Reklama

Reklama

Šerifové z Texasu

(seriál)
USA, (2010–2011), 12 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jennifer Johnson

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Kelli Giddish, Cole Hauser, Jesse Metcalfe, Amaury Nolasco, J.B. Brady, Ricardo Campbell, Normita Joven, Darrell Chumley, Rose Rollins, Heather Gillett (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Atraktivní Annie je společně se svým týmem odhodlána na jimi spravovaném území poblíž mexických hranic zajistit za každou cenu bezpečnost a pořádek. Utéct před Annie a spravedlností se tady sotva komu podaří, protože svůj úkol bere zatraceně vážně. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Laerry 

všechny recenze uživatele

Seriál Chase spadá do stáje nejvlivnějšího producenta Hollywoodu - Jerryho Bruckheimera, který má přirozený talent dělat z kriminálek úspěšné série (stojí za všemi CSI, Without a trace, Cold case), takže můžete předem tušit, co očekávat. Ale přesto se Chase od svých seriálových sourozenců trochu odlišuje - nejsou zde žádné videoklipové scény a ani dojemná "skoro-musicvidea" ke konci (aneb silný trademark bruckheimerovek) - chytnutí padoucha se většinou odehraje až v závěru, po kterém následují titulky, takže se nemusíte obávat srdceryvných scén, kdy se pozůstalí střetnou s vrahem, apod. V pozdějších dílech se sice začnou objevovat náznaky "dojímavých scén", ale ty se nestihnou rozšířit do plného rozměru, jelikož seriál dospěje do svého definitivného konce. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to až príliš lacne a televízne, a pôsobí nezaujímavo ako pehavé pubertálne dievčatko po nepodarenej plastickej operácii. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Bruckheimer sa po hypermodernom CSI akoby vrátil v čase. Rutinný krimi seriál ako vystrihnutý zo začiarkov deväťdesiatych rokov - triviálne zápletky, triviálne postavy. Jediný zmysel je v tom, že táto partia federálnych maršalov premenovaných na texaských šerifov sú pozerateľnejší ako seriál s jedným texaským rangerom... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezajímavý seriál s nijak sympatickou partou US marshalů, vedených blondýnkou, přičemž rejža asi na blondýnkách ujíždí, když i další ženské postavy jsou blondýnky... Ale nemá to náboj, charisma, je to takové jako z donucení, bez nápadu, chuti, vtipu. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1. Serial o jednotke U.S. Marshals nahanajucich zlocincov. Neriesa samotne pripady, snazia sa len utecenca vystopovat a chytit, predvidat miesto jeho dalsieho pohybu. Nevelmi napadite, ale ma to spad a hl. hrdinka je zaujimava. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Jerry Bruckheimer v poslednom čase strieľa slepými..Chase je obyčajný kriminálny seriál o oddelení U.S. Marshals, ktorí hľadajú zločincov...nemá čím zaujať, tuctovosťou kričí na hony, herecké obsadenie je slabé - hlavná hrdinka je nesympatická...je to hodnotenie pilotu, môže sa zmeniť...zatiaľ najslabšia novinka seriálovej jesene ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem náhodou jeden díl, po ránu kdy nic jínýho nedávali. Před prací je koukatelný lecos, ale není to můj šálek kávy. Celé mě to přišlo jako když poldové hned ví o každém všechno a kde je náký vyšetřování a napětí? Tenhle tip seriálů nevyhledávám. ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Bloncka velká jak Albert Crusat ti dá hájkik a i přesto, žes na základce řikal Yao Mingovi prcku, tak tě úder do hlavy sundá jak nic. Příběhy a zápletka jsou oukhej, ale hlavňý hrdinka je trapná až na půdu. Navíc je hnusná a nemá kozy, nejhorší možná kombinace. ()

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od některých jiných zde si myslím, že tento seriál není nudný. Naopak je zajímavý, nejsou v něm žádné přehnané akční scény z počítače, obyčejné honičky autem s pár nehodami, vytrvalí maršálové, co se nebojí bitek, zvlášť hlavní hrdinka, která není nesympatická, jen hodně drsná, ale zásadová a přesto citlivá. Myslím, že Bruckenheimer odvedl dobrou práci. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Další stupidita, která vznikla, abychom snad neměli pocit, že nejrůznějších kriminálek či jiných policejních vyšetřovacích týmů je snad na světě málo. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma nijak zvlášť nepresvečil, že Chase je niečím výnimočný a že by som ho mala uprednostniť pred ostatnými štyridsiatimi siedmimi policajtskými seriálmi. Ale potešilo ma obsadenie - myslím, že ak im dobre napíšu postavy a dialógy, majú veľký potenciál. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání a zasloužený konec po první sérii. Hlavní postavy jsou nevýrazné a akční scény rutinní a nezajímavé. Tento seriál zaujme asi jen hrstku lidí. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se tvůrci vyžívají v hromadným vraždění slušných, sympatických a někdy dokonce politováníhodných lidí. Je to na mě celý zbytečně bezcitný, akce taky není žádná hitparáda a přitom to jiný věci nenabízí. Tohle je ztráta času, radši se jdu naučit pletení pomlázky a návrat domů z hospody po třináctým pivu. ()

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po shlédnutí pilotu. Jsem velice mile překvapen. Už podle trailerů z toho, že seriál produkuje Jerry Bruckheimer, jsem očekával, že to bude dobré. Ale co jsem dostal bylo lepší než jsem čekal. Povedené obsazení hlavní hrdinky a vedlejších postav zejména jsem rád za Amauryho Nolasca, kterého jsem si v Prisone Breaku docela oblíbil a pak Jesse Metcalfe, ze Zoufalých Manželek. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Potenciál by tam byl, tým má celkem zajímavý herecký složení (především Cole Hauser), ale ty případy jsou nezáživný a nezajímavý, od u.s.marshalls bych čekal víc než honění zaláskovaných puberťáků s glockem či nevyrovnaných lesbiček s negativním vztahem k mužům , nic co by diváka přimělo sledovat dál. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní seriál o honbě uprchlých trestanců sice nekypí originalitou, ale z modernějšího hlediska zase proč ne. Atmosféru to má, akce taktéž nechybí a Rose Rollins svým charakterem silně připomíná neúnavného Tommy Lee Jonese ´Uprchlík´ (1993), ´Šerifové´(1998) . Pouze malý počet dílů nemálo oplývá scenáristickou nedokonalostí. Tvůrci se ještě až moc drželi jednoduchosti a malého rozpočtu, což snímek po divácké stránce poznamenalo. ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Chase je další seriál z prostředí nekonečného počtu amerických jednotech ochránců zákona, tentokrát mapuje práci americkcýh maršalů. Popravdě jsem si na partičku maršalů docela zvykla, i když s hlavní hrdinkou jsem měla z počátku problém, ovšem její role se asi hrát jinak nedá. Annie je zrkátka svéhlavá drsnačka, pouštějící se do každého risku a tvrdě bojující proti bezpráví. Její hrdinský komplex dostává do mezí reality zbytek party - Luke hezounek z bohaté rodiny, který ovšem dle známého klišé nechce být vnímán jen jako "pretty and rich face" (dámy znají jako Gabbina zahradníka ze Zoufalek); svědomitý, drsný a správnácký Jimmy; charismatický mexický desperát Marko a v neposlední řadě Daisy specialistka na zbraně a ten nejzvláštnější a nejroztomilejší smích (Rose Rollins, Tasha z The L Word). Top v žebříčku seriálové hitparády to rozhodně není, na druhou stranu to není ani vyhozený čas, přinejmenším se pocvičí angličtina :) ()

Lenii 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, čím přesně si mě seriál získal, ale dívala jsem se na něj ráda a bylo mi téměř líto, že po 18 dílech skončil. Navíc tedy takovým pohádkovým happyendem. Prvně se to táhne díly a díly, a pak se to za dva vše hezky pořeší a vyřeší. Ale co, celkově se mi to moc líbilo - fajn příběhy, super tým, známí herci... Spokojenost. 3 hvězdy a 65% k tomu. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tuctový, povrchní, laciný, konzumní seriálek o tom, jak snadno a vlastně bez potřeby něco vyšetřovat, neb všechno hned ví, chytá parta šerifů zlobíky. Jediné pozitivum bylo, že se to nevleklo. ↘️ 14% ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Zase další ze seriálu kde si banda herců hraje na policajty, Jerry Bruckheimer přestřelil a už ať toho nechá, nic než ODPAD. ()

Reklama

Reklama