Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele me_Christy k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

Ze začátku jsem se dívala spíše podezřívavě - už kvůli názvu jsem čekala nějaký slabý seriál pro holky, které se chtějí koukat na zamilované páry a pěkné kluky. Ano, tohle všechno tam je taky, někdy si až říkám, jak dokáží nacpat tolik romantických klišé do jedné scény (ne, že bych nebyla fanouškem romantiky, ale tady jsem se u pár scén tak trochu dohadovala sama se sebou, jestli to myslí vážně?...), ale zdaleka to neochuzuje tu magickou napínavou část a dramatičnost celého seriálu. Po pár dílech mě to neuvěřitelně chytlo, seriál má mimořádnou atmosféru, která vás okamžitě vtáhne do děje a přiměje se dívat dál a dál. Když jednou začnete, nemůžete jen tak přestat, protože chcete znát vysvětlení všeho, co se děje - od malých problémů až po tu zásadní otázku: Kdo je A? Odpověď na toto mě vážně zajímá, ale dívám se na čtvrtou sérii a říkám si, že by mi ani nevadilo, kdyby nás autoři vydrželi napínat ještě déle (do páté série). To čekání na odhalení je totiž stejně nejlepší. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama