Reklama

Reklama

Její babičce diagnostikovali stařeckou demenci, a tak musí skatebordistka Carrie opustit ulice velkoměsta a přestěhovat se ke svému otci Hankovi na koňský ranč ve Wyomingu. Carrie si se svým skateboardem bez jediného metru betonu nebo rampy připadá osamělá a je odhodlaná udělat cokoli, aby se mohla vrátit zpět do města. Mezitím se však na ranči spřátelí s divokým koněm jménem Flicka, uhlově černou klisnou mustanga, která je stejně zatvrzelá a svobodomyslná jako ona. Mezi těmi dvěma se vyvine výjimečné pouto a Carrie brzy otevře své srdce nejen svému otci, ale i místnímu pohlednému mladíkovi. Jenže pak Flicku odvezou pryč a její život je v ohrožení, Carrie je však rozhodnutá ji zachránit a přivést domů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (15)

Evinkanka 

všechny recenze uživatele

Na první díl nic nemá. Flicka je prostě Flicka, ale i přesto to bylo fajn shlédnout si krásnou krajinu jako z pohádky a přenádherní koně, a já jako zastánce tohodle , už jen díky tomu hodnotím tak jak hodnotím. Ani mi nevadilo, že bylo do toho zapojeno i trochu té lásky. Čekala jsem o hodně víc, neměla jsem husinu jak u prvního dílu, ale nakonec to beru jako dobrý film, i přes všechno. :) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce dosti mimo a srovnávat vůbec nejde. Příroda nádherná se spoustou koní převyšují příběh, který ždibec nudí. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle už bylo jiné kafe a hlavně od první minuty jste věděli jakým směrem film pujde, o proti prvnímu dílu tohle bylo dost nudné a nezajímavé takže nuda. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Flicka je jenom jedna - tohle je toho pravým důkazem. Hvězdu dávám za nádherné koně a dechberoucí krajinu. To je tak vše. Příběh - laciný, herecké výkony - laciné. V porovnání s filmem z roku 2006 je tohle naprosté filmové bahno. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Skejťačka jezdkyní. Ukrutně moc městská holka odjede někam do banánie, aby zažila pohádku banální jak banán. Krásné záběry na stádo i mustangy, i když jeho bleskové znovuzdivočení mi bylo kapku podezřelé. Ale on je ten koník i v zajetí adept na Nobelovku. Zato při rodinných scénách v pozlátkovém rámečku, ověnčeném umělými kytičkami jsem měla pocit, jako by mi někdo nalil ovesnou kaši do bot. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat. Podobné filmy nevyhledávám, ale v televizi nic jiného nedávali. Řekl bych, že tenhle film by asi nejvíce potěšil milovníka koní(kterých tam bylo víc než dost), nebo náctiletou puberťačku. Ani jedno z toho nejsem takže jsem si film asi patřičně nevychutnal. Každopádně jako film to není nudné, děj pěkně odsejpá, není to jako většina podobných filmů stupidní. Prostě, co si více přát. K dokonalosti to má ale stejně daleko. takže za 3 hvězdy.. A asi bych si to teď nějaký čas znova nepustil.. ()

Alatiel 

všechny recenze uživatele

Sama se divím, co se stalo s režisérem, že se opravdu snaží vydávat tohle za pokračování Flicky. Původní Flicka je obsazena výbornými herci, storyline sice taky nic moc, ale v porovnání s tímto je původní Flicka špičkový film. Dvě hvězdičky jen a pouze za krásné koně a dobrou lokaci filmu. Dobrá rada na závěr: pokud jste viděli původní film, nekažte si ho touhle "rádoby" dvojkou. ()

iwusha17 

všechny recenze uživatele

Nieje to síce ako prvý diel ale aj napriek tomu je tam to hlavné čo bolo aj v provom dieli a väčšina z vás to tam zjavne nevidí. Je tam vzťah divokého koňa ktorý neznesie len tak niekoho znesie iba osobu ktorú si sám kôň zvolí. Bolo vtipné sledovať ako si mestské dievča zvyká na ranč a závidim jej. Ten kôň ukazuje to čo v sebe nesú kone,vznešenosť, krásu, inteligenciu. Keby sa ľudia nepozerali na hercov ale hlavne vnímali to čo ten príbeh ukazuje určite by hodnotenie bolo lepšie, ale žiaľ mnohý to nedokážu. ()

Ladull 

všechny recenze uživatele

Myslím, že srovnávat dvojka s jedničkou nejde. Ani mi to nijak moc nepřišlo jako pokračování... Některé části mi přišly tak trochu přitažené za vlasy. I když to bylo hodně jednoduché, hezky se na to dívalo. S koňmi si tentokrát poradili nějak lépe. Jezdecké scény a vůbec všechny scény s koňmi už nebyly tak strašně nesmyslné jako v díle 1. Když se na to člověk tak celkově podívá, je to vlastně film téměř o ničem, nebylo tam tolik napjatých scén jako v jedničce, ale i tak se mi to líbilo. A možná i o něco málo víc, než první díl. ()

Konarka 

všechny recenze uživatele

Flicka 2? To je špatný vtip ne? Co j to za blbost?! Flicka 2 není a nikdy být nemůže! První film mě rozbrečel ale tohle byla teda blbost... a hodně velká! Podle mě Flicka 2 prostě není! Dávám jednu hvězdičku za úžasné koně! To je vše! ()

Aileena 

všechny recenze uživatele

Možná mám "výhodu", že jsem neviděla jedničku a tudíž nemůžu srovnávat... Když vezmu jako cílovou skupinu dospívající dívenky milující koně, tak na to docela šlo koukat. Nepřekvapilo, výrazně nezklamalo - v podstatě splnilo očekávání. Pěkná zvířata, krásný exteriér - do toho se dnes filmařům moc nechce, tak proč neocenit snahu... ;-) ()

Coumway odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně ludia takíto herci co sú vtomto filme to je katastrofa to už sa nedá vydržet ...volám po ich prepusteni.....reditela ...REDITELA ()

Reklama

Reklama