Reklama

Reklama

Šerifové z Texasu

(seriál)
USA, (2010–2011), 12 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jennifer Johnson

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Kelli Giddish, Cole Hauser, Jesse Metcalfe, Amaury Nolasco, J.B. Brady, Ricardo Campbell, Normita Joven, Darrell Chumley, Rose Rollins, Heather Gillett (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Atraktivní Annie je společně se svým týmem odhodlána na jimi spravovaném území poblíž mexických hranic zajistit za každou cenu bezpečnost a pořádek. Utéct před Annie a spravedlností se tady sotva komu podaří, protože svůj úkol bere zatraceně vážně. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

chicab8 

všechny recenze uživatele

Chase je další seriál z prostředí nekonečného počtu amerických jednotech ochránců zákona, tentokrát mapuje práci americkcýh maršalů. Popravdě jsem si na partičku maršalů docela zvykla, i když s hlavní hrdinkou jsem měla z počátku problém, ovšem její role se asi hrát jinak nedá. Annie je zrkátka svéhlavá drsnačka, pouštějící se do každého risku a tvrdě bojující proti bezpráví. Její hrdinský komplex dostává do mezí reality zbytek party - Luke hezounek z bohaté rodiny, který ovšem dle známého klišé nechce být vnímán jen jako "pretty and rich face" (dámy znají jako Gabbina zahradníka ze Zoufalek); svědomitý, drsný a správnácký Jimmy; charismatický mexický desperát Marko a v neposlední řadě Daisy specialistka na zbraně a ten nejzvláštnější a nejroztomilejší smích (Rose Rollins, Tasha z The L Word). Top v žebříčku seriálové hitparády to rozhodně není, na druhou stranu to není ani vyhozený čas, přinejmenším se pocvičí angličtina :) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní seriál o honbě uprchlých trestanců sice nekypí originalitou, ale z modernějšího hlediska zase proč ne. Atmosféru to má, akce taktéž nechybí a Rose Rollins svým charakterem silně připomíná neúnavného Tommy Lee Jonese ´Uprchlík´ (1993), ´Šerifové´(1998) . Pouze malý počet dílů nemálo oplývá scenáristickou nedokonalostí. Tvůrci se ještě až moc drželi jednoduchosti a malého rozpočtu, což snímek po divácké stránce poznamenalo. ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Potenciál by tam byl, tým má celkem zajímavý herecký složení (především Cole Hauser), ale ty případy jsou nezáživný a nezajímavý, od u.s.marshalls bych čekal víc než honění zaláskovaných puberťáků s glockem či nevyrovnaných lesbiček s negativním vztahem k mužům , nic co by diváka přimělo sledovat dál. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Seriál Chase spadá do stáje nejvlivnějšího producenta Hollywoodu - Jerryho Bruckheimera, který má přirozený talent dělat z kriminálek úspěšné série (stojí za všemi CSI, Without a trace, Cold case), takže můžete předem tušit, co očekávat. Ale přesto se Chase od svých seriálových sourozenců trochu odlišuje - nejsou zde žádné videoklipové scény a ani dojemná "skoro-musicvidea" ke konci (aneb silný trademark bruckheimerovek) - chytnutí padoucha se většinou odehraje až v závěru, po kterém následují titulky, takže se nemusíte obávat srdceryvných scén, kdy se pozůstalí střetnou s vrahem, apod. V pozdějších dílech se sice začnou objevovat náznaky "dojímavých scén", ale ty se nestihnou rozšířit do plného rozměru, jelikož seriál dospěje do svého definitivného konce. ()

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od některých jiných zde si myslím, že tento seriál není nudný. Naopak je zajímavý, nejsou v něm žádné přehnané akční scény z počítače, obyčejné honičky autem s pár nehodami, vytrvalí maršálové, co se nebojí bitek, zvlášť hlavní hrdinka, která není nesympatická, jen hodně drsná, ale zásadová a přesto citlivá. Myslím, že Bruckenheimer odvedl dobrou práci. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (2)

  • Americká televizní stanice NBC se rozhodla po třinácti odvysílaných epizodách seriál vyškrtnout z programu. Neměl by se již nadále vysílat. (Amroth666)
  • Jedná se o nový projekt z dílny velkoproducenta Jerryho Bruckheimera. (Amroth666)

Reklama

Reklama