi o úvahách Syfy na koupi projektu, nicméně tomu osobně dávám velmi malou šanci stejně jako masivním snahám fandovských základen na obnovení každého z mnou jmenovaných seriálů.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Amíci jsou slabomyslní retardi... radši se budou čučet na stupidy jako je Smallville nebo nový Beverly Hills...
Už by to chtělo, aby natočilo nějaké scifi HBO, protože jinak v závislosti na sledovanosti nemá něco, u čeho je potřeba trochu zapojit mozek, u amíků cenu. Je mi z toho zle...

evelyn.t

evelyn.t (hodnocení, recenze)

Jak nemam rada scifi, je tohle serial na ktery se kazdou stredu tesim, rychly spad, necekane zvraty...

slevarna12

slevarna12 (hodnocení, recenze)

Po 16.části hodnotím velice dobře. Díl po díle se děj víc a víc dramatizuje a dostává spád.Některý věci se už začínají pomalu rýsovat. 4 hvězdičky určitě.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Pěkně se to rozjelo, má to dobrý spád... tak se mi to líbí. Snad mi tohle nezruší, když už i mizerné 'V' má dvě serie... ale taky to snad nebudou moc natahovat.
Ale co tam proboha pořád dělá to telátko Laila?? Dobře, ze začátku tam hrála nějakou roli (přesto už i tehdy se Shanem děsně nezajímavou a nudnou), ale teď je tam naprosto zbytečná... radši kdyby tam místo ní šoupli nějakou novou, charismatičtější a zajímavější postavu.
Obsahuje spoiler k 1x15!!!
Škoda Thomase, jako 'záporáka' jsem ho měl rád. Jsem zvědavý na následující jednání Sofie. Jinak by mě zajímalo, co bylo ve skutečnosti v té zprávě, pač se mi zdá, že si to Thomas trochu přikreslil.

Poljos

Poljos (hodnocení, recenze)

Docela slušný rozjezd, od poloviny první série se z toho stává pěkná pičovina... 1/11 je asi počátek konce nadjného sci-fi seriálu, začíná tradiční US kokotinka.

F_R_E_E

F_R_E_E (hodnocení, recenze)

Výbornej seriál, už aby skončila ta pauza:-) Zajímalo by mě, kolik má první série dílů (imdb zatím uvádí 15)..

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Jenda: Ano, ze začátku se to může zdát být trochu zmatené... musíš sledovat pozorně + postupně tě to dostaneš do obrazu.

divak84

divak84 (hodnocení, recenze)

zdravím pokud už na t někdo odpověděl, tak se omlouvám, ted nemám čas to hledat. nevíte jaký formát má tenhle seriál co se počtu dílů týče ? vím že je naplanovaná první řada ale nevim dza klasika nebo těch "novějších" 12-13. díky za příapdne info

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Těším se na další episodu. Konečně zase nějaký nový seriál, na který se bude dát dívat a snad bude návykový jako BSG, LOST, Heroes, PB (až na poslední řadu, děsný shit) apod ...

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

The Event, vyprávějící o muži (Jason Ritter), který vyšetřuje zmizení své snoubenky a přitom mimoděk objevuje největší tajemství v dějinách Států. Další postavy ztvární mj. Željko Ivanek a Blair Underwood.Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=5eOdY-SvKiI

Trailer mě navnadil...škoda že v tom nemá prsty J.J.Abrams, ale i tak to snad nebude špatné.

Reklama

Reklama