Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (289)

Pavliable 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem Lhářky viděla ještě před Zoufalými manželkami, čímž se řadím asi k naprostému unikátu, vydržela jsem se dívat docela dlouho. Jenže ouvej, tohle je natahované jak nudle z nosu. Chvíli je zábava sledovat, jak se čtveřice kamarádek popere s tím, že jim zmizí kamarádka, ony nemají absolutně šajnu, co se vlastně stalo a ještě navíc je někdo na dálku šikanuje, ale v momentě, kdy už jsou poněkolikáté na stopě záhadné "A" a stejně pořád víte kulové, zjistíte, že už vás vlastně ani moc nezajímá, kdo ta A je a sledujete seriál jen proto, abyste se podívali, co měly holky tentokrát na sobě za hadříky. ()

barsy 

všechny recenze uživatele

Celkově seriál není až tak špatný. Ze začátku to vypadalo, že to bude kravina, ale postupně, jak se děj začal víc rozvíjet a přibývaly nové zápletky mě seriál začal bavit. Dobrý děj, fajn zápletka, postupné rozuzlování, napětí, to všechno seriál obsahuje. Bohužel měl ale tento seriál celkově smysl tak do 4.série. Viděla jsem všechny díly které doposud vyšly a musím říct že kvalita jde dolů. Ano, chápu, že se z toho chtějí mít všichni co nejvíce peněz, ale třeba taková 6.série? Více zamotané a zmatené už to být nemohlo a co je ještě horší, bude ještě sedmá série, která hádám nebude o moc lepší. ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle jsem je srovnávala se Zoufalkama, ale nakonec jsem zjistila, že je tento seriál lepší. Místy je atmosféra napínavá až ponurá a o nečekané zvraty tu není nouze. A kdo je vlastně A? Typů jsem měla a mám hned několik a už se nemůžu dočkat finálové řady, která se kvapem blíží... ()

Priaxxa 

všechny recenze uživatele

Prolhané krásky... Nebo spíš prolhané malé husičky. Hodně dlouho jsem tomuto fenoménu odolávala, ale nakonec mě kamarádka přesvědčila. Bohužel jsem zvládla ani ne celou první sérii a pokračovat ve sledování nebudu. První díly mi připadaly ještě celkem zajímavé, ale čím víc jsem viděla, tím víc jsem si říkala - je to vtip, nebo to opravdu tvůrci myslí vážně? V první řadě se jedná o seriál, který vůbec není o tom, jestli někdo někoho zabil, za těch pár epizod mi dal jediné - že je o tom, jak čtveřice hlavních hrdinek naprosto neumí přijmout zodpovědnost sama za sebe a svoje činy. Nějak jsem je nedokázala litovat - kromě Emily, a to kvůli její naprosto nesnesitelné matce. Jinak jednají postavy naprosto nelogicky a stupidně. Také jsem jaksi nedokázala pochopit, proč jsou loajální ke královně Zlobě Alison a co na ní teda bylo tak super, že se s ní chtěly kamarádit... Ale pak mi došlo, že všechny hlavní představitelky jsou stejné slepičky, jako byla jejich královna, a že si všechny peripetie, kterých jsem byla svědkem, vlastně zaslouží. Bohužel, pro mě to je snad nejhorší teen seriál, co jsem kdy viděla. A že jsem jich viděla hodně :-). Jedna hvězdička za vtipnou úvodní znělku - ta se mi na celém seriálu totiž líbila nejvíc. ()

Very07 

všechny recenze uživatele

Děkuji za těch úžasných 7 let! Tak moc mi bude Hanna, Emily, Aria, Spencer, Alison a Mona chybět. Stálo to naprosto za to! Už jen kvůli těm úžasným holkám a nejen jim. Je pravda, že děj byl sérii co sérii neustále více a více zamotaný a dá se říct i přitažený za vlasy, ale i tak tento seriál miluji. Škoda, že už je konec, holky mi budou chybět. SPOILER! Finále trochu přitažené za vlasy, ale závěr s Monou úchvatný! Já doufala, že ona všemu ještě dodá korunu. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

První díly mě absolutně nebavili a dokonce jsem si říkal, že se na to vykašlu. Strašně dlouho jsem si k těm postavám nemohl najít nějaký vztah a nemohl jsem si zapamatovat ani jejich jména. Kluci se kolem nich střídali rychleji než ponožky a já v tom měl strašný zmatek. Jak ale začali chodit smsky od "A", tak jsem se docela chytnul. A jsem strašně rád, že jsem to fakt nezvdal, protože nakonec jsem se chytnul a začalo mě to bavit. Ano, seriál občas postrádá nelogičnost a je zde až moc "najednou objevení" náhod. To ale nemění nic na tom, že ty čtyři děvčata vám více či méně přirostou k srdci a vy si říkáte, co bude dál. 1. série 80% ()

Bemas 

všechny recenze uživatele

Velice napínavý a dramatický seriál, u kterého se rychle chcete dozvědět kdo je A a nebo AD. Tento seriál jsem si velice oblíbila. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

A náhodou Klamárky sú kult, klasika. Ja som sa bavila a veľmi. Heršecky výrazne nad ostatnými kolegyňami stojí Troian Bellisario (Spencer) niektoré sú priam údesné, ale všetky veľmi pekné. Dej má neskutočný spád, nie je tam žiadny hluchý moment, žiadna vata. Trochu smiešne sú kulisy a nápady prehnané ale fakt vás bude zaujímať kto je A, kto je ďalšia A a Uber A...Ja to mlujem a videla som to už tri krát ()

PanLord 

všechny recenze uživatele

S velkým odhodláním a statečností jsme se jednoho dne vrhli do maratonu Prolhaných krásek, jež časem upadají do nelogických scénaristických frašek a říkáte si, jaká svoloč mohla takovou zhovadilost napsat. Zprvu originální seriál naplněný tekutinou podezřívavosti a tajemna se proměnil v dojnou krávu pro produkční společnost. Zkrátka jeden z těch dobrých začátků a špatných, překombinovaných konců. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama