Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byli čtyři kamarádi a osudové noci se vraceli z večírku. Jednoho z nich napadlo, že si zkrátí cestu přes louku... Smrtelně zraněná dívka zemřela dřív, než přijela záchranka a policie. Všichni byli zdrceni smrtí své kamarádky, a mysleli si, že policie je chce vyslechnout jen jako svědky, stali se však hlavními podezřelými. Každý z nich měl nějakou skulinu ve výpovědi, každý něco skrýval... Nyní po patnácti letech se noční můra oné noci znovu objevila, dávno potom, co byl tento případ odložen, a každý z těch čtyř šel svou vlastní cestou. Když se v novinách objeví článek o tom, že vyšetřování bude znovu obnoveno, jeden z nich je zavražděn. Koho dalšího si vybere neznámý mstitel a proč čekal celých patnáct let? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

claudel 

všechny recenze uživatele

Mám pro tyhle francouzské TV krimi slabost, takže jsem byl spokojen, i když jsem si vědom toho, že nejde o žádný zázrak ani průlom v kriminálním žánru. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Proč si jen krátili cestu? Mohli žít bez podezírání a strachu..... Scénář - Bernard Marié. Hudba - Stéphane Moucha. ()

Laurent 

všechny recenze uživatele

První díl ucházející, druhý díl upadá do účelovostí. Vraha nechá režisér uhádnout už v prvním díle. Psychologicky je to velmi těžko uvěřitelné a nerealistické, především scény v druhém díle. ()

Reklama

Reklama