Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

anais 

všechny recenze uživatele

Hodně milý seriál, který udělá radost hlavně lidem, co byli v Indii. Na první pohled to vypadá jako "stereotypní zobrazování Indů", ale v Indii už jsem dvakrát byl, a drtivou většinu seriálových vtipů, které v Outsourced zazní jsem prožil na vlastní kůži. Outsourced onu stereotypizaci vyvažuje dokonalou (bohužel vedlejší) postavou Američana Charlieho, jehož láska ke zbraním působí často ještě absurdněji, než z reality odkoukané charaktery Indů z callcentra. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sitcom, který se neumí rozhodnout, jestli být jen přímočarou legrací nebo zapojit i vážnější tóny. Ve výsledku jsou zde ztřeštěné situace, sem tam i velice vtipná scéna, ale vzápětí na to navazují scény smutné, třeba o zklamaném očekávání rodičů, o strachu ze ztráty zaměstnání…. Přitom si ale série ponechává sitkomovou povrchnost, kdy problémy z jednoho dílu v dalším díle zázračně vymizí a už se neřeší (láska k Indce, ztráta zaměstnání, rozchod s přítelkyní…). Jakoby to najednou nebylo. ___ Tenhle přerývaný tón v náladě seriálu mi úplně nesedl. Na druhou stranu, některé fórky se vyvedly a navíc fandím i netradičnímu pokusu, byť tedy nevyšel bezchybně. ___ Ze začátku mi vadilo, že humor je často postavený na předsudcích a stereotypech, někdy na můj vkus až rasistických. Ale plusem bylo, že se tahle zjednodušení týkala obou stran – „tradici ctících a vyčůraných Indů“ i „tupých a světa neznalých Amíků“. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

To je tak, když máte potenciál, ale promrháte ho. Haló, tady Indie potvrdili, že se nedá na obehraných nadnárodních klišé postavit ani jediná kvalitní komediální série. Nejde jen o to, řada plochých loutkovitě napsaných postav, byť se sympatickými herci (ti potenciál měli), nedokáže utáhnout celý seriál. Rozhodně ale solidní průměr. Přese všechny evidentní studiové kulisy se podařilo, zejména díky hercům, vnést do jednotlivých epizod příjemně pohodovou oddechovou atmosféru. 60% ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Z průměrného sitcomu se s přibývajícími epizodami stává podprůměrný. Vtipy, snažící se o využití kulturních rozdílů a dělající střídavě magory z Indů a Amíků, jsou zoufale nevtipné a co hůř, tvůrci jsou schopní je protočit i několikrát dokola. Celé snědé osazenstvo v čele s králem idiotů Guptou je těžce nesympatické a hlavně nepřirozené. Jediné rozptýlení pak přináší kousky Charlieho a krása Pippy Black. Ale to najdete i ve spoustě vhodnějších seriálových alternativách. Projednou souhlasím se stopkou po první serii. // Nejoblíbenější postava: Charlie // 45% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nenáročný, nekonfliktní komediální seriál z prostředí Indie. Baví mě a má v sobě vělký potenciál. Na konci se vždy divím, že UŽ je konec, uteče fakt rychle. (názor po 2 dílech). ...a ten se po dalších dílech nemění - doporučuju! Zatím nejlepší seriál, který se letos/loni objevil. Škoda, že byl ukončen po první řadě. ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama