Reklama

Reklama

Taková nenormální rodinka

(seriál)
  • USA No Ordinary Family (více)
všechny plakáty
TV spot
USA, (2010–2011), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco, Stephen Collins, Ingrid Sanai Buron, Christina Chang, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(20)

Na první pohled vypadají Powellovi jako klasická americká rodinka. Ale to do doby než přežijí leteckou nehodu a získají každý nějakou superschopnost. Otec Jim získá fyzickou sílu, máma Stephanie superrychlost, 16ti letá dcera Daphne schopnost telepatie a 14ti letý syn JJ-a, který měl doposud problémy s učením se stal supergéniem. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (56)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po čtyřech dílech: Na tenhle seriál jsem byl hodně zvědavý, protože mě zajímalo spojení Michael Chiklis – Julie Benz, které jsem měl doposud zaškatulkované v charakterně úplně odlišných rolích (Vic Mackey z Shieldu – Rita Morgan z Dextera). Výsledek je takový řekněme rozpačitý. Pilotní díl mi přišel maličko uspěchaný, to objevování nových schopností se klidně dalo rozvést na delší dobu. Samotné superdovednosti jsou docela ohrané (hlavně ta rychlost Julie, ale i ta síla/nezničitelnost Chiklise – tady je zřetelný odkaz na Fantastic Four). Nejzajímavější schopnost má z mého pohledu J.J., ale uvidíme, jak se s ní scénáristi vyrovnají, protože zatím s tím dost mrhají. V dalších dílech se superschopnosti postupně úplně vytratili a zůstal nám jen rodinný seriál, kde se více méně jen žvaní a akce je poskromnu. Obecně by to mohlo být temnější (strašně tomu chybí nějaký pořádný záporák, třeba jako byl Sylar v Heroes). Prostě by to chtělo přitvrdit. A pořádně! Edit po šesti dílech: A DOST! Tímto s No Ordinary Family končím, pač každý další díl je horší a horší, žvásty pitomější a superschopnosti se využívají k rychlému umývání nádobí, potažmo k opravení auta. Z toho jasně plyne, že scénář je strašně povrchní, plytký a kýčovitý. Seriálové zklamání roku 2010. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Michael Chiklis a Julie Benz jsou opravdu velmi charismatičtí seriálový herci, po Shield a Dexterovi bohužel asi nemůžeme očekávat obdobné výkony v seriálu orientovaném na.... nejspíše mladší publikum, přesto nijak neuráží a nemám dojem, že by se herci nějak moc zakopávali co se týká jejich výkonů. Ale rozhodně se to dá říct o budoucnosti série, protože sám moc velký potenciál nevidím a rozpočet úplně nízký také asi nebude. ()

Reklama

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Jako animák prosím, ale tyhle filmové a co hůř seriálové adaptace jsou většinou k ničemu a o ničem. M. Chiklis jistě umí zahrát i něco jiného než zlého poldu jenže takhle naivní taťka to není ta pravá cesta „ze škatulky“. Julie Benz opět jako pohledná mamka tentokrát navíc geniální vědkyně ... no budiž. Ty jejich fakani snad ani nestojí za komentář - no vlastně je seriál prezentován jako komediální ... tudíž jako komici (i když nechtění) ... proč ne. Špatné je, že já jsem se nebavil a to vůbec. Rozpačitý začátek slibující solidní zábavu i spoustu námětů se jednoduše rozplizne a utopí v nudě, chaosu, nedotaženosti ... Ty řekněme „zajímavější“ dějové linie a zvraty které by stály za rozvíjení nepochopitelně vyšumí do ztracena zato se (zbytečně) všechno motá kolem „utužování vztahů uvnitř rodinky“. S přibývajícími díly je seriál nudnější a nudnější ... až se stává zbytečným - což naštěstí pochopila i produkce. Stěží 40% ... ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nemôžem ohodnotiť niečo, čo nebolo dokončené! A je mi jedno, že dôvodom predčasného ukončenia natáčania je údajne neúspech u divákov. Nerozumiem, prečo sa (nielen v Amerike) točia seriály takýmto spôsobom: Natočí sa pilotný diel, následne sa zistí či majú o daný žáner a typ seriálu diváci záujem. Ak nie, viac sa už nenatáča. (Prípadne sa natočí jedna séria, potom MOŽNO ďalšia séria, potom MOŽNO ďalšia séria...) Chápem, že ide o biznis, ale čo je veľa, to je veľa. Najhoršie pre kinematografiu dnešnej doby je, že sa scenár píše dodatočne. Amazonka, Crusoe, Terra Nova, Joan z Arkádie, 100 Questions, Rodinka úžasných...všetko predčasne ukončené! Čo tak napísať scenár (CELÝ!) a potom natáčať? Z tohto dôvodu ma takmer nikdy nesklamú životopisné filmy a filmy natáčané podľa už existujúcej predlohy (väčšinou ide o staršie a overené literárne diela). ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi to viac ako iné superhrdinské seriály, viac ako populárny seriál Hrdinovia. Sympatickí herci, dobrý dej, nenudí, celé to uzatvára šarmantná tigrica Julie Benz. Slovenský dabing to pekne oživil a prevedenie je výborné - Ivan Gogál / Michael Chiklis, Gabriela Škrabáková-Kreutz / Julie Benz, Dominika Žiaranová / Kay Panabaker, Tomáš Hallon / Jimmy Bennett, Alfréd Aczel / Romany Malco. Komickou postavou je Katie Andrews (Autumn Reeser), ktorá síce často v deji nevystupuje, ale keď už áno, tak to stojí za to - naivná, vtipná, úprimná a zlatá. Perfektne ju vystihla v slovenskom znení Jana Wagnerová. Reeser mi bola hneď nejak povedomá, ale nie zo seriálov ani filmov, ona bola jedna z kočiek z populárnej video hry Red Alert 3 ;) Škoda, že seriál nepokračoval. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (2)

  • Michael Chiklis už má so zvláštnymi schopnosťami skúsenosti. Hral totiž "kamenného muža" Thinga vo všetkých dieloch Fantastickej štvorky. (BoncheR)

Reklama

Reklama