Reklama

Reklama

Prolhané krásky - Série 1

(série)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2011), 19 h 24 min (Minutáž: 42–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Kamera:

Dana Gonzales

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Ian Harding, Laura Leighton, Chad Lowe, Holly Marie Combs, Sasha Pieterse, Tammin Sursok (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (1)

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PLL jsem rozkoukala před lety a po nějakých dvou sériích to vzdala. Teď jsem se rozhodla, že tomu musím dát znovu šanci a vydržet až do konce. První série je za mnou a kupodivu to nebyla zas až taková nuda. Děvčata jsou sympatická, jejich životní osudy taky nejsou až tak úplně blbý. No a A? Já mám jasno. A ví o všem a o všech, aby stihl/a šmírovat holky, jejich rodiny, spolužáky, střídající se amanty ... hm, A je rozsáhlá špionážní skupina, to je jasný :)))))) Prostě vládní komplot, který ovládají marťani a řídí je kámoška ze záhrobí. Tak a teď už jen budu napnutá, jestli jsem to uhádla :))) ()

Galerie (238)

Zajímavosti (4)

  • Na stole doma u Spencer (Troian Bellisario) leží kniha o interiérovom dizajne "New York Interiors" od nemeckého vydavateľa TASCHEN, zhodou okolností práve variant oslavujúci jeho 25. výročie. (Real Tom Hardy)
  • Na konci epizody Aria (Lucy Hale) vyjde z domu a má vlasy učesané a suché. Když však o chvíli později vstupuje do deště, má vlasy mokré ještě dřív, než jí je déšť smáčí. (Rose.Doesnow)
  • Patrick J. Adams si zahrál v epizodě jenom proto, že se snažil dostat Troian Bellisario, představitelku Spencer Hasting, zpátky, když se s ním rozešla. Troian to potěšilo a znovu spolu začali randit. (Weasley)

Reklama

Reklama