Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

Dever 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa to na originálne AVP či AVP 2 nechytá, treba ale povedať, že na kraťas je to dosť solídne. Zaujímave, že len z rozpočtom 500 dolárov Alex Popov a jeho tým vedeli vytvorili takto dobré audio-vizuálne efekty. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vim, ze je trochu mimo, stezovat si u amaterskyho fanouskovskyho kratasu za pet stovek na triky, ale proste mi to neda. Zatimco zabery z dalky jsou docela solidni, zblizka uz je videt, ze Predator je jen chlapik v tesnym oblecku a animovany veci pusobi lehce smesne, jak z deset let stary hry. Ale proti zvukum a hudbe nemam namitky. Jinak pribeh je nic novyho neprinasejici prezdrzkovka Vetrelec - Predator - Clovek a vic jak dobrou polovinu se to tu rube, ale ze bych zase hejkal nadsenim, jak je to oproti dvoum AVP uzasny, to fakt ne, zadna vylozene vymazlena scena se nekona, stejnetak ani nic extra brutalniho nebo atmosferickyho. Ale ty 4* to da. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vynikajúco budovaná atmosféra v kontraste so slabšími trikami brzdiacimi Alexa Popova v rozkvete. Keby išlo o kino záležitosť, tak sa tomu asi vysmejem, ale ono je to vlastne fanúšikovská pocta, ktorú brzdil zjavný nedostatok financií. S oboma silne prižmúrenými očami teda fajn. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Na na koleně dělaný fanouškovský film velmi slušná věc, která strká do kapsy Andersona i dva bratry co šli do světa udělat kariéru jako rejžové. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Za 500 dolarů? Doufám, že filmeček viděli u Foxů a teď s Popovem jednají o minimálně 15 milionovém třetím dílu v jeho režii. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

No, s těmito triky by "Redemption" do kina jít nemohlo. Nicméně, nepotřebuji všechno doslovně, něco fantazie promine. Tenhle fan-film je docela solidně natočený a nápaditě používá snad všechny atributy vetřelce i predatora stokrát líp, než všechna velkorozpočtová pokračování za posledních jářku 20 let (tedy zahrnuji do toho už i 3. vetřelce a veškeré vs.). ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Amatérska hříčka pro fanoušky “AVP”, ktorá mohla dopadnút ďaleko horšie. Je to snaživé, o tom potom. Akurát to samozrejme, veľmi ťažko spĺňa čo i len priemerné očakávania. Na jeden krát neurazí, aj keď je to po väčšinu času digitálny paskvil. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Fanouškovský zápal pro věc se nezapře. Popov má desítky scének ve svém kraťasu natolik vymazlených, až z toho jde zrak kolem. Škoda, že počítačová animace občas přehnaně bije do očí, ale v tomto případě se dá otázka nedostatečných financí pochopit. Autorovi jen přeji, aby si ho všimlo 20th Century Fox a - podobně jako to dělá spousta jiných filmových či počítačových velikánů - jej vzalo pod svá ochranná křídla. Vzpomeňme na Valve a hru Portal anebo Blomkampa a District 9. Za pár let bychom tu měli trikovou řezničinu ze světa AvP, které by původní dva filmy nesahaly ani po kotníky... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nic víc než začátek, bitku a konec nečekejte. A přesto tvůrci příjemně připomenou magický svět vesmírných monster, kde člověk tak nějak jen přicmrndává, i když v comicsových příbězích mnohdy i sám rozhoduje. Původní hudba, převzaté motivy, prostředí, scéna. Zejména pro vetřelce mám slabost, proto jsem s radostí sledoval vypilovaný vetřelčí svět s královnou navrch jako třešinkou... Dnešní divák se namlsal špičkových nákladných efektů, které se ale stále častěji stávají cílem, nikoliv prostředkem. Ukázkovým příkladem je srovnání řady současných animovaných comicsů - Superman, Batman, Spawn ad. - s verzemi hranými. Mně se tohle prostě líbilo! ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl film nějaké filmové společnosti, tak by to bylo rozhodně menší hodnocení. Ale, že to byl projekt jednoho člověka s cenou 500 USD a dva roky jeho života, tak davám 4 a tleskam Alexovi Popovovi. Bravo pokud vznikne další AVP měli by tě kontaktovat. A kdo říka, že sem tento filmeček nepatří, tak tomu říkam jsou tu dané horší klipy viz. přemluv babu a hvězdář. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dosť dobré,hudba potešila,dej slabší a nemôžem si pomôcť tie efekty sú strašné.Ja viem je to len kraťas a ešte k tomu amatérsky.No dobre ,tak zle to zase nevyzerá. 65% - 3* ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Téměř 800 metrová loď Sulaco byla původně konstruovaná pro logistickou dopravu. Ale roku 2179 byla převedena pod vojenskou správu. Osádku tvořilo až 100 lidí mimokrokem loď je zcela automatizovaná a může bránit sama sebe s použitím počítačové umělé inteligence. Děj se odehrává při průletu kol Jupiterova prstence, kdy členové posádky zdokumentují mrtvého Predátora. Netuší, že je infikován Xenomorfem a na scénu přichází roztomilý Predalien. Yautja vyslaný na Sulaco má za úkol Predaliena zničit se svým bohatým arzenálem zbraní. Závěrečný song je od Disturbed. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů co člověk dokáže jen díky své píly a schopnostem. Zde je krásně vydět, že peíze nejsou všechno a jak strašně se v továrně na sny vyhazují komínem. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Náhodou to zabavilo. Amatérský film plný celkem dobrých nápadů. Vše je hezky spracované a animace velmi slušná. Potěší i zkopírovaná hudba z filmů. Nic velkého to teda není, ale myslím si, že toto dokáže potěšit každého fanouška těchto filmů, pokud je teda v dobré náladě. Za me je to teda Rozhodně nadprůměr. 65% = *** ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

První dojem k tomuto zdařilému kousku z fanouškovské produkce..........neskutečné!! Nečekal jsem tak perfektně a i po stránce grafické, zpracované dílo. No kdyby takhle vypadalo filmové AvP dosáhlo by mnohem většího úspěchu. Zkrátka tohle je důkaz, že vše není jen o penězích, ale o talentu. Na vetřelcích a predátorech se otevřel trh, který z nejobávanějších vesmírných zabijáků udělal prostitutky, na kterých se přiživí kdejaký moula. Alex Popov vytvořil dílo z čisté lásky k obávaným zrůdám. Dílo velice pěkné si zaslouží řádné hodnocení. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak teda hledím a nestačím se divit! Jestli je zmiňovaný rozpočet správný, tak klobouk dolů, pane Popove. To nejdůležitější, atmosféra, je zachováno a čím blíže k závěru, je i tempo rozumně vystupňováno. 75% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fanúšikovské a amatérske. Občas zbytočne trikové. Vidno nadšenie, ale menej talent. Prvotiny Blomkampa, St. Legera alebo Alvareza ukazali omnoho viac šikovnosti (bez ohľadu na kvalitu trikov). Ale vzhľadom na kvalitu filmov AVP, potešilo... ()

Reklama

Reklama