Reklama

Reklama

Taková nenormální rodinka

(seriál)
  • USA No Ordinary Family (více)
všechny plakáty
TV spot
USA, (2010–2011), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco, Stephen Collins, Ingrid Sanai Buron, Christina Chang, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(20)

Na první pohled vypadají Powellovi jako klasická americká rodinka. Ale to do doby než přežijí leteckou nehodu a získají každý nějakou superschopnost. Otec Jim získá fyzickou sílu, máma Stephanie superrychlost, 16ti letá dcera Daphne schopnost telepatie a 14ti letý syn JJ-a, který měl doposud problémy s učením se stal supergéniem. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (56)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pamätám si to ako včera, keď sme s kamarátom na tomto seriáli fičali. Ako už názov prezrádza, ide o rodinku, ktorá má nadprirodzené super schopnosti. Jasné. Nie sú to X-Meni ani Avengeri. Je to Bčko ako sviňa. Ale vie zabaviť. Herci sú podarení. Baví aj dej a láka vás to sledovať ďalej. Každý jeden člen rodiny má zaujímavú schopnosť. Je zaujímavé sledovať, ako sa s nimi stretávajú po prvý krát. Musím pochváliť herecký výkon hlavne sexi Lucy Lawless, ktorá bola pre také role narodená. Ale aj dvaja hlavní protagonisti a zároveň rodičia Rodinky úžasných hrajú skvele. Michael Chiklis a Julie Benz. Rozhodne je to kvalitný seriál, ktorý stojí za pozornosť. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Někdy to zkrátka i přes ideální předpoklady nevyjde. Příjemné téma, rodinné hodnoty ani skvělý casting mi nemohou zachránit seriál, který se nemůže rozhodnout, jestli bude poučovat o tom, že podvádět a lhát rodičům je MOC špatné, nebo bude rozehrávat příběh o záludných lidech ze společnosti, kterou zajímají zvláštní schopnosti. Navíc místo toho, aby s dlouhodobějšími linkami přišla i nějaká trvalejší tvář, objeví se naopak víc logických chyb a z Julie Benz se stane nejotravnější postava seriálu, což je umění. Těžké selhání tak zachraňuje Autumn Reeser jako geekovské zlatíčko Katie, která sní o Wolverinovi, na všechno má komiksovou metaforu a bez problémů si krade každou scénu pro sebe. Druhým překvapivým triumfem je Josh Stewart jako nečitelný "pozorovatel". Jeho kamenné mimické svaly a chraplavě nesrozumitelná dikce oscilují přesně mezi parodií a úmyslem a časem se pro mě právě on stal hlavním hrdinou seriálu. Nechci rodince křivdit a svádět její kvality jen na pár herců, ale pravdou zůstává, že po první a jediné sérii zůstává její celkový obraz značně rozbředlý. 50% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vskutku neobyčajný seriál. Maximálne neoriginálny koncept, ktorý neprekvapí, i napriek tomu mi po zhliadnutí všetkých častí neostáva nič iné, len skonštatovať, že ideálnejšie skĺbiť rodinnú a superhrdinskú tematiku so všadeprítomným odľahčeným tónom asi nešlo. Nie všetky minizápletky sú trefou do čierneho a občas moralizovanie preskočí tenkú hranicu ale bez výnimky sympatické postavy, čoraz zaujímavejší dejový progres a humor, ktorý divákovi neustále pripomína aby to nebral príliš vážne, tieto nedostatky zatieňujú. Oddychovka, ktorá snáď môže uraziť len divákov s prehnanými, či mylnými očakávaniami. Powellova rodinka by si ďalšiu šancu zaslúžila. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Nijak originální, nijak vynikající, ale přesto vskutku sympaticky působící rodinná superhrdinská pohádka. Proč ne? Děj se moc nerozvíjí, charaktery jsou slušné, leč ne výborné, a mohlo by to být trochu více mimo rodinné a temnější, ale jak jsem napsal, proč ne.. Na volné večery ideální drobnůstka a zpracující různé rodinné problémy.. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po 1. dílu: to má být rodinná varianta Heroes? Po 7 dílech - na seriálu není nic špatného, jen mi připomíná Heroes. Cílová skupina je spíš teen-. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Slabšie 3, nebolo to také strašné, celkom rada som si to pozrela v telke, ale bože ten ich nechutný syn čo vyzeral ako teplý veveričiak s botoxom splodený káčerom a vačicou mi to tam úplne znechucoval. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa mi tento seriál mimoriadne páčil. Veľmi sa mi páčili herečky, ktoré tam hrali, dialógy, dej a celkovo tá rodinka sa mi páčila. Neskôr však pribúdali podivné postavy a dej sa zamotával a to niekedy neprimerane, že to z toho urobilo len seriál o jednom pokračujúcom príbehu. Aj keď to vyzeralo poeticky a ako novšie lepšie pokračovanie rodinných seriálov, neskôr sa mi sprotivili aj tie detské postavy. Tak ako mi bolo veľa vecí na tomto seriály sympatických, tak ku koncu aj veľmi veľa tých nesympatických. Takže je to pre mňa len priemerný seriál. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Taková heroesovská pohůdka :) snad časem přitvrdí. Doufejme, že přestože se jedná o seriál o rodině, nestane se z toho jen další rodinný seriál. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nejdříve šlo o spíše o dramatickou podívanou o rodině, která se náhodou stala neobyčejnou, což byla relativně nuda. Naštěstí, v druhé polovině jsme se dostalina jinou cestu, kde se objevují zabijáci se schopnostmi, mocí posedlí manipulátoři, zajímavé příběhové zvraty. Zřejmě ale změna nepřišla včas a seriál končí po první sérii, což je docela škoda, dal bych mu ještě šanci. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

No nevim, zatím to jde, ale jestli se bude serial vyvíjet soucasnym trendem tak to asi pujde do kytek. Sice je to ted lepsi nez posledni srackové serie Heroes, ale mrví se to klasickým způsobem. Místo schopností se řeší rodiné záležitosti a hodnoty, kdo komu co slíbil, kdo s kym nemluví, ublížil, jak je špatné ty dovednosti používat atd...no a na konci klasicky zvrat o kterým není v příštím díle ani vidno. Přiznejme si že kdokoliv ! by k takovým dovednostem příšel, začal by je zneužívat, v lepším případě využívat......Přesně tohle je scénář který zahubil 90% seriálů co skončily predcasne.... ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehy obyčajnej rodiny s nezvyčajnými schopnosťami. Seriál síce nepriniesol žiadne nové nečakané zvraty, no aj tak sa dala každá časť bez problémov pozerať. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Jako animák prosím, ale tyhle filmové a co hůř seriálové adaptace jsou většinou k ničemu a o ničem. M. Chiklis jistě umí zahrát i něco jiného než zlého poldu jenže takhle naivní taťka to není ta pravá cesta „ze škatulky“. Julie Benz opět jako pohledná mamka tentokrát navíc geniální vědkyně ... no budiž. Ty jejich fakani snad ani nestojí za komentář - no vlastně je seriál prezentován jako komediální ... tudíž jako komici (i když nechtění) ... proč ne. Špatné je, že já jsem se nebavil a to vůbec. Rozpačitý začátek slibující solidní zábavu i spoustu námětů se jednoduše rozplizne a utopí v nudě, chaosu, nedotaženosti ... Ty řekněme „zajímavější“ dějové linie a zvraty které by stály za rozvíjení nepochopitelně vyšumí do ztracena zato se (zbytečně) všechno motá kolem „utužování vztahů uvnitř rodinky“. S přibývajícími díly je seriál nudnější a nudnější ... až se stává zbytečným - což naštěstí pochopila i produkce. Stěží 40% ... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Odlehčený komediální pohled na nečekaně získané superschopnosti. Aneb jak se zrodila rodinka Úžasňákových:) Po nesnesitelně moralizujících Heroes skvělá změna. A jedno velké plus - Julie Benz, kterou zbožňuji už od dob Angela! ()

Yesqward 

všechny recenze uživatele

Nie je to najlepší seriál, aký som kedy videl, ale vždy si ho rád pozriem. Neviem, čo by som mal o ňom napísať. 60% ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Tento seriál začal pôvodne ako taká "rozprávka" no po zopár častiach sa z toho vykľul celkom napínavý a zaujímavý seriál... ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Michael Chiklis a Julie Benz jsou opravdu velmi charismatičtí seriálový herci, po Shield a Dexterovi bohužel asi nemůžeme očekávat obdobné výkony v seriálu orientovaném na.... nejspíše mladší publikum, přesto nijak neuráží a nemám dojem, že by se herci nějak moc zakopávali co se týká jejich výkonů. Ale rozhodně se to dá říct o budoucnosti série, protože sám moc velký potenciál nevidím a rozpočet úplně nízký také asi nebude. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po čtyřech dílech: Na tenhle seriál jsem byl hodně zvědavý, protože mě zajímalo spojení Michael Chiklis – Julie Benz, které jsem měl doposud zaškatulkované v charakterně úplně odlišných rolích (Vic Mackey z Shieldu – Rita Morgan z Dextera). Výsledek je takový řekněme rozpačitý. Pilotní díl mi přišel maličko uspěchaný, to objevování nových schopností se klidně dalo rozvést na delší dobu. Samotné superdovednosti jsou docela ohrané (hlavně ta rychlost Julie, ale i ta síla/nezničitelnost Chiklise – tady je zřetelný odkaz na Fantastic Four). Nejzajímavější schopnost má z mého pohledu J.J., ale uvidíme, jak se s ní scénáristi vyrovnají, protože zatím s tím dost mrhají. V dalších dílech se superschopnosti postupně úplně vytratili a zůstal nám jen rodinný seriál, kde se více méně jen žvaní a akce je poskromnu. Obecně by to mohlo být temnější (strašně tomu chybí nějaký pořádný záporák, třeba jako byl Sylar v Heroes). Prostě by to chtělo přitvrdit. A pořádně! Edit po šesti dílech: A DOST! Tímto s No Ordinary Family končím, pač každý další díl je horší a horší, žvásty pitomější a superschopnosti se využívají k rychlému umývání nádobí, potažmo k opravení auta. Z toho jasně plyne, že scénář je strašně povrchní, plytký a kýčovitý. Seriálové zklamání roku 2010. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Po pilote: zápletka pre mňa zaujímavá s dobrým potenciálom. Dialógy dosť slabé. Myslím, že toto autori dlho neutiahnu, ale čo už ja viem - Jeffovi Jensenovi sa No Ordinary Family páči. Btw: teším sa z Julie Benz, Michaela Chiklisa a aj z Autumn Reeser! ()

Reklama

Reklama