Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (289)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Další teenagerská blbost? Možná tak prvních pár minut, ale pak se to celé začne pomalu rozjíždět tím správným směrem. Pilot dokázal stručně zasvětit do celé problematiky a ke konci zanechal celkem dost nečekaný pocit napětí. Už se těším, co dalšího se těm '' šestnáctkám :D '' stane. ()

terin.manka 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál mě lákalo už hodně lidí ať na něj začnu koukat ačkoliv mi přišel zezačátku zcela nezajímavý. Tak jsem se tedy koukla na první díl a už jsem nemohla přestat koukat dál. Tak jsem si ho zamilovala. Stahovala jsem co to šlo a koukala na tenhle seriál celé dny. Doteď mě baví. Druhá série je o něco napínavější než ta první. Už teď vím že se budu koukat i na třetí a i na další,pokud tedy budou. V jednom díle se stane spousta věcí že už mi to trochu zamotá hlavu a už skoro nevím co se stalo v díle na který jsem se zrovna podívala a co v předešlém. Jedna lepší než ta druhá, dívky lžou, mají vztahy s učitely, líbají za zády přítele své sestry,kradou, další tají že je lesba..Ale podobá se to současnosti. Jediné co mě zklamalo byl český dabing, ačkoliv mám u filmů a seriálů radši originál tak se na něco i ráda kouknu s dabingem ale tady to nešlo takže radši koukám s titulky. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

1. série - nevydařená kopie Twin Peaks pro teenagery, 2. série - seriál se začíná slušně rozjíždět a žít vlastním životem, 3. série - nejlepší, 4. série - krok zpátky, nelogické jednání, člověk začíná tápat, o co tvůrcům vlastně jde. Z Imdb vidím, že je v plánu i série 5., takže natahování se asi nevyhnem, zájem o tajemství se pomalu vytrácí, zvlášť, když s každým dalším "rádoby" odhalením přibude několik dalších otazníků. Jinak holky jsou fajn, tím že je každá jiná, ale iritují mě okolní postavy, proměny charakterů jak z Ordinace v růžové zahradě, pár dílů je někdo záporák, pak klap a je z něj suprklaďas a naopak. Spousta nevyužitých odboček, zápletek a postav, které se objevují a mizí bez vystětlení, některé díly úplně o ničem, ale posledních cca 5 dílů každé série je vždy bomba... Zatím mě předchozí výčet neodradil, abych se nedíval a zatím se těším na každý další díl. Uvidíme, jak dlouho... ()

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Roztomile naivní, po první sérii seriálový průměr, u kterého se pěkně odpočívá. Jen by to chtělo už nějaké to rozuzlení, začíná to být natahované. Jsem zvědavá, s čím přijdou scénáristé dál... moc ale nedoufám v óbr objevy, snad mě to překvapí. :-) ()

Pyth 

všechny recenze uživatele

Nechapu proc sem videl tolik dilu, kdyz mi prijde jednani vetsiny postav naprosto stupidni a naprosto me vytaci. Ani ten casting me tolik nebavi.. ale z nakyho duvodu sem videl kompletni tri rady... ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Přečteno. Viděno. Baví mě to. Jediný co nechápu je proč jako 16-ti letý holky obsadili herečky skoro od deset let starší, trochu to bije do očí.. A ještě lehký závan infantility - áá proboha, Tyler Blackburn <3 :-D ()

Frakira 

všechny recenze uživatele

Do půlky druhé série to bylo ok, ale pak se to zamotané ještě více zamotalo...a asi už dál ani pokračovat.nebudu...první série za 3*, druhá 2* ()

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Komediální nepovedené kousky, které by se po natočení měli ihned spálit. Do očí bijící dementní 4 puberťačky s dějem, kterého by dokázalo udržet u televize maximálně hluchého, slepého a i němý by trpěl. Tohle fakt ne... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tenhle rádoby mysteriózní seriál je patrně určen pro nějaké gothic dívky okolo 15 let, které se stále hledají. ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi pohádky o bohatých, štíhlých, bílých a krásnýchj američanech, pokud je tam nějaká nadsázka a humor, jako Desperate Housewifes neboTwin Peaks. Ale seriál o bandě bílých anorektiček, které se v šestnácti oblékají a malují jako štětky, všechny randí s klukama, ale žádná s nimi nespí, je-v zemi, která se potýká s rasismem a obesitou- vrchol pokrytectví. A ke všemu netřídí odpad, časopisy vyhazují do koše na odpadky stejně jako nenačatý muffin. Adorace blbosti. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Neverím, že pozerám už druhý kvázi girlie seriál, tým prvým boli podobné, len firemne staršie Desperate Housewives. Našťastie tu nejde o žiadne ohováranie, ako v podobne razených GG, ale o miestami veľmi tajomnú atmosféru, zabezpečenú akýmsi Jigsawom IT doby, ktorá ma dokáže udržať už tretiu sériu, teda asi dva týždne sledovania. Príjemné charakterové obsadenie, trošku tej reality z vlastného života, sem tam konverzačná nuda, ale Pretty Little Liars sú príjemným spestrením inak fádneho žánru. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nevím o čem ten seriál je, ale mě stačil jenom ten první díl a měl jsem docela dost.Jediné co jsem v tom jednom díle zahlédl bylo jak se tam jen neustále líbali a to mě fakt nebavilo, no a když se tam zrovna nelíbali, tak to byla těžká nuda.Asi těm seriálům pro holky moc nerozumím.21% ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Spoilerůplný komentář!Ze začátku jednoznačně Zoufalé manželky v dětské verzi.Dívám se a říkám si, proč se všichni chovaj tak nelogicky? Jenže se mi to prostě líbí.Některý scény se natáčely na místech, kde Gilmorky(jooo, joooo). Aria je taková krásná mrkací panenka, Spencer je taak chytrá, Hanna tolik vtipná, Alison je dokonalá intrikující svině, Toby, Caleb, Jason nebo Gareth se musí vyjímat na plagátech snad každýho dívčího pokojíčku, první dva řečení jsou fakt sympaťáci, Caleb navíc (Tyler Blackburn- sexy jméno)Pocahontas. Že se v půlce 4. série ještě vůbec nic nevyřešilo(pořád mě napadá srovnání s Dexterem :D), to neva. Klidně ať to producenti protáhnou na 15 sérií, si počkám. Jen by mohla umřít Emily. Kromě Andrey z The Walking dead a Jenny z L-Wordu neexistuje horší postava.Respektive si nemůžu pomoct, ale asi bych to svedla na herečku, která ji hraje. Jak tak hezká holka může lézt šíleně na nervy, když by mi nejspíš měla být nejbližší. No, ale samozřejmě je tu takovej ten neustálej americkej problém s homosexualitou. Všichni se shodnou na tom, že to je naprosto normální, není, za co se stydět, ale lesbický postavy neustále odjíždějí daleko jedna od druhé, umírají, uzavírají se samy do sebe a když už se políbí, tak jedině ve tmě, mimo záběr a tak, aby nekazily děti. Zkrátka- pokud se tohoto tématu bojíte, tak ho nevytahujte!(samozřejmě, že si tohle přečte moc hodně filmařů, zamyslí se a všechno změní, dobře to vím a proto to píšu). PS: jsem až takový fanda, že se dívám nově i na dabovanou verzi a veškerý Káleby, Kejliby, Bajerny i Vajldeny mám pořád ráda. ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

V podstate hrozný seriál, natiahnutý viac ako Days of Our Lives, ALE baví ma to sledovať, zvraty sú zaujímavé baby a chlapci pohľadní a nuda veľmi nehrozí. Či sledovať aj druhú sériu neviem, ale ak sa budú aspoň v tom hlavnom pridržiavať knižiek tak nás čaká riadna divočina. -A- ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

"Tajemno". Tohle slovo krásně vystihuje tenhle seriál. Ovšem pro mě už moc nezáživné, když už vím kdo je A, ale to je má chyba, že jsem po tom pátrala. Některé holky mi jsou sympatické, ale jiné ne. Hannah a Aria.. to je super dvojka, mám je z té čtyřky nejraději, ale ostatní taky celkem ujdou. No, ale je to pouze můj názor ;) ()

Gongren 

všechny recenze uživatele

Holky jsou to pěkné, což o to, ale seriál mě nějak nechytl ani po shlédnutí devíti dílů. Musel jsem se jen pokaždé smát, když tam někomu přijde sms, neboť všechny čtyři nahodí výraz, jež se silně podobá výrazu po lobotomickém zákroku. 35% čistě jen za ty pěkné holky a starou čarodějku. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to trošku jako "vím co jsi dělal minulý pátek třináctého" pro patnáctileté :) Děj je sice docela svižný, nicméně ta zápletka mi přijde hodně přitažená za vlasy. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama