Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

divak84 

všechny recenze uživatele

je to nuda, vtipné to není (aspon ne pro aspon trošičku naročneho diváka který se chce zasmat něčemu co opravdu k smíchu je), předvídatelne, klišovite (super holka nikoho neoslovuje ale noveho noumu samozřejmě od první minuty miluje) atd atd atd. nulová invence a přitom svěží a nový nápad s call centrem se dal vytunit daleko lepe ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Z průměrného sitcomu se s přibývajícími epizodami stává podprůměrný. Vtipy, snažící se o využití kulturních rozdílů a dělající střídavě magory z Indů a Amíků, jsou zoufale nevtipné a co hůř, tvůrci jsou schopní je protočit i několikrát dokola. Celé snědé osazenstvo v čele s králem idiotů Guptou je těžce nesympatické a hlavně nepřirozené. Jediné rozptýlení pak přináší kousky Charlieho a krása Pippy Black. Ale to najdete i ve spoustě vhodnějších seriálových alternativách. Projednou souhlasím se stopkou po první serii. // Nejoblíbenější postava: Charlie // 45% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nenáročný, nekonfliktní komediální seriál z prostředí Indie. Baví mě a má v sobě vělký potenciál. Na konci se vždy divím, že UŽ je konec, uteče fakt rychle. (názor po 2 dílech). ...a ten se po dalších dílech nemění - doporučuju! Zatím nejlepší seriál, který se letos/loni objevil. Škoda, že byl ukončen po první řadě. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Call centrum z Indie bylo opravdu dobrý a vtipný. Škoda, že byla jen jedna série, protože ty postavy tady jsou super. Nejen Vedoucí Todd a jeho zástupce Rajiv, ale i zbytek skupiny od Manmeeta přes Gupta až po Ashu. No a samozřejmě nesmím zapomenout na neindickou část v podání Charlieho a Tonyi. Hlavně Charlie suprově dodává šťávu, stačí se podívat třeba na halloweenský díl. Využívání stereotypů o Indii a její kultuře je hlavně díky postavě Todda super. No já se prostě bavil a vřele doporučuju. ()

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý sitkom, který se kvalitou dá srovnávat s populární Teorií velkého třesku a přitom úplně z jiného prostředí. Velmi originální zasazení tohoto seriálu do indické kultury, která je pro typického američana nepochopitelná a to dává vzniku velmi vtipného seriálu se sympatickými představiteli hlavních rolí. Jen mě trošku mrzí, že od poloviny první série šla kvalita dolů a schází vtip, který sitkom provázel od prvního tak do desátého dílu. ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama