Reklama

Reklama

Taková nenormální rodinka

(seriál)
  • USA No Ordinary Family (více)
všechny plakáty
TV spot
USA, (2010–2011), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco, Stephen Collins, Ingrid Sanai Buron, Christina Chang, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(20)

Na první pohled vypadají Powellovi jako klasická americká rodinka. Ale to do doby než přežijí leteckou nehodu a získají každý nějakou superschopnost. Otec Jim získá fyzickou sílu, máma Stephanie superrychlost, 16ti letá dcera Daphne schopnost telepatie a 14ti letý syn JJ-a, který měl doposud problémy s učením se stal supergéniem. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (56)

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Jako animák prosím, ale tyhle filmové a co hůř seriálové adaptace jsou většinou k ničemu a o ničem. M. Chiklis jistě umí zahrát i něco jiného než zlého poldu jenže takhle naivní taťka to není ta pravá cesta „ze škatulky“. Julie Benz opět jako pohledná mamka tentokrát navíc geniální vědkyně ... no budiž. Ty jejich fakani snad ani nestojí za komentář - no vlastně je seriál prezentován jako komediální ... tudíž jako komici (i když nechtění) ... proč ne. Špatné je, že já jsem se nebavil a to vůbec. Rozpačitý začátek slibující solidní zábavu i spoustu námětů se jednoduše rozplizne a utopí v nudě, chaosu, nedotaženosti ... Ty řekněme „zajímavější“ dějové linie a zvraty které by stály za rozvíjení nepochopitelně vyšumí do ztracena zato se (zbytečně) všechno motá kolem „utužování vztahů uvnitř rodinky“. S přibývajícími díly je seriál nudnější a nudnější ... až se stává zbytečným - což naštěstí pochopila i produkce. Stěží 40% ... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nejdříve šlo o spíše o dramatickou podívanou o rodině, která se náhodou stala neobyčejnou, což byla relativně nuda. Naštěstí, v druhé polovině jsme se dostalina jinou cestu, kde se objevují zabijáci se schopnostmi, mocí posedlí manipulátoři, zajímavé příběhové zvraty. Zřejmě ale změna nepřišla včas a seriál končí po první sérii, což je docela škoda, dal bych mu ještě šanci. ()

Reklama

Maslord 

všechny recenze uživatele

Na No Ordinary Family som sa po skončení / zrušení obľúbeného seriálu Heroes veľmi tešil. Spočiatku, asi prvých 10 dielov, kým ešte dochádzalo k oboznamovaniu s postavami bolo celkom vydarených. Žiaľ postupne ako sa zápletky a dej nabaľoval, začal som pociťovať amatérsku snahu o vnútenú úspešnosť. Toto sa nezmenilo s nasledujúcimi dielami a po skončení prvej série môžem s istotou povedať že ďalšiu už sledovať nebudem, pravdepodobne neprekvapí ani nepoteší. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Michael Chiklis a Julie Benz jsou opravdu velmi charismatičtí seriálový herci, po Shield a Dexterovi bohužel asi nemůžeme očekávat obdobné výkony v seriálu orientovaném na.... nejspíše mladší publikum, přesto nijak neuráží a nemám dojem, že by se herci nějak moc zakopávali co se týká jejich výkonů. Ale rozhodně se to dá říct o budoucnosti série, protože sám moc velký potenciál nevidím a rozpočet úplně nízký také asi nebude. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po čtyřech dílech: Na tenhle seriál jsem byl hodně zvědavý, protože mě zajímalo spojení Michael Chiklis – Julie Benz, které jsem měl doposud zaškatulkované v charakterně úplně odlišných rolích (Vic Mackey z Shieldu – Rita Morgan z Dextera). Výsledek je takový řekněme rozpačitý. Pilotní díl mi přišel maličko uspěchaný, to objevování nových schopností se klidně dalo rozvést na delší dobu. Samotné superdovednosti jsou docela ohrané (hlavně ta rychlost Julie, ale i ta síla/nezničitelnost Chiklise – tady je zřetelný odkaz na Fantastic Four). Nejzajímavější schopnost má z mého pohledu J.J., ale uvidíme, jak se s ní scénáristi vyrovnají, protože zatím s tím dost mrhají. V dalších dílech se superschopnosti postupně úplně vytratili a zůstal nám jen rodinný seriál, kde se více méně jen žvaní a akce je poskromnu. Obecně by to mohlo být temnější (strašně tomu chybí nějaký pořádný záporák, třeba jako byl Sylar v Heroes). Prostě by to chtělo přitvrdit. A pořádně! Edit po šesti dílech: A DOST! Tímto s No Ordinary Family končím, pač každý další díl je horší a horší, žvásty pitomější a superschopnosti se využívají k rychlému umývání nádobí, potažmo k opravení auta. Z toho jasně plyne, že scénář je strašně povrchní, plytký a kýčovitý. Seriálové zklamání roku 2010. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (2)

  • Michael Chiklis už má so zvláštnymi schopnosťami skúsenosti. Hral totiž "kamenného muža" Thinga vo všetkých dieloch Fantastickej štvorky. (BoncheR)

Reklama

Reklama