Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele REBARB0RKA k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

Nechápu. Za co tak vysoké hodnocení? Za příšernou, naivní, místy až debilní slátaninu o čtyřech ulhaných slepicích, které tři série řeší jednu a tu samou věc a zatím na nic kloudného nepřišly. Nechápu, že někdo myslí vážně srovnání se Zoufalými manželkami, protože roztomilým pipinám chybí zásadní ingredience, které z Manželek vytvořily fenomenální seriál - po vtipu, nadhledu, sebeironii a nějakému posunu v ději se slehla zem. Naštěstí jsem měla štěstí na normální kamarádky, proto nepochopím, jak se dívčí čtveřice mohla kamarádit s manipulativní, vyděračskou, ničeho a nikoho si nevážící mrchou, které bych šlápla do úsměvu i já. Klišé mi ani tak nevadí, ale příšerně mě vytáčí to neustále natahování, nové důkazy nikam nevedou, ztrácí se, nebo se řeší několik dílů, aby vyšuměly do ztracena, nebo jsou tak stupidní, až mě to uráží. Sleduju už jen ze setrvačnosti a protože většina seriálů začíná až v říjnu. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama