Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele elurein k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

I přes to, že mi 15 bylo už před 10 lety, mě seriál zaujal. PLL jsou pro mě takovou oázou klidu uprostřed šílenství reality :) Navíc pokoukáníčko na holky vzhledem k jejich kráse jen tak rychle neomrzí. Uznávám, že leckdy je to trochu přitažené za vlasy (s každým dalším dílem víc a víc), což je z velké části způsobené právě umělým natahováním. Doufala jsem, že třetí série bude poslední. Chápu, že se seriál hodně lidem nemusí líbit, přece jen je to opravdu hodně "teen" (asi jsem nějak zaostalá, že se mě to baví i v mém věku) a celkový děj je hodně nelogický. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama